Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nekem tetszik, lényegében játékmenetileg csont első rész, de megvenni tuti nem fogom max ha majd ez is 3000-4000 környékén lesz, az első nagy ötlet volt, egyszer ellehet sütni, de kétszer már nem kéne. Ezek a dolgok mind olyan +-ok amik egy ilyen játékba alap követelménynek kellett volna hogy legyen és nem 2. rész formájában kiadni, szóval az elsőbe sok lehetőség rejlett volna még, de így kétségeim vannak afelől hogy az 1-hez bármilyen bővítést kifognak adni valaha. Szóval kár érte, mert így ellaposodik az 1, pedig egy két új fegyvert nem lett volna nagy cucc belerakni a mostani dlc-vel, de valószínűleg partak hogy akkor meg a 2-t nem veszik meg.
[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
Hát fene se tudja. Én tervezem,hogy megveszem de ezekből a videókból annyira azér nem süt hangulat. Az új túlélők meg szerintem messze nem tűnnek olyan eltalált karaktereknek mint az első kvartett,persze majd kiderül. Ez a zsoké nevű fertőzött meg hát... no comment,nem mintha a pöröjkezű meg a köpködő sokkal jobbnak hatna.Az első rész se vette magát túl komolyan de ez azér már röhejes kicsit(szvsz).Pálcát nem török még felette de kicsit ötlettelennek tűnik az egész,azért megvárom mik a reakciók róla a megjelenés után, hátha beszerzem(:
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Nem. Nem is fogom. A vizuális élmény számomra lelombozó. Túl elnagyolt, és rajzfilmszerű grafika egy zombis játékba nekem nem gyere be...az első részben relatív valósághű grafika bejött. Meg is vettem. Ebben meg olyan, mintha összegyúrták volna a TF2-vel. Ami nagyon jó kis gamma, de de egy túlzottan félelmetes játék.
-
Trub
tag
válasz TazLeacher #1 üzenetére
Próbáltad már?
Nekem a videókból a l4d1 sem tetszett. Csak azért próbáltam ki, mert ingyenes hétvége volt, és megkedveltem. De nem vettem meg. -
TazLeacher
nagyúr
Sajnos továbbra is úgy gondolom, hogy az első rész messze jobban sikerült. Én maradok annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest