Hirdetés
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Ez a szintű tuningolás kb az 1996-os Death Rally-ban volt újdonság erejű
És az legalább egy élvezhető játék volt...
Ez a video alapján egy merő katasztrófa lesz, kb a Rambo - The video game-el említhető egy lapon. A grafika huszadrangú, a fizika nevetséges (hozzáér a lökhárító és felrobban?? wtf? - ennél még a Carmageddon 2 is többet tudott). A táj... az meg konkrétan egy nagyra nyújtott dimbes-dombos lap.
A mostani video alapján DÖG-UNALOM a játék. De ne legyen igazam
-
Gergello
addikt
Minden videóval egyre rosszabb... Kb. még 2 videó is teljesen elmegy a kedvem az egésztől.
Ez az autótuningolás rész iszonyatosan gáz, pont annyira mint az a westcoastcustom-os műsor. -
Archer
őstag
A film 2. részében is azt bírtam a legjobban, hogy a legnagyobb kincs a benzin de ilyen kompresszoros V8-as szörnyetegekkel mászkálnak amik legalább100-on 100-at esznek meg túráztatják a motort nyakra-főre. A hoki maszkos bandájának kb. egy tankhajónyi benzin lehetett az éves fogyasztása
-
Zorel
senior tag
Ez PS trailer emiatt nincs más logo. Ez a rövidebb verzió, itt már meglesz mindegyik logo és hogy 2015...
-
Z10N
veterán
Most ez carmageddon lesz? Mi ez a "westcoast" marhasag, akkor mar inkabb "wasteland". Illetve csak en hianyolom a pc/xbox logokat a video vegerol?
-
copass
veterán
-
törölt tag
Hát ez sem lesz az igazi,nem lesz méltó a film nevére.
-
gianni85
veterán
Kedves Avalanche, inkább a JC3-at erőltessétek, ne ezt a valamit...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez már fejlesztett engine. Az első motor, ami clusteres deferred leképzőt használ.
-
dhstyle
tag
amúgy az a vicces ,hogy elnézve a mai "top" címeket a just cause 2 simán megállja a helyét.. szerintem igen kevés játék tud hasonlóan szép vizet , napfelkeltét (vagy nyugtát) mutatni.. meg úgy összeségében.. szerintem a jc2 grafikára nagyonis ottvan.. még mai szemmel is...
-
válasz
fasterware #26 üzenetére
Én pont fordítva vagyok vele. Egy mad max témájú autós játéknak örülnék, ha meg lehet változtatni benne a film cselekményeit és végkimenetelét. De ilyen mászkálós rohangálós, sivatagban mögé lopakodós, majd észrevétlenül lekésezős valamit nem értékelnék semennyire. A hsz-ekből gyanítom nem nekem kedvez majd a játék.
-
fasterware
aktív tag
Ez a trailer most elszomorított, ha maximum annyi autós rész lesz benne, mint a Rage - ben, akkor még elmegy, de ne autózásról szóljon már.
-
westlake
félisten
Valaki magyarázza már el nekem, hogy a homokban miért van gumicsikorgás hang!? Váááááá. Ez a filmeknél is kikészít. Ennyire nem lehetnek amatőrök. Nálam ez epic fail szint.
-
dhstyle
tag
Tiszta just cause 2 a grafika gondolom ugyanaz az engine.. akkor legalább elfog futni szinte mindenen
-
blaca83
őstag
Csak a kíváncsiság miatt az eredeti film tiszteletére kipróbálnám, de a bemutató nem volt valami meggyőző!
Reméljük a következő meggyőzőbb lesz...
-
Flat out in 2349-ben...
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #18 üzenetére
Szinte biztos voltam benne, rákerestem, és rögtön kidobta
De lehet, hogy a készülő filmhez készítették azt a kocsit, nem tudom.
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #16 üzenetére
Erre gondolsz?
Legalja!
-
mentoloshypo
senior tag
Ezt én sem értem, hogy hogyan gondolták komolyan.
Ha nem lenne hivatalos a videó kajakra azt hinném, hogy valaki poénból "átgondolta" az alap videót...
Ezek után azon sem lepődök meg ha a következőben Xzibit (vagy mit tudom én melyik feka vezette a Pimp my ride-ot) házhoz viszi Mad Max-nek az átalakított csodaverdát! -
- = Zk = -
félisten
hmm...meglátjuk
a Grid2-t is epekedve vártam, megjelent és.... akkorát csalódtam
hátha ennél nem... -
Thodeus
aktív tag
válasz
kriszpontaz #8 üzenetére
Amennyire tudom tps lesz.
-
Zorel
senior tag
válasz
mentoloshypo #9 üzenetére
-
mentoloshypo
senior tag
Egyébként engem nem kicsit aggaszt, hogy ennyire előtérben van az autózás, már nem egy videó óta ez van a közép pontban!
Oké, nyilván kell bele az alap történet miatt és jó is lesz egy kis autós zúzás, de az azért atom durva hogy 2 év után még mindig nem tudjuk milyen is lesz valójában a játékmenet!
TPS? FPS? -
kriszpontaz
veterán
Nem baj, Benne van a West Coast Customs logó, úgyhogy tessék csak megvenni!
Amúgy ez most autós játék vagy mi a túró? Nekem nem jött le nagyon hogy FPS is egyben vagy mi a szösz ez?
-
Lesz minek örüljön a 10 éves unokaöcsém.
Bár lehet 1 év múlva már kinövi
-
Zorel
senior tag
Szerintem jó lesz ez, de tény, hogy az előző trailer sokkal hangulatosabb volt.
Kár, hogy elcsúszott jövőre a megjelenése, de így legalább elmondhatjuk, hogy idén a hackelés lesz a fegyverünk, jövőre pedig az autónk. -
copass
veterán
mi ez a retek verda? mad max = v8 interceptor.
-
Th1sN04ll
senior tag
Hmmm nem feltétlenül így formálnám meg a játékot, ennek azon kívül hogy v8-as blokkokat lehet tuningolni nem sok köze van Max-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
gp Videón a 2015-ben érkező Mad Max játék.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest