Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Na de pont ez az, hogy hol van a kampány lendülete és dinamikája? Vagy a beteg horror hangulat?
Persze a multis bétából nyilván nem derül ki sok minden a szóló kampányról, de van már egy rakás kampány gameplay fent (hír is erről szól többek között), azokból viszont sok minden kiderül. De igazad van. Várjuk meg azt a kb. 6 napot mire kirakhatják az első review-kat és kiderül hogy higiri vagy migiri. Én személy szerint sok pénzt tennék rá, hogy ezt nem páran fogják lehurrogni, hanem iszonyat savat fog kapni.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz PrometheusX #41 üzenetére
Süt róla hogy mai gyerekek készítették mai gyerekeknek. Három meccset nyomtam a bétával, mielőtt erős sugárban a lábam elé hánytam volna. Doom-tól nyilván nem vár az ember Orson Scott Card-féle sztorit meg Deus Ex-féle játékmenetet, de az eddigiek alapján ez a játék egy elképesztően nagy prosztóság lesz úgy ahogy van. Meg is kapja majd szépen az 50-70%-os értékelést mindenhol.
Ahogy látom szép lassan kibelezik az összes régi, nagynevű franchise-t ezekkel a rebootokkal.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Doom 3-féle vonalat kellett volna továbbvinni inkább. Amúgy meg rájöttem mi olyan furcsa és zavaró a mozgásban, olyan mintha a talajon siklana a karakterünk lol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest