Új hozzászólás Aktív témák
-
fototrend666
csendes tag
válasz stemplar07 #866 üzenetére
Most halgattam meg v10 és v20 is jó ismerősöm kb ugyanaz kicsit nagyobb a tér bár ez lehet placebo .Én bitperfectben hallgatok zenét így a hangzatos v30 post effecteket inkább nem minősíteném.Jó cucc.
2 napig kellene folyamatosan hallgatni,hogy korrekt véleményt adhassak
[ Szerkesztve ]
-
fototrend666
csendes tag
válasz dajkapeter #848 üzenetére
hát ezt se mondanám.Szoftveres utófeldolgozásban a v30 kamerája eléggé gáz..
[ Szerkesztve ]
-
fototrend666
csendes tag
válasz TheBikerider #622 üzenetére
Eq mindig is volt lgben szerintem most is van Zenelejátsznál a hangeffekktek alatt hagszinszabályzó -Egyéni...
Amúgy meg ne csináld ez android a gyári zenelejátszó amúgy is egy vicc a tudás 10ét se hozod ki belőle.Ehez a DAC/AMP hoz már dukál az Usb audio player pro hogy tényleg élvezhesd magas minőségben a zenei képességeit a v30 nak.- Ja jobban elolvasva te spoziz hallgatsssz bocs ahoz tényleg elég 1 egy forintos füles is.
(#626) frankweber
Kamera nem jobb mint a g6 sőt jobban mos jpeg ben..Ui ha spotifyban nincs eq azért a spotify a rokkant nem a v30..
G6
[ Szerkesztve ]
-
fototrend666
csendes tag
válasz MaxxDamage #588 üzenetére
Szia nem az volt a kérdésem mi felel meg neked hanem tudja e a v30 a bitperfectet.
Megsérteni meg nem szeretnélek jó a poweramp még a 703 alpha és beta sem tudja kihasználni a v20 v30 Dacját sajnos megköti az android a poweramp meg nem frissül évek óta ezen részen...Rohadtul akármit ír ki sajnos csak 16 biten megy...Nyugodtan olvasgasd el a poweramp és a vonatkozó V20 xda topikot is...
Én használom a B&O modult G6 al és UAPP-val Bitperfectel és ég és föld a poweramphoz melyet elsőként vettem meg kb 10 éve és használtam is jópár évig beípített snapdragon dacokkal.Külső és vagy komolyabb DAC/AMPokhoz sajnos már nem az igazi eljárt felette az idő..
Mély tisztelet és köszönet ,hogy megpróbáltál segíteni ezt köszönöm szépen
-
fototrend666
csendes tag
Hali!
Ha van itt tulaj kérlek nézd már meg USB Audio Player proban ,hogy támogatja e a V30 a Bitperfect lejátszást!Mert sajnos a V10,V20 nem egyedül a G5 B&O modulja tudja .Így akkor mindenképpen mate 10 prot veszek használom tovább külső dac/amp-al de ha tudná a v30 elcsábúlnék lehet.
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest