Új hozzászólás Aktív témák
-
L4R$()n
tag
Nagyon tetszik
-
-
Scholes9
nagyúr
Én nincs 2 hete, h megvettem és megérte. Csak azért vagyok kicsit felháborodva, h máris jön a 2. rész ahelyett, h az elsőhöz csinálnának DLC-ket, de, mint írtam, ha marad elég játékos az első részhez és nem kell órákat várni, h összejöjjön egy party(amivel most nincs gond, mert pár másodperc alatt találhatsz olyat amilyet akarsz) akkor kihúzom míg le nem megy a 2. rész ára, mert ennyit messze nem ér, kb a felét sztem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
CptMisi
őstag
de elvileg multiban lehet úgy játszani, hogy valakinek a 2 valakinek az 1 van meg, nem? volt erről szó, mikor bojkottálni kezdték ha igen, akkor minek a felháborodás, ha nem, akkor sem feltétlenül értem, mert az 1 ára esett... csak akkor lenne érthető, ha az 1 csak a 2vel lehetne használható a továbbiakban, de erről nem olvastam
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Scholes9
nagyúr
Azért abban sztem egyetértünk, h ennyi újdonságért ennyi pénzt pofátlanság elkérni....
-
Markoka1993
tag
WoW Ez nagyon durván néz ki Jöhetne egy kis zombi írtás ... már unom a cod wawot
live gt: Markoka1993
-
CptMisi
őstag
várom első részt nem vettem meg, szóval nekem tök mindegy mennyi újdonság van benne az első részhez képest, havernál viszont sokat játszottunk vele
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
nsrking
senior tag
válasz BloodyEddie #6 üzenetére
Hát jah, ennek inkább filmes beütése van..
-
BalaNce87
addikt
válasz NighTMare1 #31 üzenetére
Hát valakinek meg nem nagy eresztés a cod, senki nem egyforma, sokkal maradandóbb és ötletesebb, zúzni kell benne ez igaz de kell csapatmunka, lehetsz zombikkal is és ilyen ötlet még nem volt eddig, meglehet unni ez tény, de ez más játékkal is így van.
-
Lengyi
aktív tag
válasz gamerkiller #28 üzenetére
cc-t kapcsold be
-
Psych0
őstag
ez még source engine?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
gamerkiller
senior tag
A videó alapján nekem tetszik, addigra talán beújítok valami VGA-t. Már az elsővel is akkorákat lehetett játszani hogy félelmetes volt..
Amúgy nálam nincs felirat, az én gépemben van a hiba?[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
geza12
aktív tag
Elég jónak tűnik erről a videóról.
Én is reménykedek, hogy jobban rágyúrnak a single player-re, annak nagyon örülnék.
-
Breki's
tag
Majd úgyis lesz belőle warez, akinek drága a 11k. Aztán meg ha olcsó lesz, akkor beruházunk 1-re.
Breki's
-
Rage47
veterán
válasz bishoplogan #17 üzenetére
Köszi
Nekem nagyon bejön ez a trailer, végre jobban megismerhetjük a karaktereket. Eddig unalmasnak tűntek nagyon, de számomra így már szimpatikusabbak.
-
arpii
tag
Hmm, hátha jobb lesz, mint az előző. Jó volt, szép volt, de unalmas, és semmivel sem volt több egy sima zombie mod-nál, vagy egy biohazard mod-nál
-
dunc
nagyúr
Hol a felírat? Nekem nincs!
-
fpeter07
veterán
a láncfűréses rész kicsit durva volt, meg tetszik a felállás a végén egy ilyen filmet kellett volna csinálni a játékről Rage47-nek
[ Szerkesztve ]
-
bishoplogan
senior tag
Mostantól magyar felirattal nézhetitek meg a videót, ty: Rage47
-
BalaNce87
addikt
válasz Laci_a_Paci #15 üzenetére
Hát az az érzésem hogy az 1-hez már több update nem lesz, azaz le lesz magasról szarva, pontosabban. Én is viszonylag friss l4d játékos vok, tetszik ez a 2. rész is csak hát 0 fejlesztésért/beletett munkáért annyit kérnek el mintha új rész lenne, és ugye közel sem az.
Fura lépés mert lényegében belőlünk élnek, de ahogy elnézem pont beleszarnak hogy mi mit akarunk, egy dlc-vel akartak minket kiengesztelni ami igen csak vérszegény lett, amúgy ez se jött volna ki ha nincs ellenezve a l4d2, azaz boycott.[ Szerkesztve ]
-
Laci_a_Paci
tag
Hát ez sz*r, de nagyon... Tudom ismétlem önmagam, de ez simán lehetne az 1 is, amit nem rég vettem meg drága pénzért. Erre már adják is a kettőt, én meg sz*pok ezerrel, mert nista frissítés...
-
vante
aktív tag
Sokan meg fogják venni (steam előrendelési listán első volt, mikor néztem). Jót tett neki a 4db-os változat, úgy sokkal olcsóbb. Sokan beszerveztek L4D1-es embereket, és így már nekik is megérte.
A L4D2 ellenes peticiót meg már beszüntették
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
új pályák/zombik/fegyverek? ez szerintem édeskevés egy új részhez... akár egy "fan-mod" is lehet ilyen tartalmas sokan mondták már a véleményem, de én is itt lehúzás-szagot érzek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MmDorian
őstag
Ez nagyon hasonlít az első rész elején lévő "intro"-hoz. De jó lesz, az a lényeg, multiba...csakis
-
mate0217
aktív tag
Nagyon állat volt a vidi Várjuk ezt a gamet is
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Scholes9
nagyúr
Sztem sokan nem fogják megvenni eleinte a játékot inkább csak fél év múlva amikor nem 11k lesz, hanem 5. Én maradok az első résznél míg le nem megy az ára, mert 11k-t nem ér meg, max a felét.
-
bishoplogan
senior tag
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
5 kampányt raknak bele és ez elérhető lesz az eddig left 4 deades játékmódokkal is, beleértve a survivalt is.
-
hommeros
őstag
Elég hangulatos, nagyon tetszik. Már várom
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
BloodyEddie
őstag
L4D, más szereplőkkel, plusz néhány apróság. Ugyanannyi pénzért. Nagyon megéri...
mod: kár hogy köze nem lesz a trélernek a játékhoz...
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
A L4D(1) valahogy félelmetesebbnek tűnik.Ez néha olyan "rajzfilmszerű".
Meglátjuk...[ Szerkesztve ]
just be
-
Darth_Revan
veterán
Ha nem lesz olyan rövid mint a L4D akkor jó lesz ez Viszont, ha ebbe is csak 4 kampányt raknak ...
-
danati
senior tag
Jó lesz várom már nagyon hogy újra hentelhessek
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de én nem izgultam rá... mennek és irtják a zombikat ezerrel... semmi újdonság... mintha ilyet láttunk volna már párszor... filmen és játékban is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Kicsimix
őstag
Hát ez ottvan bárki bármit mondd : )))
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest