Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Hát ez egy hulladék lesz. Ennyit tudnak 2016-ban??? Vicc.
-
Ragnar_
addikt
válasz PrometheusX #53 üzenetére
Arra tippelnék, hogy azért megmarad a doom3-ból a kicsit keresgélős "üresjárat" is, valamennyire egy kis story ami a régi doomokban ugye nem nagyon volt, de a fightoknál viszont a régi doom trancsírozósabb vonalát idézi (sőt ugye azóta volt brutaldoom is, ami népszerű a doomerek körében)
SWBF-t nagyon árkádra készítették (metacriticen 3.4/10-en áll userscore szinten, ami azért nem túl acélos), a legminimálisabb részemről elvárt featureök (kasztok, squadok, használható minimap) is hiányoztak belőle, ami a béta kipróbálása után sajnos nyilvánvalóvá tette, hogy a játék hamar ki fog merülni.Hiába lett nagyon jó a technikai megvalósítás a látvány, a hangok.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
PrometheusX
aktív tag
Igazad van, akkor is a klasszikus rajongók nagyon nehezen tudták elfogadni a Doom 3-at, és sokan lehurrogták mert nem maradt hű az eredeti sorozathoz. Értem hogy a Bethesda és az ID mit akar elérni a DOOM-mal... de akkor is. Remélem hogy mégis jó lesz, és inkább pozitív csalódás lesz a játék mint negatív. De soha nem lehet tudni.
A Battlefront ilyen csúnyán beégett? Őszintén szólva azon a ponton hagytam fel a játék követésével, amikor megtudtam milyen szegényes az alapjáték (az EA kapzsisága miatt), de nem meglepő hogy így végezte a Battlefront. Kár érte, jó kis játék lett volna.
-
Ragnar_
addikt
válasz PrometheusX #51 üzenetére
Nem voltak egyszerű helyzetben, hiszen a doom3 is megkapta, hogy nem is doom, most ugye kicsit visszanyúltak az elődökhöz a játékmenettel, természetesen az se lesz jó mindenkinek. Doom3 multiját max. 2x indítottam el. Részemről a béta alpján kevéske multit ellensúlyozza a modolhatósága, amivel a multi is változatható több féle irányba, lehet gyorsabb, fegyverek, vagy karakterek paramétereit is lehet szerintem változtatgatni stb.. És ha csak úgy doomozni támad kedve a playernek ott lesznek a custom mapok, amik között valószínűleg lesz több használható darab is. Persze nem kizárt, hogy a Battlefronthoz hasonló fail lesz, de nem kizárt az sem, hogy egy Wolfensteinhez hasonló jól sikerült folytatás lesz, hamarosan kiderül.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Fitzgerald #50 üzenetére
Most megnéztem pár videót még a kampányról - hát, mit ne mondjak... teljesen hidegen hagyott. Semmi hangulata nem volt az egészen, csak agyatlan hentelés ment.
Mindenesetre egyetértek, hat nap múlva kiderül hogy mit fog kapni, de személy szerint én sem várok sokat a játéktól (elő se mertem rendelni). Mindenesetre szerintem is keményen megfogja kapni a savat, ráadásul nem alaptalanul.
-
Fitzgerald
veterán
Na de pont ez az, hogy hol van a kampány lendülete és dinamikája? Vagy a beteg horror hangulat?
Persze a multis bétából nyilván nem derül ki sok minden a szóló kampányról, de van már egy rakás kampány gameplay fent (hír is erről szól többek között), azokból viszont sok minden kiderül. De igazad van. Várjuk meg azt a kb. 6 napot mire kirakhatják az első review-kat és kiderül hogy higiri vagy migiri. Én személy szerint sok pénzt tennék rá, hogy ezt nem páran fogják lehurrogni, hanem iszonyat savat fog kapni.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Maga az idsoftware változott egy szrfolyammá miután a tulajok eladták két forintért és kiléptek. Úgy kezdték hogy kiadták a sima doom 3-t úgy hogy világitással pakolták tele és a félelmetes játéktér onnantól nevetségessé változott. bfg edition ja aki készitette azzal játszatnám kinzás helyett naphosszat. Ezek után ki vár jót ettől a komolytalan készitő csapat maradványától?
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Ha pedig az egész "új" Doom olyan lenne, mint az easter eggs-es része, az lenne a baj.. Sajnos nem lehet mindenkinek megfelelni.. pláne 2016-ban. Biztos volt anno '93-ban olyan, akinek akkor SEM tetszett a doom.. Elég sok dolog ki/bekapcsolható lesz. A snapmap-ről nem is beszélve. Ízlések és pofonok.
Ami biztos, hogy már most megosztja a játék a közönséget. Akárcsak az Interstellar -
mildwood
tag
válasz Fitzgerald #46 üzenetére
A multit egy külsős csapat csinálta és igazából semmiz nem tudsz meg a grafikán kívül a játékról szerintem. Ugyan olyan multi mint az összes tömegjátékban, itt a kampány lendülete meg dinamikája ami majd eldönti a játékot. De sztem jövő héten megkapjuk az első értékeléseket és kiderül...ha annyira le húzza akkor majd elgondolkodom kell-e. Amúgy a doom3at sem fogadta mindenki kitörő örömmel. Amúgy ez ugyan úgy ördögi kör mint a pártválasztás. Kijön valami, lehurrogják páran, hogy más legyen aztán mire jön a más(ik), addigra azt hurrogják le, hogy miért lett ilyen. Mondjuk itt mosódik a kép, mert mindháromból merítettek.
[ Szerkesztve ]
P
-
Fitzgerald
veterán
válasz PrometheusX #41 üzenetére
Süt róla hogy mai gyerekek készítették mai gyerekeknek. Három meccset nyomtam a bétával, mielőtt erős sugárban a lábam elé hánytam volna. Doom-tól nyilván nem vár az ember Orson Scott Card-féle sztorit meg Deus Ex-féle játékmenetet, de az eddigiek alapján ez a játék egy elképesztően nagy prosztóság lesz úgy ahogy van. Meg is kapja majd szépen az 50-70%-os értékelést mindenhol.
Ahogy látom szép lassan kibelezik az összes régi, nagynevű franchise-t ezekkel a rebootokkal.[ Szerkesztve ]
-
mildwood
tag
-
pomorski
őstag
Hát mindenesetre a korábban látott multis videókhoz képest ezek a videók kicsit jobban tetszenek.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Fitzgerald #38 üzenetére
Ezzel én is egyetértek: számomra is a Doom 3 vonal jött be jobban, örültem volna ha azt folytatják tovább.
Nem csak a siklás, hanem a levegőben való duplaugrás is zavaró számomra.
-
Findzs
addikt
Meglátom majd mennyire bírják egy aktív quake live player áldását azok a szörnyek
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
davidsone
addikt
válasz Fitzgerald #38 üzenetére
igen ez nekem is fura volt mintha futószalagon lenne
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Fitzgerald
veterán
Doom 3-féle vonalat kellett volna továbbvinni inkább. Amúgy meg rájöttem mi olyan furcsa és zavaró a mozgásban, olyan mintha a talajon siklana a karakterünk lol.
-
mildwood
tag
Ez elvileg a kampány eleje, összehasonlítás képp az 1 órás videóval ugyan ilyen helyen kezdtek és ott jóval könnyebbnek tűnt annak ellenére, hogy egy béna tag tolta. A grafikával sztem nincs baj, de ezek a videók annyira nekem sem jöttek át :S
P
-
Mtbsrác
senior tag
Ennek mi értelme van, inteligencia az ellenfeleknél 0, nomeg kb azt se tudtam mit csinál az emberke aki irányítja, ugribugri ide-oda meg bum-bum azt ennyi
-
Johnnyxy27
aktív tag
Brutal Doom a méltó utódja a nagy névnek! Grafika az nulla, de a játékélmény az nagyon nagy, főleg a moddolt pályák miatt, igazi gépigény nélküli hentelés!
[ Szerkesztve ]
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Ragnar_
addikt
válasz Luck Dragon #32 üzenetére
A konzolosok befonnák a hajukat olyan sebességnél, és ugye má rég nem a pc a célplatform shotereknél se..
-
Aki a Quake 3 arénát nightmare fokozaton végig vitte,annak ez lelassított felvétel lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
PrometheusX
aktív tag
Hát, őszintén szólva.. mindkét trailer csalódás volt.
Tulajdonképpen, amit én érzékeltem az az, hogy bemész egy területre, egy finom, női hang közli hogy "Demonic presence detected, initiating lockdown", majd pár portyázó ellenség után ömlenek rád az erősebb ellenfelek, majd mikor eléggé eltakarítottad a sz.rt, akkor mehetsz tovább a következő területre. És ez így tovább. Nem értem, ebben mi az élvezet... oké, szép grafika, jól kidolgozott ellenfelek, jó játékdinamika... de hol benne az élvezet, ha az egész egy agyatlan darálás?
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok (még ezek után is), hogy milyen játék lesz belőle. Remélem hogy változni fog a dolog, és végül sikeres lesz, épkézláb sztorival, és nem csak agyatlan darálással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
davidsone
addikt
válasz atidzsiforc #27 üzenetére
ennyi
-
davidsone
addikt
csupa szeretet kedvesség lesz ez a játék, nem tudom mit elégedetlenkedtek...
-
BandiHUN
veterán
válasz #52815360 #23 üzenetére
Addigra már el is felejted virágboltból,mert ennyi sztorival,ami látszik,és ezzel a játékmenettel 0 az újrajátszási faktor.Egyszer letolod casualon,hogy meglegyen a dolog.Aztán letolod hardon csíttel,hogy szopasd a népet,full upgrade.Aztán letolod a porcelánon...
Én a 3-at még csak le se töltöttem...pedig minden eszközömön van Doom is és Duke Nukem is,ami elbírja itthon,és használom,meg is vettem,elő is veszem.
De itt ez kicsit DN Forever szagú előreis.Ja,azt is megvettem.Azóta megjött az eszem.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
No ez az....kábé az a szint.A Doom3-nak kellett volna ennek lenni,és akkor amikor az megjelent.Nem....2016-ban...
És a látványt,játékmechanikát nézve ennek nem is lett volna semmi akadálya.Ez a baj.Annyi extra,hogy lehet fegyókat és képességeket upgradelni,több lőszer,több életerő,meg robbanó shotgun,ilyenek.Pont csak 5 évet késtek vele..A multi promózását pedig nem véletlenül hanyagolják szerintem,mert amit láttam eddig,az egy UT2016-nak kábé meg is felelt...ami nem nagy baj,ha ne lenne a mostani UT ingyenes,ha nem lenne a Steam tele ingyenes multi FPS-ekkel,amik talán nem ilyen szépek,nem is Doom,de élményben több,pörgésben hasonló,és ami a legfontosabb legálisan letöltöd és kész,bejoinolsz és lősz.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
r-chee
őstag
Így, hogy csak a DOOM 3-mal játszottam (1-2-vel nem), azt kell mondjam....ez a rész rohadtul gagyi lesz
Mint valami űrbe zárt idióta Serious Sam utánzat.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
BandiHUN
veterán
Én még mindig a multitól félek....tetszik végülis a kampány,de elég egysíkú,most néztem meg az 1 óránál hosszabb kommentes bemutatót.[link]Én nagyon félek,hogy a 79ft-os kategóriában végezze...pedig ha nem játsszák,ha túl butított lesz,stb,akkor...senki sem millliomos.
Én inkább néznék meg pár multi meccset.
Single-re itthon az emberek 99%-a nem veszi meg a gémet,főleg ha pár óra az egész,és ebben még csak nem is látom azt,mint az eredeti doomokban,amik mellesleg EREDETIBEN vannak meg,Final Doom,Master levels of Doom is,és gyakorlatilag csak ezért tartok egy kézikonzolt(Dingoo A 320 emulátorral),hogy toljam,hát nekem ez itt most nem jön át.Ennyit hoz egy Dead Space 1-2 is pár dolcsiért.Vagy ott van a Shadow Warrior talán,vagy a Painkiller széria,amiben majdnem ezt be lehet szerezni fillérekért.
Eddig az van,hogy a helyet én is fenntartom neki....de nem a pénztárcámban,hanem a winchesteremen.És még ott se hiszem,hogy feltétlen megtérülő befektetés.EZ kevés.Én pl.nagyon hiányolom a videóból,hogy nincs sztori szinte,a játékmenetből,hogy nincs semmi gadget.Semmi trükk,mész,lősz,ha kivégzel,kapsz életerőt 5%-ot és kész.Meg van 10 féle ellenfél.Tudom,Doom.Intelligencia semmi....mondom ennél egy Painkiller is többet tud,mert ott legalább mindenféle világok vannak,és senki nem is akarja a valóságot mutatni se ellenfélben,se fegyverben,se pályában.Kábé az a szint.Csak ez szép,egysíkú és Doom skin.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
mildwood
tag
Nem láttam még, de szerintem nagyban függ attól is ki hogyan játszik. Az 1 órás gameplayben is volt olyan rész, ahol halál közelben volz a csóka könnyű fokozaton...amúgy sztem még 3 fokozat van felfelé ezután is , de újra kéne nézni a videót mert nem emlékszem a felsorolásra. Amúgy még az érdekel, hogyan oldják meg konzolra is a moddolást. Vagy csak új pályák lesznek? Vagy a pályaszerkesztőbe lehet több dolgot is állítani? Tudom jó kérdéseim vannak...
P
-
Ragnar_
addikt
Úgy tűnik, nagyon valószínű, hogy az enemyk sebzése növekszik. Részemről az enemyk számának növelése a dificultyval jobb lenne, de az lehet, hogy belassítaná a cuccot ugye a több karakter mozgatása + erőforrás igénye miatt. Nem baj, szerintem majd lesz olyan mod, ahol több lesz a démon, ha bírja a vas.
-
törölt tag
Hát ez elkonzolosodott
-
XFoxyX
tag
Nekem az egész nagyon lassú. Minden csak áll. Semmi sem mozog a pályán.(az ellenségek is alig alig)
Grafikával megvagyok elégedve, de a pályák kidolgozottsága szerintem elég szegényes nagyon üresnek tűnnek.Hard difficulty? Ez? Itt egy [videó] hogy régen milyen volt a nehéz.
Arról nem is beszélve hogy kontrollerrel egy fps játék.... az ilyentől kikészülök. Mintha egérrel akarnánk egy autós játékot kb az a szint.
-
s912
aktív tag
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
Hell Knight-ot és Mancubus-ok, azért támadnak "rendesen".. És Mancubus ( Hell Knight) ugrik is
-
félisten
Azért az ellenség néha támadhatna is. Ahogy látom fel alá sétálnak vagy háttal állnak. Aki lő az sem előre...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
s912
aktív tag
Itt a video, ahol a legkönnyebb fokozaton játszanak.
4:15-tőlEzalapján az enemyk száma változatlan (a legkönnyebb fokozaton több!!! lövés kell nekik, de ezt betudom Hugo bénaságának).
Valószínűleg az enemyk sebeznek nagyobbat (amiben keresendő a difficulty)
-
XuChi
addikt
Ez a hard fokozat ??? Régen ez volt az ultra easy
-
atike
nagyúr
Vér az akad dögivel...
-
bear_
aktív tag
Csak szerintem gagyi a grafika?
-
Gery9112
őstag
Ez a hard fokozat remélem vicc akart lenni vagy csak rettentő rossz pályát választottak
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest