Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandhun95
tag
Ilyen wifi eldobálásos problémám nekem is volt párszor. LG G2-n sose tapasztaltam ilyet
-
rolandhun95
tag
Hello, észrevettem valamit a kamerával kapcsolatban.
Széles látószög, sötétben
Ez ISO3200, 1/4000 csak hogy jobban látszódjon a hiba.Ez másnak is ilyen? Széleken nagyon durva.
-
rolandhun95
tag
Egy kis érdekesség, tapasztalat:
Videózásnál ne használjátok a Hi-Fi hangfelvételt, mert nálam össze vissza ugrál a hang. Sokkal jobb nélküle. -
rolandhun95
tag
válasz goranje #5841 üzenetére
Állandó probléma lesz V30-ra a fólia kérdés. Én már a hatodik boltot járom be hogy van e, de sehol. Amit rendeltem hydrogel fóliát meg 10 percet szenvedett vele a csávó, de nem tudta felrakni, úgyhogy ment a kukába. Letettem róla. Vettem egy flip tokot.
Én elég poros környezetben használom a telefont, mégsincs rajt még egy karc se. -
rolandhun95
tag
Hú. Mivel a telefon legnagyobb erénye a zenei adottsága, TIDAL MQA lejatszáskor nem engedi bekapcsolni/módosítani a Hi-Fi Quad Dac-ot. 😮
Mikre nem jön rá az ember..
Már alig várom hogy vehessek ehhez egy audiofil, (vagy) jobb minőségű fejhallgatót.[ Szerkesztve ]
-
rolandhun95
tag
Hifi quad nem ér semmit egy alacsony impedanciás fülessel. LG G6 gyári fülesét használom.
-
rolandhun95
tag
Sziasztok, látom nem nagyon mozog a csoport most jelenleg, viszont pár mondatot had engedjek meg magamnak.
Közel két hónapja használom a készüléket, elégedettséggel. Elsősorban zenehallgatásra vettem, viszont azt még mindig a jó öreg G2+viper4androiddal teszem :D azt még a v30 ilyen stock állapotban nem tudja felülmúlni. Igaz tervbe van egy magas impedanciás füles beszerzése, de erről később.
Akksi idő nálam két teljes nap 4-4,5 órás sotokkal, legfrissebb verzióval.
Videózni nagyon tud, de g2 után azt hiszem bármi meglepne.
Összességében ennyi, elsőre kicsit nagy a készülék, de mindegy, másodjára is az, ehhez hozzá kell szokni. -
rolandhun95
tag
válasz Kryptonite #5557 üzenetére
Szia! Bár én csak a 2. kérdésedre tudok választ adni, az is valami.
Igen, küldik vele a fülest is, én is a Turbado-ról vettem. Viszont nekem vissza kellett küldenem mert kijelzőhibás volt. Ez ne rettentsen el a vásárlástól, kicserélték, küldek egy másikat, az jó lett.
Az a tok durva, nem is láttam még sehol, tetszetős. Ha esetleg tényleg valaki használ hasonlót, vagy ismer alternatívákat, ossza meg a tapasztalatait. -
rolandhun95
tag
Legalacsonyabb fényerőn viszont egyszerűen borzalmas, angolosan csak olyan glitchy.
Ráadásul nekem LG V30 ThinQ-s dobozba jött nem is sima V30-as-ba... -
rolandhun95
tag
Sziasztok, ma megjött a Turbado-tól a telefon.
Már az első pillanatban felfigyeltem erre a kijelző kékességre, egy LG G2 után nem igazán érzem előrelépésnek, de haladjunk. Viszont feltűnt egy érdekes csík a kijelző alján (kép csatolva). Ez másnak is ilyen vagy ez hibás készülék? Rettentően nehéz lefotózni, és nem tudom mennyire adja át a ti eszközötök, de elég bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
rolandhun95
tag
Szia! Elárulnád mi késztetett arra, hogy lecserélj egy frissebb telefont egy régebbire? Persze ha más fizikai hatás érte, azaz törés vagy bármi ilyen, akkor megértem.
Mostanában én is szemezek ezzel a telefonnal, nem olyan régen találtam rá. Elsősorban a zenei képességei fogtak meg. Szeretem ezt a letisztult design-t, egyátalán nem vagyok noccs párti, ezért is nehéz a mai telefonok közül választani. Mára már jó áron is van, szerintetek még mindig megéri megvenni 2019 áprilisában? Bár a mostani LG G2-met is két évesen vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Hardcore café
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vállalatirányítási rendszer - ERP
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest