Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ősember

őstag

válasz Zsoccc #5 üzenetére

mas kulturakban ha ellopom a tyukod, levagjod a kezem. ha ezt megcsinalod nalunk itthon, mondvan, hogy "mi felenk ez igy elfogadott" attol meg megbuntetnek itthon, nem? :) szoval erted mire celzok...
    amugy meg amikor kezdtetek behozni ezt a "cim" dolgot, mint jatek, akkor nem szoltam, mert angolban azt ugye title-nek mondjak, gondoltam rendben van, bar az is szurta a szemem, hogy oszinte legyek. viszont ez igy eleg eros valtas volt magyarazat nelkul, mert itthon ha IP-t olvas az ember, akkor nem jatekra gondol, hanem az internet protocolra.
    viszont nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez a szofordulat akar a kuldolfi jatekos oldalakon elterjedt lenne :F

ps.: egyebkent igen, nyilvanvalo volt mi az IP a masodik sor utan, viszont nem derult ki minek is az a rovidetese, ez zavart leginkabb.

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

• Ősember

őstag

most marhara fontos volt IP-zni ossze vissza :U legalabb zarojelben megjegyezted volna, hogy mi az. ugy erzem magam mint amikor a dedoban elkezdtunk roviditeni, hogy ne mondjunk ki bizonyos szavakat. szerintem bena

Intellectual Property

mod: vagy ahogy Gyusz fentebb irta Product :)

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés