-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hipnotic
tag
válasz csaba1203 #40898 üzenetére
Nem vettem észre, mert csak itthon jött elő mikor telepítettem a cuccaimat és kezdett melegedni. Van itthon G5 az is szellemképesedett, de a legutolsó szoftverfrissítés szinte teljesen eltüntette. G4-nél még nem küszöbölték ki? V20g van rajta ettől van frissebb?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
törölt tag
Üdv,
Engem is érdekelne, hogy melyik hónapban lett gyártva az alaplap.
Van itt egy G4, ami 16.09. alaplapos, és még cca 11 hó gari van rá, ha ezek is elkezdenek hullani, akkor el is adom, mivel csak fényképezőgépnek van használva, és ha lejár a gari, kb 0 értékűek lesznek ezek a telefonok (már ha tényleg elkezdenek hullani a 16-osok is) -
Hipnotic
tag
válasz csaba1203 #40889 üzenetére
El hoztam a telót, úgy nézem az akksi alapján h 2015-ös sajnos. Hard reset meg volt, első telepítésnél erősen melegedett, ez normális? Szellemképesedés sajnos elő is jött, ezt meg oldják gariban vagy most hogy áll ez a folyamat?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
ToomyC
aktív tag
Ha használ valaki Lineage OS-t, megtudná nekem mondani hogy be lehet e állítani azt, hogy a kamera az SD-re mentsen?
-
Ferrari fan
tag
válasz Technoman #39059 üzenetére
1 hónapja érkezett meg a nilkin üveg és tökéletes
Egész pontosan volt míg ki nem esett a teló a pulóverem zsebéből kijelzővel a betonra, és mivel épp léptem egyet szépen bele is rúgtam annak módja szerint....
Csak ajánlani tudom a Nillkin 9H+ PRO[link]
Csak az üveg felső sarkai sérültek, karcok alig észrevehetők, kijelzőnek semmi baja
Gyorsan rendeltem megint belőle biztos ami biztos...
Szóval aki üvegfólián gondolkodik bátran tudom ajánlani
-
dkovizoli
addikt
Akkor most jönnek a 16-osok!?
-
Cry0
őstag
Sziasztok Skacok!
kis segítségre lenne szükségem.
kaptam egy G4-et töltőn volt a telefon majd 1x csak kikapcsolt onnantól perig max a lg logóig jut el.
factory resetet be tudom hozni de amint rámentem 2x az igenre ki is kapcsol.
16-os alaplap!Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
csaba1203
addikt
-
Hipnotic
tag
Sziasztok. Ez a bootlop alaplap hiba mitől jön elő? Most szeretnék venni egy másfél éves készüléket még fél év garanciával. Van okom félni? Ne haragudjatok, nincs időm át olvasni most a hosszú fórumot...
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40883 üzenetére
Ott a vessző. A rev 2-höz tartozik a hivatalosan. Egyébként nem hivatalosan sem tudunk róla, hogy lenne.
-
Tulku
veterán
2015 04 havi G4-nek kezdett lejárni a 2 éves garija is...na hát elkezdtem vadul játszani, videózni...be is bukott...mivel céges volt, majd két hétig csak csere telefon...de most már újra használom...így két év után is igen használható a kicsike...
Ja...sokkal kevésbé meleg ott fölül ha játszom vele az új alaplappal....
-
Reinkz
senior tag
válasz Kofka04 #40880 üzenetére
nem tudunk rev2ről hivatalosan,az lg szervize azt mondja 2016.02 utániak jók.
Én azt mondom az idő eldönti, anno 9 hónap körül szálltak el a G4-ek, és mivel lassan május van és tudtommal senki nem írta ide be fórumra hogy 2016.03/04-ek újra elszálltak volna van esély, hogy vmi történt.
-
Kylar
újonc
Van e olyan beállítási lehetőség ami kikapcsolja az automatikus zeneleátszást, ha autós hifihez bluetooth-on kapcsolódik a telóval?
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telefont intézni és arról kellene nekem egy kis tájékoztatás, hogy mi a helyzet ezzel az alaplap hibával. Konkrétan az érdekelne, hogy amiben már cserélve volt, abban már egy javított alaplap van, aminél már nem fog előjönni a bootlop hiba? Szeretném a Xiaomi Mi Max-omat elcserélni egy G4-re, de félek, hogy előjöhet a bootlop. Tudtok arról valamit, hogy a cserélt alaplapnál már nem jöhet elő többet a hiba vagy ugyanúgy megtörténhet, mert nem létezik javított verzió belőle? -
dkovizoli
addikt
válasz killzone1987 #40865 üzenetére
Rootolt készülék vagy gyári romon cserélted az ikonokat? Klasszak
-
mkRoland
senior tag
-
dkovizoli
addikt
A blitzwolf kábellel nekem semmi negatív tapasztalatom nincs, g3-at, n5-öt és a tabletet szoktam azzal tölteni és eddig minden ok. A g4-be mágneses wsken csatit raktam, az is jó. Néha qi töltés. Amúgy most az alaplapcsere után 2400 óra futás után úgy döntöttem újraindítom,mert gyorsan kezdett merülni, hátha csak ez a probléma. Egyébként semmi gond azóta, nincs lassulás sem semmi.
-
nagyúr
válasz gixxergabi #40868 üzenetére
szétcsesz az USB csatlakozót, utána a többi kábel lötyögni vagy kiesni fog
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
mkRoland
senior tag
válasz customer114 #40694 üzenetére
Bár nem mai a kérdés, de én mindegyik utángyártott flipes tokkal megjártam:
volt Nillkin Qin-em, a tartófülei törtek le, kiesett belőle a mobil a végén (ezt a meglévő hátlapra kell tenned, mint egy bármilyen tokot)
most utángyártott, az eredeti QuickCircle-re hajazóm van, ugyanazzal a hibával és még tovább is repedt, de egyelőre ki nem esik belőle (ezt a hátlap helyett kell feltenni, van benne NFC-antenna, ami jól működik és elvileg QI-töltéshez való áramkör is, de ez nem működik, legalábbis IKEA-ban akárhány helyre tettem, egyiken sem kezdte el tölteni) KÉPEK: [kép1] [kép2] [kép3]
mivel annyira tetszik ez a Quick Circle funkció (de sajnálom a pénzt egy eredetire - amivel lehet, hogy ugyanígy járok), ezért megrendeltem egy harmadik fajtát ROAR, amin elvileg ezeket a kereten lévő meghibásodásokat ki lehet küszöbölni, ugyanis egy szilikon tok tartja a telefont, az pedig mínusz sok celsius-fokig nem törik
#KÜLSŐ AKKUMULÁTOR, POWER BANK:
Ha már szóba került, én olyan külső akkumulátort szeretnék venni, ami képes az LG G4 gyors töltésére, egyszersmint a 2014 előtti Samsung Galaxy Note 10.1-es tabletem (N8010) sem hisztizik, hogy nem a Samsung hálózati/szivargyújtó töltőről kapja az áramot és végül működik car jumper/car starter-ként. Ha valakinek van ilyennel jó/rossz tapasztalata, megoszthatná velem.#Váci úti LG szervíz:
Ismét csak dícsérni tudom a szervízt a Váci úton, korábban pár óra alatt javították a G4-emet (még aznap vissza is mehettem érte) beszédhangszóró hibával (recsegett), most pedig lassan töltött. Elkezdtem a kisebbtől a nagyobb felé araszolni hibakutatás szempontjából (szoftveres: beragadt app - adatkábel - töltőfej - telefoncsatlakozó):
1 - restart megvolt, ugyanúgy lassú a töltés (ha működött a kijelző, akkor nem töltött, hanem lassan merült)
2 - kábelcsere - ez viszont megoldotta a gondomat, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, hogy sikerül-e kicseréltetnem garanciába (Vodafone-os, 2016/08 havi vásárlás), legfeljebb közlik, hogy erre már nincs garancia. El is indultam a 4-es és a 3-as metró vonalán a Dózsa György út irányába. Mázlim volt, azonnal sorra is kerültem, még csak fel sem tudtam mérni, hogy van-e új tapogatnivaló mobiltelefon kiállítva. Elmondom, hogy mi a baj, egyből meg is történt a hiba beazonosítása (helyes volt a sejtésem, egy új kábellel az amper/teljesítménymérő szerint jó a töltőfejem a telefonommal, úgyhogy az elméletileg lehetséges következő két hibát is sikerült kizárni). Mondják, hogy van garancia a tartozékra is, ennek megörülve elkezdtem előkeresni a garanciajegyet - amit előkészítve a táskámba helyezés helyett az asztalon hagytam otthon. Nem gond, mivel volt már itt, IMEI alapján visszakeresték, elkérték a régi kábelt, én pedig megkaptam az újat. Gondoltam akkor már ne maradjanak üres kézzel, ha ennyire korrekten álltak hozzám, veszek egy új akksit is (nem érzem, hogy gyengélkedne a régi, de mégiscsak két feltöltött akksival szívesebben állok neki a napnak), erre is kaptam garanciát, 4500 forint volt. Jobb szerettem volna ilyet venni, de ezt nem forgalmazzák.#SZOFTVERFRISSÍTÉS:
Szóval én elégedett vagyok a telefonnal, a támogatottságával, márpedig ami bevált, azon nem szeretek változtatni. Viszont most a napokban megjelent és nem bírom eltüntetni az állapotsávon és az értesítősávon is a figyelmeztetés, hogy telepíthetem a frissítést (jelenleg v20g-216-70 verzió fut). Hogy tudom eltüntetni ezeket? [kép] [kép][ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
válasz zachary #40869 üzenetére
sziasztok most készülök venni lg g4 most hallotam a bootloop hibáról menyire gyakori g4 között mindegyik vagy csak azok akik az elején vásárolták 2015 a 2016 már kivannak javítva?
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
zachary
tag
válasz gixxergabi #40868 üzenetére
Az ciki, mert pont ilyet vettem Mostmár én is kíváncsi vagyok miért nem ajánlott.
-
gixxergabi
senior tag
válasz zachary #40863 üzenetére
Blitzwolf fordítható úgy van ki alakítva a feje hogy fordítva is bedughatod akkor is tölt. Nekem 2 méteres van de én is kíváncsi vagyok miért kerüld. Nekem csak annyi a bajom, hogy nagyon merev a kábel.
-
Laraxior
titán
Érdekes. Jöttem hazafelé, röpke 12 órás út. Persze 3szor lemerült a telefon.
Hazaértem, átcseréltem a kártyát, tehát újraindítottam, most egész nap vertük róla a zenét bluetooth hangszóróval, youtuberól, azt is bírta
Gondolom beakadhatott valami program, ami megette az életét a telefonnak
Nővéremé másfél éves, ugye van még rajta akkor egy fél év gari, de még nem bootloopolt. Javasoltam neki, hogy kezdjen játszani rajta így gari idő előtt, hogy izzadjon a telefon*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Technoman
őstag
Srácok, két dologban kérem a segítségeteket:
1. Újabban a PC-n lévő LG Bridge szerencsétlenkedik. Ma -működő hálózatnál- azt írja ki kis ablakba, hogy nem talál hálózatot. Mi lehet a hiba?2. Hogy lehet a szelfi módban (előlapi kameránál) kikapcsolni a kép ellenőrzést, mert már megörülök?
Thx
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz killzone1987 #40856 üzenetére
Töröld az eszközkezelőben ezt a kettőt és utána rakd fel újra(CDC,LGE). Néha az szokott segíteni.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zachary
tag
válasz Dluinet #40854 üzenetére
Ezt tapasztaltam én is, nagy kár mivel asztalin operát használok és az már teljesen személyre van szabva, de így muszáj leszek áttérni chrome-ra. Ami furcsa benne az az, hogy eddig tök jól működött, most meg hirtelen ilyen lett az összes oldal.
De hogy ne csak mindig panaszkodjak rendeltem Bangoodon Blitzwolf kábeleket a gyári helyett és nem csak, hogy sokkal gyorsabban tölt, de tovább is bírja a telefon. Be fogok nevezni egy chargingbrickre is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
sajby
senior tag
válasz killzone1987 #40856 üzenetére
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Miért nem tudja feltenni ezt a két fájlt a gép,ha egyszer automatikus frissítés is engedélyezve van?
Win 7 64bit
Másrészt meg fel van téve minden progi,az lgup tól kezdve,lg driver,stb!!!!
Alaplap cserés volt a telóm,tehát új alaplap van a g4 ben,és ezzel nem akarja az igazságot!!!
Az előző lappal az lg up is felismerte a telót,még romot is flasheltem vele!
Gondolom uninstall a drivereket,aztán re install,de nincsenek meg a szükséges fájlok már.
Valaki el tudná linkelni mindegyiket? TELEFON ILLESZTŐPROGRAMOK,LG UP,G4.RAR mert itt az összefoglalóban már egyiket sem lehet letölteni!!
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Stauffenberg
A letöltendők menüben az 5.1-es rootolt kdz romokat nem lehet már letölteni.
Nézz már utána.
Köszi -
save
tag
-
törölt tag
válasz SztiviVander #40797 üzenetére
Üdv,
tudsz mutatni egy ilyen usb-s ampermérőt neten? mert én is beszereznék egyet,
bár nekem most épp a már garanciálisan cserélt töltővel van problémám, hogy brutál módon melegszik, ami eddig nem volt jellemző rá. de azt is ki akarom mérni hogy mennyit/hogyan töltElőre is thx.
Másik kérdés: másnál akinél a V20p szoftver van, jobban merül, mint a korábbi, V20g-vel?
-
zachary
tag
Srácok, használ valaki még Opera minit? Másnak is szétesnek a weboldalak vagy csak engem boldogít vele?
-
Aryon87
félisten
válasz bigrock #40846 üzenetére
Ha a G5-ot vesszuk figyelembe, lesz visszaeses.. sot, a Honor 8 eseteben is volt visszaeses uzemidoben. Mate 9-nel nem erzekelem, mivel az 7-el jott ki
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bigrock
addikt
válasz kovaszoskeny #40843 üzenetére
P9 topicban elég izmosan fordul elő a "rollback" kulcsszó. Leggyakrabban az üzemidő romlását hozta a nugát.
Kíváncsi vagyok, hogy a G4 amúgy sem acélos üzemidejére milyen hatással lesz a 7. -
customer114
őstag
válasz kovaszoskeny #40843 üzenetére
Hiszek neked.
-
killzone1987
senior tag
Sajna már nálam sem a régi a 14 hónapos akkum.
Ezelőtt 100%-ra töltve "nehezen" indult meg a merülés,most 5 percnyi kijelzőidővel 50%-os fényerővel már 2-3%-ot merül... -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz customer114 #40838 üzenetére
Olvasgass a témában .Akár ebben a topikban is visszafelé.Kitárgyaltuk már.Jóval több a pro mint kontra.Sőt ..
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
iDomos
csendes tag
válasz customer114 #40838 üzenetére
Fontosnak nem annyira fontos, mert pörög a G4 a 6-os Droiddal is, de amikor sok pénzért +vetted a telefont a supportért is fizettél. Ezért okkal jár a frissítés.
Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40
-
kozma1986
tag
Uraim!
Csak most szembesültem azzal a ténnyel, hogy a 4. negyedévben kapjuk meg az android 7-es verzióját. Na a következő telefonom biztos nem LG lesz.
-
DaDa
senior tag
Nagyon is kell a restart. A Linux alapok sem tökéletesek. Tapasztalatból írom, ha tudnátok hány eszköz "javult" már meg egy restarttól akár asztali akár mobil op rendszerről van szó akkor csodálkoznátok. Én kötelezővé tenném, minden céges alkalmazottnál legalább a heti egyszeri újraindítást.
Amúgy ennyi idő után érdemes úgy újraindítanod, hogy kiveszed az akkut mert a memóriájában sok minden megmarad egy "sima" restartnál. Persze ez csak jó tanács nem kötelező.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Régóta nem irtam mivel semmi gondom nemvolt a G4-gyel...2016 márciusban vettem telenornál......minden gyári rajta....legújabb frissítésekkel amiket felkinált.
Tegnap este 1 órán keresztül azt játszotta hogy:
-Kezdőlap leállt
-Rendszer UI leálltrandom módon...minden átmenet nélkül.....semmi új nemlett telepítve.
Ami jelenleg rajta van és volt is:
-Facebook, Messenger, viber, skype, Here Maps, MKX,
auto fényerő és minden szinkronizálás OFFEste nyomtam még 1 órát de akkor már nem jelentkeztek a hibák...ahogyan ma reggeltől sem.....este nem mertem újraindítani a telefont...kb 2 hónapja megy most restart nélkül.....beragadt alkalmazásokat manuálisan ki szoktam lőni....stb....néha nem árt egy restart vagy totál felesleges ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
nagyúr
válasz Nikaré #40829 üzenetére
Azért a Banggood-ot linkeletem, mert 100% eredeti, és olcsón adják.
Én már 2 darabot rendeltem innen (és más xiaomit is) és mindegyik eredeti volt, és 100%-os minőségű. Tehát nem a gyárból kilopott selejt, vagy utánzat."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
csaba1203
addikt
válasz amoledus #40825 üzenetére
A P8 Lite-om 1 évesen számították be a mostani G4-em árába.
Rosszat nem tudok róla mondani nálam hibátlanul teljesített és a 3.Huawei készülékem volt.
Megjegyzem azokkal sem volt semmi problémám.
A következő telóm viszont biztos a G6 lesz,mert nagyon bejövős csak még kicsit túl van árazva.
Nekem a régi Samsung-ok amik szinte mindig kifagytak valamiért voltak nem bejövősek és ezért nem vennék meg hát mindenkinek az van és ez ciki. -
amoledus
aktív tag
válasz Feri1977 #40821 üzenetére
Az a lényeg,hogy papír/számlásat esetleg garanciálisat vásárolj (újként alapból az) a bootloop hiba miatt de ezt leszámítva (amit javítanak!) egy remek telefon , a huaweiekről csak annyit mondanék,hogy szervizben dolgozom és a legtöbbet javított telefon az iphone6 után a huawei főleg p8/p9/lite szép csilli villi de minőségben van még hova fejlődni !
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Reinkz
senior tag
válasz Dluinet #40822 üzenetére
Ha 80% töltöd gyors töltéssel az szintén nem kíméli.
Lion akkunak nagy ellensége a melegedés.Pont akkor puffad a lion/lipo amikor meleg, mert megindul a gáz képződés, Gps akku azért puffad meg mert kirakják az ablakban és rásüt nap ennyi, nem töltéstől, sokaknak laptopjuk 0-24 tápon van mint egy desktop pc mégsem púpos az.
egy Rc lipo akku na az púpos lesz, kicsit komolyabb mint a mobilos lion akkuk
"Folyamatos csepptöltés" itt akkor áll fent ha 100%-on telefon de te még reggel az ágyadban töltőn nyomkodod 1 óráig, amúgy az elektronika úgy is kikapcsolja a töltést, és standbyban nem fogyaszt semmit a telefon hogy merüljön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Reinkz #40820 üzenetére
inkább az kíméli, hogy max 80%-os kapacitásig töltöd
az egész éjszaki (vagy folyamatos) töltés egyenes út a púpos akkuhoz (lásd GPS akkuk)aminek használ a folyamatos csepptöltés az a hagyományos ólomsavas akkumulátorok
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Egy G2 boldog tulajdonosa vagyok már 3 éve, tökéletesen elég mindenre imádom, de szeretnék váltani azért. Kinéztem magamnak ezt a telót, meg egy huawei p8 lite vagy p9 lite telót, nagyon tetszik mindkét huawei, de a p9 lite főleg és sokat is tud meg minden, viszont az lg-ben nem csalódtam soha, kérdés szerintetek melyik legyen, tudjátok nyugodt szivvel ajánlani a G4-et?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Hipnotic
tag
Üdv. Mindegyik G4 kijelzője elkezd szellemképesedni vagy beégni egy idő után? Tehát mennyire gyakori a jelenség? Még mik róhatók fel negatívumként? Előre is köszönöm
-
amoledus
aktív tag
válasz magus217 #40816 üzenetére
Egy 2 éves akku nem bírja annyit mint egy új egyértelmű, új akku+powerbank ahogy a kolléga is javasolta ütős kombó lenne , nem fájna a fejed
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
gixxergabi
senior tag
Vegyünk egy akksit (powerbank) és töltsük vele az akksit...
-
magus217
tag
Adott egy 2 éves g4...mostanában beszéltük az akksi időt.
Szerintetek ha vennék bele 5.xxx forintért egy gyári akksit azzal "jóval" tovább bírná? -
Kyller
senior tag
Sziasztok!
Nekem is akksi a gyenge pont. Estére 10-15% marad a vödörben. Viszont volt már olyan is hogy 8%-nál kikapcsolt. A kérdésem az, hogy melyik éri meg jobban, venni egy új akksit, vagy venni egy powebankot? Plusz utóbbiból milyet ajánlotok?
KösziEternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
kelly416
veterán
válasz Vikooo #40806 üzenetére
Én sokszor 50% feletti értéket csíptem meg estére, így többnyire csak két naponta töltöttem. Azt viszont már hiányolom, mint ahogyan azt is, hogy volt, amikor egy nap alatt 20% környékére merült, mert pl sokat vonatoztam és volt időm nyomkodni, ezt most csak akku cserével vagy powerbankkal tudnám megtenni.
Majd ha a Váci út környékén járok, biztos veszek egyet, de nem mindenki Pesti. Addig meg jó ez így.
-
-
Laraxior
titán
LG Mobile Switch
Ez micsoda? Az alkalmazasokban latom. Fogyaszt is, de tiltani nem tudom.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Mikemend
senior tag
-
Vikooo
addikt
válasz kelly416 #40803 üzenetére
En csak magambol indultam ki, az en felhasznaloi szokasom nem valtozott es ez a telefon akku szinten nekem eleg.
Hozzateszem a Z1C kb 50% -on volt estere de nem mindegy hany % -nal teszem fel tolteni?
Az uj akkuhoz: Vaci uton 4 500 Ft es az biztos, hogy eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Vikooo #40796 üzenetére
Amikor G4-re váltottam, a felhasználási szokásaim majdnem másfélszer ennyi SOT-ot kívántak volna, de idomultam a teló képességeihez. Tehát annyira szerintem nem állja meg a helyét az utolsó bekezdésed. Egy Moto Z Play talán elég lenne, vagy valami hasonló, de erre a váltásra most anyagilag semmi szükségem, úgyhogy inkább kevesebbet nyomkodok.
-
orionpark
csendes tag
Az a vicc, hogy kb igen, 13-14 h körül történt. A teljes lefolyása úgy nézett ki, hogy előtte teljesen lemerült, de úgy, mint eddig még soha. Nálam a napi rutin, hogy este felteszem töltőre, majd következő estig kb. kitart, de most 13.00 óra körül teljesen offon volt, úgy hogy egy percet sem telefonáltam és semmit nem nyomkodtam rajta. Én nem akarok semmi illuminatis dologba belemenni, de ez több mint furcsa
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Diablo IV
- További aktív témák...