Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodagreg
csendes tag
-
Bodagreg
csendes tag
LG V30, LG G Pad 8.3, LG 65UF850V Xbox One X - BodaGreg, PS4 PRO - Bodager
-
Bodagreg
csendes tag
Ma megjártam vele a fővárost, itt van néhány fotó.
-
Bodagreg
csendes tag
Lehet, csak a magam nevében írok, de mint V30 tulaj és a topikot rendszeresen olvasó emberke, nem azért lépek ide fel, hogy Iphone X-et ajnározó kommenteket olvassak. Annak nem itt van a helye. De sok örömet kívánok vele, böngéssz vele sok Iphone topikot!
-
Bodagreg
csendes tag
A Google kamerával egész jó portré képeket lehet lőni. Nem is értem, miért nem tették bele a gyári appba. Íme a kisfiam mint önkéntes kísérleti alany.
-
Bodagreg
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #1399 üzenetére
Na tegnap megint megtapiztam a kéket, hátha csak szar napom volt amikor először nem jött be, de semmit nem változott a véleményem. Ha a széle acél színű lenne, mint az enyémnek, meg mint a V10nek, lehet jobban tetszene.
-
Bodagreg
csendes tag
válasz Aryon87 #1347 üzenetére
Sajnos egyelőre inkább csak bent tudok vele lövöldözni, de elmondható, hogy manual módban lehet a legtöbbet kihozni a kicsikéből. F 1.6 mellett sokszor bőven elég az ISO 50 kisebb záridővel is. (nem mozdul be a kép plusz kristály tiszta) Érdemes ezen a képen is zoomolni:
-
Bodagreg
csendes tag
-
Bodagreg
csendes tag
válasz Gabes13 #1176 üzenetére
Most itt olvasva tűnt ez fel nekem is, de rohadtul nem zavar, egyrészt folytonosan fel-le görgetve nem olvasok/nézek képeket , plusz nagyon ritkán van 0%on a fényerő. Túl jó ez a telefon ahhoz, hogy emiatt megváljak tőle.
-
Bodagreg
csendes tag
válasz dajkapeter #987 üzenetére
Ez tökéletesen igaz Ausztriára is. Bécsújhely Media Markt. a Huawei külön pulton van, mindenféle neon reklámmal, demo videoval a telefonokon.
LG - a tömegstandon a V30 a Fritz meg csak azt látja, hogy 800 Euro, de semmi Hype ami miatt azt mondaná, hogy: "Klappe halten und nimm mein verdammtes Geld LG!"
Olyan mintha tényleg rétegtelefonnak akarná a V30-at az LG.
-
Bodagreg
csendes tag
válasz tomboy0013 #844 üzenetére
Szerencsére azért van még értelme a nagy látószögnek:
Normál:
Wide:
Bocsi a kupiért, ez a kis dühöngőm a pincében.
-
Bodagreg
csendes tag
Kettö hete vagyok boldog tulaja a V30-nak, íme az eddigi benyomások:
Gyönyörü úgy ahogy van, az üveg hátlap miatt viszont nagyon félti is az ember a legkisebb eséstöl is hiába a GG5.
V10-röl váltottam - a 30-hoz képest az egy tank súlyban és méretben egyaránt, eleinte szinte zavaró is volt, milyen könnyü a telefon.
A kijelzöt ért kritikák nálam sem állnak, minimális elszinezödés valóban van, ha kisebb a betekintési szög, de alig feltünö.
A kamerákról is szinte csak jót tudok mondani, egyedül azt nem értem miért lett 4:3 az arány 16 megapixelen.
Imádom a rezgés visszacsatolást, tényleg mintha pont ott rezzene, ahol hozzáérsz, vagy ahonnan az effekt érkezik.
Az akkuidö csodás, böven birja az egynapos használatot.
Az elölapi kamera megmaradt a V10 szintjén, de mivel alig használom ez nem probléma.
Röviden ennyi, ha valakinek kérdése van, ne tartsa magában.
-
Bodagreg
csendes tag
Ha minden igaz, ma érkezik meg hozzám a V30, a V10 utódjaként (bootloop elérte szegényt). Ha valakinek valami kérdése volna, tegye fel nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest