Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Hát nem tudom lehet én vagyok az "öreg" de azért az eddigi launch játékokhoz képest mézes mázban fürdetnek minket, főleg ha Driveklub és méginkább ha WatchDogs is jött volna... De így is elég erős az eddigiekhez képest... Azért egy játékot általában nem csak 1 évig fejlesztenek, kivéve a multikat, és sokkal elöbb nem sokat lehet elkezdeni, max a launch elött 2-3 évvel, mert elötte azt se tudják mi lesz a platform kb
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol igazad van. Persze mindkét oldalnak megvannak a komoly nyitocímei, de szerintem valami hasonló nyitócímek kellettek volna ide:
PS4:
God of War
Gran Turismo 7
Uncharted
Metal Gear Solid VXbox ONE:
Halo 5
Forza 5
Battlefield 4
Gears of War
Dead or AliveEzekből persz a többség jön, csak később, csak arra próbálok kilyukadni, hogy olyan játékokkal kellett volna kezdeni a premiert, amiknek korábbi exkluzív részük nagyon sikeres volt. Ezek mellett persze jönnek jó játékok, pl Destiny, inFamous, The Division stb, csak a premiert az exkluzív játékkal kellett volna megnyomni. Persze így is jó lesz a premier majd.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Chapel
addikt
Ja ok, akkor nem értem.
Tudod, én pc-s vagyok, de érdekes követni ezt a párharcot. Hagyj kérdezzek már egyet, mert ez fura számomra és Te vagy a megfelelő reprezentatív alany: csak én látom úgy hogy ahhoz képest hogy mekkora csinnadratta van (nyílván részben jogosan) a két nagy next-gen körül, mintha kevés lenne az igazán húzós nyitó cím?
Persze van (még jó), de én azt gondoltam, hogy az összes nagy kiadó majd bombázza a next-gen-t, főleg nyitáskor és valahogy ezt nem látom.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
Gergosz2
veterán
Azt tudni már hogy mennyit passzoltak el ps4-ből? És XO mikor jelenik meg ott?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gyáliSanyi
őstag
Kotaku elég negatív értékeléseket oszt mostanában.
Live poor, die rich.
-
M@trixfan
addikt
Biztos jó a játék single része, de valahogy a BF4 mellett nem nagyon tudom elképzelni, hogy megfogna a multiplayer rész.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
félisten
-
Gergosz2
veterán
Azért szép gesztus volt az M$-től , hogy gratuláltak!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retro pakk (akár külön is!)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest