Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lypen99
aktív tag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Még ha neteznénk bent.
SAP, Outlook, Teams, IQMS és Edge az "tabu", max PDF-ekre, tehát.. -
Dell precision volt nálunk is , csak eljárt felette az idő.
8GB memória manapság már a nagyon minimum , főleg ha csak maga az op rendszert nézem mit eszik . El is hiszem , hogy 60%-a megtelik netezés közben .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lypen99
aktív tag
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Gaming only.
Melóhelyen Dell gépek vannak Dell monitorokkal meg perifériákkal, csak a RAM ne lenne kevés (8 GB), mert néha rá-nézek és netezés nélkül is 60%-a elfogy a RAM-nak.
-
-
lypen99
aktív tag
Ez nem kalács.
Amúgy szép kis workstation combo.
Nekem most Legion Y540 tesz szolgálatot, de néha amiket látok PC-be hááát gondolkodok.
(Pláne, most hogy bátyám mecha billt kapott kari ajinak még nagyobb ajaj... )
-
Szép kis szettnek tűnik , de nekem ez már feleslegesen lenne . De tuti jól szól.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sztivo
őstag
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Tényleg jók a Logitech cuccok, különösen a THX-minősített szériák. Én már 14 éve használok nagy megelégedéssel egy Logitech X-530 szettet, és cserélni se nagyon szeretnék, nem látom értelmét
-
Meglepően jól szól , rosszabbra számítottam. külön öröm ,hogy állítható a basszus , na meg a kis erőállítókonzol jól mutat a két monitor között és egyben praktikus is.
Főleg mikor megy a Microsoft Teams .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Busterftw
nagyúr
Nekem is Z333 van mar 1 eve, teljesen jo cucc ennyiert.
-
Volt olyan pillanat ,mikor a kettő együtt volt. Ez abban a percben jött elő, mikor kiderült, hogy a Hama márka már nem az mint régen és olyan hitvány minőségűek voltak a DP kábelek, hogy kiestek a monitorokból.
Ilyenkor nincs más, csak a mákos kalács vagy a zserbó.[ Szerkesztve ]
-
Vagy kalács vagy ThinkStation. Ismerjen ki aki tud.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest