Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
V20f-AME-XX verziójú dual V30-am van, áprilisi biztonsági javítással, és az LG Bridge sem talál semmi frissítést.
Ez így frankó? Nincs legalább frissebb biztonsági javítás? Az Android verzió is csak 8.0.0.
-
RSteve
tag
Megjött a héten a 8-as nekem is. Azóta nincs nemfogadott hívás kijelzésem. Nem olvastam nagyon vissza. Másnál is volt ilyen?Mit lehet tenni?
-
RSteve
tag
Azt hogy lehet beállítani hogy váltson a két SIM között automatikusan a mobilnet-re ha beszélek, ha egyáltalán lehet? Nekem a SIM 2-ben egy adatkártya van, így ha például navigáció közben az autóban jön egy hosszabb hívásom elmegy a mobilnet mert ugye dual standby. Nem lehet valahogy másodlagos mobilnetnek beállítani a SIM1-et? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.
-
RSteve
tag
válasz KoviX88 #2142 üzenetére
Ez elég nagy ár a 2 év gariért. Ennél jóval olcsóbban is lehet kapi 1 év garival és ez a 2 év sem LG hanem bolti.
Eddig egy furcsaságot találtam. Az Erste Mobilbank alkalmazás nem indul el. Leszedtem, újra felraktam, de úgy sem. Mivel dual ezért nem Európai, nem tudom ezzel függ-e össze. Valakinek van hasonló tapasztalata? Ráadásul a Gránit banki alkalmazás meg simán működik.
A másik kérdés a virtuális billentyűzettel kapcsolatos. Hosszan nyomva nem az ékezetest adja fel elsőre hanem azt csak arrébb lehet kiválasztani. Ez elég zavaró a Samu után. Be lehet ezt valahogy állítani, vagy fel kell tenni rá valamilyen más magyar billentyűzetet?
-
RSteve
tag
Megvettem ma délután az E-stoc-ban egy sima V30 duo-t. Most lakom be. 163 egységért tréfával, tehát nekem 128-ba fog fájni ami elég baráti. :-)
Tetszik, szinte akkora mint a S7 edge. Kéne hozzá egy jó átlátszó szilikon tok ami a rövidebbik oldalakat is védi felül. Vette a "gyorsboltban" egy Nillkin tokot fóliával, amit rátetettem, de az felül meg alul az éleket nem védi.
-
RSteve
tag
válasz highlander81 #2129 üzenetére
A Partnero-nál ez 0%-os ÁFA-s ár, az E-stock-nál a netto ár ennél jobb mert ott elvileg 27%-os ÁFA-s számlát adnak, akinek ez lényeges és vissza tudja igényelni. Bár nem tudom melyik megbízhatóbb.
De ha a DS modellek nem EU-ak. akkor csak a bolti gari marad ami nem kis kockázat.
-
RSteve
tag
válasz MaxxDamage #2084 üzenetére
Tegnap bementem a Pólus MM-be, erre már nem volt kitéve a V30. Hol lehetne megtapogatni? Honnan vette aki mostanába vásárolt V30+-t? Nekem dual kellene ÁFA.s számlával.
-
RSteve
tag
válasz dajkapeter #1950 üzenetére
Én is egyre erősebben gondolkodom. Mostanában Samum volt, most S7e de kéne dual. A Note 8 már kezd jó árban lenni 220 alatt, de S9+ -ért 300-at nem adnék. A V30+ viszont egyre szimpibb.
Érdekes hogy az árkereső oldalak nem is mindig adják azokat a helyeket ahol kapni lehet. Kicsit félek a GSM boltoktól, eddig gyári garis telefonjaim voltak.
Tegnap rácsörögtem két boltra. Volt 169-ért 0-ás számlával, illetve másik helyen 186 illetve 197 -ért ÁFA-val egy illetve 2 év bolti garival ami ugye netto 146 ill 155. Az már nem rossz.
-
RSteve
tag
A sima V30-ban van egyáltalán dual vagy csak a V30+-ban? GSM boltokban is egyre kevesebb helyen lehet már látni. S7e helyett kellene egy oled vízálló jack-es dual SIM-es telo, nem 300-ért mint az S9+, Note 8, de elég tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest