Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
a sok kiéhezett kockának mindegy lesz már csak az Assassin's creed név legyen ott
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
okibots
aktív tag
válasz szupermacs #36 üzenetére
Ja, hogy meg is van Akkor legyűrni azt a makacsságot/antikedvet, és belekezdeni szépen
Ennél a játéknál nem bántam volna ha kap egy Remastered verziót mint a Black Flag (konzolon játszom), de végtére annak is örültem, hogy bekerült a vissza kompatibilitásos rendszerbe Xbox One-on. Na mindegy, a játék jó lett az a lényeg
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
okibots
aktív tag
válasz szupermacs #32 üzenetére
12 (Black Flag) helyett 6 szekvenciából áll a Rouge, emiatt sokkal feszesebb és haladósabb a története mint a hosszabb epizódoknak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz szupermacs #32 üzenetére
Hát az egynél nem lehet unalmasabb.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz szupermacs #30 üzenetére
Akkor javaslom csapd fel a Rogue c. részt, ahhoz képest az első játék egy könnyed póni kaland.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kpal
nagyúr
most visszanézve ,anno a legeső AC megjelenése milyen jó volt ,ha jól tudom 2007-ben . ma is szeretek vele játszani hiába olyan egyhangú és monoton. valami varázsa csak van .
-
keIdor
titán
-
szami777
addikt
válasz szupermacs #9 üzenetére
Igen de az a Chronicles Kína egy tessék-lássék szomjoltó egy olyan helyszínre, amit kb a harmadik rész óta mindenki a legjobban várna. Nem látom a logikát abban, hogy azzal a helyszínnel lezárták vola Kínát, mint potenciális helyszínt.
Black flag kettő jöhetne még simán, az lett a legkevésbé megosztó játék az ezio részek óta, mindenki komálta.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
okibots
aktív tag
válasz ViharVadász #19 üzenetére
Unity-t én végig vittem, de csak becsületből ha már megvettem. Az az igazság, hogy a széria leglaposabb része lett, nem is kicsit. De hallottam már olyat is akinek annyira bejött, hogy nem tudta letenni. Ilyen ez, nekem a Blac Flag, Rouge duó a kedvencem, valakik meg szentségtörésnek látják ezt a két epizódot.
-
Xarina
aktív tag
Az utolsó két rész már abszolút nem érdekelt függetlenül a kritikáktól, de ha tényleg Egyiptom lesz az új helyszín akkor részemről nagyon várós.
-
doooo
veterán
Én mindegyik részt szeretem. Mindegyiknek megvan a maga különlegessége, egyedisége. Persze vannak jobban favorizált helyszíneim (Velence, Párizs, stb.). De személy szerint támogatom, hogy ismét hagyják el a 17. század utáni korszakokat. Egy "sötét" középkori résznek is örülnék, vagy egy -"rendes formátumban" megjelenő- kínai/japán/indiainak is. Egyiptomban pedig a "legtelítetteb" történetet a birodalom későbbi éveiből tudom elképzelni, ahol római, görög, meg egyéb népek is jelen voltak már (ahol már fel volt építve a számtalan építmény, amit érdemes lenne megmászni, felfedezni). De igazából korábbit is, ahol például Babilonba lehetne kiruccanni, meg hasonlók. Áh.. a végtelenségig lehetne filózni.. annyi lehetőség, annyi potenciál... remélem még sokáig folytatják a sorozatot.
-
ViharVadász
őstag
válasz BoneDragon #7 üzenetére
Kinek mi, én pl a Syndicate-t imádtam, addig a Unity résszel jó ha bírtam fél órát és ment a törlés.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
wjbhbdux
veterán
jó csak előbb a képregény jöjjön már ki amivel lezárják az előző 25 rész után félbehagyott storyt ha már rebootolnak..
/s
-
Televan74
nagyúr
Már várom,kíváncsi vagyok rá. Eddig a BF és a Syndicate nagyon tetszett.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Fred23
nagyúr
válasz szupermacs #12 üzenetére
Rogue nekem csalódás volt, a napos Karib-térséget számomra nem könnyű pótolni! Egyelőre félbe is hagytam, szóval lehet, később jobb lett volna.
-
ribizly
veterán
Ez azért elég sovály "szivárogtatás"...
Eddig nem jön be.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bad Pritt
félisten
válasz szupermacs #12 üzenetére
Tatárjárás?
Ugrin érsekről kiderülne, hogy Közép-európai Asszasszin mester, Batu kán meg templomos nagymester. Aztán menne minden gyilok végén a Nyugodjék kend békiben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Fred23
nagyúr
Ebből a képből én nem következtetnék semmire!
Nekem egy Black Flag 2 kéne leginkább -AC előtag nélkül!
-
szupermacs
veterán
,,Vagy Magyarország a forradalom idejére"
Ha még egy ilyet meghallok, kiszállok az internetből. Nem hiába mentek vissza az időben ezzel a mostani játékkal sem, de egy unalmas forradalmat végigtolni megint... nem tudom ki akarna. Főleg lőfegyverekkel.
(#13) Fred23: Nem rossz az Black Flag, de nem tudom, hogy miért vannak oda érte ennyien. A kampányt már 2 hónapja próbálom végigtolni, de annyira unalmas és frusztráló küldetések vannak benne, amik nekem nem passzolnak a hajózós és gyilkolós dolgokba. Itt gondolok a hallgatózásra meg lopakodásra, ami a játék egyharmada. A történet sem fogott meg benne. Sokan szidják az AC3-at, de szerintem fényévekkel jobb lett. Egyszer végigtolom azért ezt a BF-et, hogy neki tudjak állni a Roguenak. Remélem az nem lesz csalódás.
(#13) Fred23: Hátrafele nyilazós assassinokat megnéznék. Mondjuk a Nagy Falról leugrálókat is.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Unity se volt perfekt,de azért jól elvoltam vele. Az ingyenes dlc hozzá is meglepett,az még jobb volt mint az alap sztori. De persze a második rész marad a legjobb,annál jobbat már úgyse tudnak csinálni
Egyébként nem Kína kéne utána hanem Japán! Vagy Magyarország a forradalom idejére
https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
Érdekes, hogy ilyenkor sehol egy iPhone7-es amikor ezeket a képeket lövik...
Nekem mobil címnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szami777
addikt
Elvileg azért hagytak ki egy évet, hogy a játékmentet gatyába rázzák és a hardrendszert teljesen átalakitsák.
Hát... kiváncsi leszek, remélem az E3on lesz már lesz gameplay.Egyiptom után meg Kínát kérnénk, kedves Ubi
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szupermacs
veterán
AC2 óta várom az egyiptomos részt. Mindenképp vennem kell majd egy One-t vagy PS4 Pro-t, ha jól összehozzák.
-
carl18
addikt
válasz BoneDragon #2 üzenetére
Majd akkor írok már nekik, hogy jó volna visszatérni oda ami az én ízlésemnek megfelel!
Amúgy majd kipróbálom és utána mondok róla véleményt.Amúgy a Assasin 2 nagyon bejött, sokat játszottam vele! A 3-4 is bejött még!
Az Unity inkább kimaradt a életemből De a Syndicate ismét tetszett.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
james001
veterán
Én egy új Prince of Persia-nak jobban örülnék,de ez a kép tényleg inkább egy AC-re hajaz.
Egyiptomi stílus nem lenne rossz,de még a Syndicate-re se vettem rá magam hogy megvegyem. Unity mondjuk kellemes csalódás volt,bár lehet az csak azért tetszett ennyire mert a nagy bughalmaz frissítése után játszottam velehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
carl18
addikt
Elég gyenge minőségű az első kép, nem estem tőle hasra! Nekem valahogy jobban bejött a Syndicate ahol london városába élhete ki az ember magát. A bunyós részt imádtam benne, mikor ilyen ősi ong bak harc klubban lehetett osztani a pofonokat!
Nekem ez a túl régi egyiptom fealing nem jön be.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest