Új hozzászólás Aktív témák
-
Gameghost
csendes tag
XD
Battlefield P4F 4ever
-
huskydog17
addikt
Áááááhhhh, ez hatalmas! Nem tudom, hogy csinálták meg, de tényleg olyan, mintha egy az egyben kiemelték volna a játékból, ráadásul a kedvenc karakterem a játékból, hatalmas dumája van!
Nekem kell egy ilyen Wheatley modell!!!
Hatalmas Respect a készítőnek!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
kenny123
addikt
Kell!
yo
-
Thome
veterán
Ha tudnám, hogy mi az az anyag amivel dolgozik (illetve mit tesz rá utána), akkor csinálnék egyet. Valaki megmondja, hogy mik azok az anyagok? Rá nem jövök, hogy mik lehetnek azok. Szivacslabda, glett? Fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
gyáá hát ez prostituált nagy..
PSN: ne0teric_sAN
-
mrhitoshi
veterán
hmm.. és az MI receptje hol marad ?
Amúgy nagyon jó lett.
PS4
-
Slystyle
őstag
Egy ilyen nekem is kell. Elég jó dekoráció lenne belőle.
-
Tikakukac
titán
be-sza-rás!
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dyingsoul
veterán
Hát ez halálos! Nemrég vittem végig a portal 2-t, nagyon tetszett a vége (a portal 1-et is végigvittem még régen). De egy Half-life 3 lenne az én halálom!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Chiller
őstag
Ügyes a csaj
-
Sirandrish
legenda
Idevele
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thodeus
aktív tag
Ez hatalmas!
-
saja
csendes tag
Nagyszerű! Egy ilyen kéne nekem is. Plusz hangszintetizátor, vagy tts (text-to-speech) program és egy MI, ami irányítja.
"Robots are the only friends I need." - Freeman's mind ep. 1.keep calm and code erlang
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest