Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Igen arra, de Zotac nem tudom melyik típussal dobja piacra mennyiért , mert lehet , hogy a 2200 lesz.Ezt szeretném. [link] Van asztali PC-m de ez alkalmira remek lenne.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zseko
veterán
A 2400G-re gondoltál te is, ugye? Ahogy néztem tesztet, valamivel gyengébb az RX 550-től, attól pedig az userbenchmark oldal szerint a 7870-em állítólag ~60%-al erősebb. Mondjuk ezt némi fentartással kezelem mert nekem semmitmondó tesztek vannak benne, de az biztos, hogy a 2400G igen jól sikerült, és ahogy néztem egy gyors youtube-os tesztet, jobb is mint amit gondoltam Én egy RX580-at szeretnék , és tekintve, hogy a 7870 is mikori, és ~40-50fps-el játszom fullon pl. az FC5-el, a következő 3-4 évre szerintem elég lesz... Csak k...a drága lett az összes vga
A várt TR-el a beírásomtól függetlenül tulajdonképpen csak annyi a problémám , hogy előrendeljem Steamen 67GBP-ért, vagy vegyem meg dobozosan az Ultimate Editiont, de az várhatóan 200USD lesz
Peace(#80) k-adi az öt éve volt na meg ennyi színnel tiszta bazári lenne a gép (bár gpu-ban valóban nincs igazi alternatíva)
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
félisten
Persze megértem, nem is kell NV-t kedvelni, elfogadom ezt . ÉN is így vagyok a másik oldallal, hogy vannak problémáim velük, nem veszek tőlük kártyát, de teljesen megértem ha valaki vesz, processzort meg főleg, mert az Új Ryzen baromi szuper cucc lett.
APU nál az AMD Raven Ridge APU ra gondoltam Most szeretnék egy Zotac NUC ot venni Ravennel, remélem el fog rajt futni rajt, mert az fogja kihajtani a projektoromat és élmény lesz azért játszani például ezzel a játékkal is majd 3 méteren . Az erő legyen veled[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zseko
veterán
Bár az amd-t preferálom mint írtam, fanatikus azért nem vagyok. Én ilyet olvastam, próbáltam utánaolvasni angol cikkek alapján is, azzal a nyelvismerettel ami van, meg google fordítóval, nagyjából hasonlóra jutottam onnan is. Ja, az intelt el is felejtettem.
Egyetértek veled egyébként, amit írtál, de ettől még nem fogom kedvelni az nv-t
Az előző TR a mostani gépemen sem húzható teljesen high beállításra sem, a mostani apuk pedig azért gyengébbek még a 7870-emnél, így egy erős low, medium beállításnál egyelőre én nem gondolok többet beléjük, de valószínűleg játszható lesz.HR24.hu
-
félisten
"De ugye, ha jól tudjuk, a DX12 is azért lett 'butítva', mert az nv-nek nem volt épp olyan kártyája ami vitte volna a max. követelményeket."
Kérlek Ne csináld ezt a fanatikus vörös dumát, mert ha egy kicsit utánaolvasol te is rájössz h, hogy ez hatalmas bullshit. Konzolon sincs low lvl dx 12, nem hogy PC-n. TIER 3 bekötésen kívűl pedig NV teljes értékű dx 12 támogatást nyújt már jó ideje, sőt Dx 12.1 ben megelőzte radeont is. TIER 1-2 pedig Intel miatt már a dx 12 bejelentése után nem sokkal módosítva lett, ( a PC miatt pont, de úgy egyben Intel, NV ,AMD )
Nem a csúnya gonosz zöld gyíkemberek miatt lassú az átállás folyamata, , sőt ki merem jelenteni, hogy a Dx 12 ezzel a konzolgenerációval már nem fog tovább fejlődni és nem fogja azt letenni az asztalra amit sokan elvárnak tőle. ( Vulkan más téma) Sehol nincsenek még stúdiók és a grafikus enginek alapból dx 12 re írva. A fent említett játék( Tomb raider) is az előző engine javított verziója lesz, ebből is lekönyvelheted, hogy nem lesz gond a futtatása akár egy erősebb APU val sem.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Irónia volt, még ha kissé durva is és nem érthető
De ugye, ha jól tudjuk, a DX12 is azért lett 'butítva', mert az nv-nek nem volt épp olyan kártyája ami vitte volna a max. követelményeket.
Az FC5 mondjuk éppen AMD Ryzen|Radeon 'reklámmal' indul.
Remélem lesz hozzá Vulkan api is, azzal nekem jobban fut szinte eddig minden, mint DX12-vel. Báár, mintha nem is nézne ki annyira jól, mint a DX12.HR24.hu
-
félisten
"Egyébként sem azt mondtam, hogy nem fog menni piros kártyán" =Azt hiszem búcsút is inthetünk a játéknak, főleg mi amd kártyások,
Dx12 alatt maximum annyi történik, hogy nem a megjelenés napján jön ki az új NV driverben az optimalizáció, hanem benne lesz alapból.Minden A kategóriás multiplatform játékot optimalizálnak NV re is és Radeonra is. Ez téged nem fog érinteni semennyire kb minden ilyen multiplatform cím alapból AMD re optimalizált a konzolok miatt.Mafia 2 .Esetleg menjünk vissza még 10 évet az időben.
PC oldalon AMD semennyire nem támogat már egy játékstúdiót sem, mert úgy is tudják, hogy a PS4 és a dx miatt megkapják a megfelelő optimalizációt főleg az Eidos montrealtól, akiknek ilyen Radeon bechmark címek köszönhetőek mint a Deus ex vagy a Thief.Valószínűleg NV azért lobbyzik.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Nézve az eddigi nv-s optimalizációkat amik játékokban megjelentek, csak szívtam amd kártyával. Ami nem nv-s volt, vagyis amibe nem segített be, azzal kevesebb volt a problémám is. Mivel az is ott van, hogy "ami így a GeForce 10-es szériájának kártyáit is teljes mértékben kihasználja", szerintem borítékolható lesz az, ami a mafia2-nél és a crysis2-nél is előjött, de ne legyen igazam, és kapjunk jó játékot. Ha nem tévedek még két címre, a batman-t és azt hiszem az AC-t nem akarom idehozni, mert azokra nem emlékszem pontosan és nem is olvasok most utána.
Igen, én utálom az nv-t , de nem vonom kétségbe, hogy jó kártyákat csinál, jobbat mint az amd, és nem, nem Abu cikkein nőttem föl Csupán csak szimpatikusabb az amd, de nem fogom őket védeni, pláne isteníteni.
Egyébként sem azt mondtam, hogy nem fog menni piros kártyán, csak belengettem, hogy az elvárttól rosszabbul, ha nv 'optimalizál'.
Majd ha kint lesz a játék kiderül, hogy igazam volt, vagy bocsánatot mondjak.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Azt hiszem búcsút is inthetünk a játéknak, főleg mi amd kártyások, mert az nvidida újfent 'segíti' a fejlesztőket a játékban.
Pedig már majdnem előrendeltem steamen.HR24.hu
-
scdlsc
senior tag
Szerintem ugyanaz történt, mint rengeteg film esetében. Jött a producer és megmondta a "tutit". Itt van ez a rész a 2013-as Tomb Raiderből.
[link]
Lara végigmegy az omladozó részen, majd legyakja a rosszfiúkat. Itt elfért volna egy ügyességi rész, ahol ki kell kerülni a repülő törmeléket.
Valószínűleg a fejesek felelősek azért, hogy így kiherélték a játékot.
Lásd még Annihilation film.
"a Paramount stúdió egyik producere a kész filmet túl intellektuálisnak és túl bonyolultnak nevezte, és a lebutítást visszautasító alkotók elleni bosszúból a Netflixre száműzte azt, legalábbis az Amerikán kívüli piacon." -
csongi
veterán
Azoknak is igazuk van akik a regi jatekkal szeretnenek ujra talalkozni modern kontosbe.
Azoknak is igazuk van akiknek ez tetszik.
A jatek eladasi szamai ki kenyszeritettek a valtozast. A kettot kellene egybe gyurni es rendben lenne.
Olni kell..hat olni kell. Nem szep az biztos. Csak hat masok is ezt tennek a cel erdekebe..
Talan ha a felfedezes, nem gyilkolassal kezdodne, hanem egyezsegekkel, taktikazassal, es a dontesek befolyasolnak a jatek menet stilusat... ez lenne legtutibb kb mint a SW kotor-ban volt.
Volt regen is ilyen stilusu jatek mint a TR. Ott volt a Soul Reaver! . Betyar jo kis game volt.... -
k-adi
nagyúr
atyaég..
-
kwzatz
addikt
"AZ általad leírt címek még nagyobb kapufák, mint amit elsőnek írtál, talán ebből is rájössz, hogy nem tudsz olyan játékot felhozni, ami azt a stílust képviselné, amit a TR, mert egyedi és különleges volt, pont ez miatt szerettük ."
Akkor azokat kell újrajátszani.
Mint mondtam, a régieket kipróbáltam, nem fogtak meg, de most már kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen eleme volt annyira egyedi és különleges, amit azóta sem láttunk játékban. Amit ti annyira szerettetek. Jó lenne konkrétumot olvasni a "stílus" szó helyett, mert most már tényleg nem igazán tudom, hogy miről lehet szó. Én azt hittem, hogy szimplán az "environmental puzzle"-ökre gondolsz, mert úgy rémlik erről szólhattak a régi Tomb Raiderek. Ennek megfelelően írtam a Darksiderst és a Castlevaniát, mert hát azokban sincs éppen kevés ilyen. De most már ne hagyj a sötétben tapogatózni, tényleg kíváncsi vagyok, lehetőleg a "stílus" szó nélkül, konkrétumokkal.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
félisten
"Meg, hogy miért Tomb Raider a címe, mert hát ez nem képviseli azt a stílust. Azért Tomb Raider a címe, mert ez a cím ismert, ott van a köztudatban, így több példányt adnak el a játékból. Ez sem bonyolult. Ha szimplán Lara Croftnak hívnák, akkor minden okés lenne?"
Mi olyan bonyolult abban megérteni, hogy volt egy stílusa régen a Tomb raider játékoknak, amit sok millióan szerettünk és szeretnénk a mai napig?Miattunk lehet eladni ezzel a címmel a játékot. Jó lenne ha lenne régi stílusú Tomb raider mai köntösben, nem azért "mertrégenmindenjobbvót" hanem azért mert az JÓ volt és jó lenne ma is, ha nem is a " kétgombotnyomkodokQTE,fröcsögjön a vér" bagázsnak. ( maradjunk a szónál) de lehet még nekik is, mert teljesen más játékmódot képvisel(t) és lehet szeretni mindkettőt jó példa vagyok erre én.
Ezzel a mondatommal próbáld összeegyeztetni azt, hogy leírtam, hogy szerintem jó játék az új TR, remek látvánnyal, jó megvalósítással, innen onnan összelopkodott játékmenettel ( Far Cry- Uncharted) amit jól megvalósítottak ,ezért siker játék lett belőle.Igen, nem írtál hülyeséget. Jó lenne ha ezt a játékot Lara Croftnak hívnák, és lenne Tomb raider néven egy agymunkáét igénylő, régi stílusú kaland játék. AZ általad leírt címek még nagyobb kapufák, mint amit elsőnek írtál, talán ebből is rájössz, hogy nem tudsz olyan játékot felhozni, ami azt a stílust képviselné, amit a TR hozott , mert egyedi és különleges volt, pont ez miatt szerettük .
Ezen a szaltózva lövöldöz dolgon meg vagy azért hasonulva, hogy ezt próbálod összeegyeztetni a mostani mészárlással. EZ kb a játékmenet sacc per kb 5 % részét tette ki, nem ez volt a lényege a játéknak.
tehát nem értem mit akarsz megmagyarázni nekem.Nem volt reális a régi közel sem, UFÓ-k 51 es körzet, elveszett világok Dinókkal satöbbi volt benne de maga a karakter egy sérülékeny nő volt és minden egyes harcnál keményen meg kellett harcolni, hogy túléld.
Elfogadom hogy az új TR egy jó játék, tetszik is, csak hiányzik a régi, mert ennek nincs hozzá köze. A két stílus teljesen eltér egymástól és a régi helyett nincs ami helyettesítse azt. Ez a problémája ami bagázsunknak.Nem olyan nehéz ezt megérteni és ezért nem értem mi akar a vitád alapja lenni, mikor annyit kellene csak megértened, hogy tök jó, hogy van ez a játék, amit most itt beharangoznak, csak ennek az volt az ára, hogy a Régi TR ,ami évtizedekig kiszolgálta a rajongóit több kevesebb sikerrel, megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
Utolsó próbálkozásom. Miért számít, hogy realisztikusabb a karakter (azzal, hogy szaltózva-lövöldözve, de nehezen(!) öl meg egy ellenfelet, ahelyett, hogy sok ellenfelet öl meg kiképzés nélkül), ha az egész játék nem az? Sem az új, sem a régi. Realisztikusabban öl meg... dínókat. Zseniális. Azt írtad, hogy te a régi játékokban elhitted, hogy ő egy régész kalandornő, meg hihető akció volt. Szerintem meg csak másképp volt "mese". Tényleg nem bonyolult.
Meg, hogy miért Tomb Raider a címe, mert hát ez nem képviseli azt a stílust. Azért Tomb Raider a címe, mert ez a cím ismert, ott van a köztudatban, így több példányt adnak el a játékból. Ez sem bonyolult. Ha szimplán Lara Croftnak hívnák, akkor minden okés lenne?
De tényleg értelmetlen ezen vitázni. Ez már nem az a játék, mert különféle okokból a Crystal Dynamics egy másfajta Tomb Raider sorozatot készített. Ha nem tetszik az embernek, nem veszi meg. Ha szeretné, hogy a játékában a puzzle elemek legyenek túlsúlyban, mással játszik.
Egyébként ha modern köntösben szeretne valaki olyan "stílusút", mint a Tomb Raider, némileg több puzzle-lel, akkor nekem az utóbbi időből a Darksiders széria és a Castlevania: Lords of Shadows jut eszembe, de nyilván azokban is van harc bőven.
A bagázs szót pedig nem aggathatom magamra, mert egy csoportot jelöl. Nyilvánvalóan nem a legnegatívabb értelmében használtam, szerintem az utóbbi időben ennek a szónak azért eléggé enyhült a köznyelvben érzékelt jelentése. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki ezen így felháborodik. De ha az érzékeny lelkedbe gázoltam ezzel, akkor ezúton is bocsánatot kérek és vedd úgy, hogy "régenmindenjobbvót" csapatként írtam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Bagázs szót aggasd magadra,ha tudod mit jelent, vagy az mit jelent, hogy realisztikusabb,( nem reális) így fokozó jelzővel ,egy karakterre megcímezve.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
Nem érted. Arról beszélsz, hogy az "realisztikusabb", meg hát itt mennyi embert megöl. A régi sem volt realisztikus, ennyit írtam. Az a puzzle-re fektette a hangsúlyt, ez meg az akcióra. Van, aki ezen nem tud felülemelkedni, de a "régenmindenjobbvót" bagázs mindenhol megjelenik, már meg sem lep. A régészethez meg a realisztikussághoz egyiknek sincs köze.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
jaja igazad van , a régi TR nek is ez volt a stílusa, ecset és véső.Számodra tényleg nem lesz ennek se füle se farka. Már az első kommented alapján levonhattam volna ezt a következtetést.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
"még mindig realisztikusabb" De eleve miért vársz realizmust? A régi játékokban dinoszauruszok is vannak, meg ha jól tudom ugyanúgy természetfeletti dolgokkal van teleszórva. Tudod mi lenne a realizmus? Ha vésővel, ásóval meg egy kis ecsettel nekiállnál régészeti leletek után kutatni. Persze, szerintem is engedjük el, mert se füle, se farka ennek a sírásnak.
-
félisten
Jó engedjük el ,mert így is jobban belefolytam mint akartam. Igazából semmi nem jött át abból amit leírtam én meg megértetni nem akarom és ezek szerint nem is tudom veled,( és ezért írod azt hogy "soha nem értettem") hogy egy játéknak a neve utal egy stílusra, Pl God Of War , Sonic, Tekken. satöbbi. Ez a stílus több mint egy évtizedig meghatározta a nevet és a megjelent kb 9 darab játékot( 9 vs 2-3) és fordítva.
Most ha ezt nem vagy képes felfogni akkor nem tudok mit kezdeni veled, ha telerakod 100 vigyorgó smileyvel a kommentedet akkor sem, ráadásul az általad felhozott címeknek köze sincs a régi TR stílusához, hülyének meg én is tudom tettetni magam.
A jobbra balra szaltózva lőni és vért izzadva legyőzni egy ellenfelet még mindig realisztikusabb, mint 50 kilóval egy faíjjal és egy hegymászócsákánnyal, kiirtani 300 képzett kommandóst, katonát, misztikus lényt sokszor F2F.
Tehát engedjük el, mert semmi végcélt nem látok abban mit akarsz nekem megmagyarázni.Leírtam a véleményemet, változtatni úgy sem tudok ezen, ennek a játéknak ez marad a címe és a stílusa,hiába sírok én itt és és kész. Ennyi. Peace.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz janeszgol #54 üzenetére
De nem ugyanazzal a fiókkal lehet használni csak? Teszem fel mindhárman játszanánk egyszerre az hogyan működik? Hogyan lesz külön mentése mindenkinek? A felhő egy mentést tárol. Én ilyeneket még nem próbáltam soha. Uplay vagy Origin esetében működik hogy egy megy online, kettő offline, de frissítéseknél azok is rendesen be tudnak kavarni. Az a legjobb ha mindenkinek a saját fiókján van a játék.
-
kwzatz
addikt
Jobbra-balra szaltózva két pisztollyal lőni... Nem egészen ugyanaz, mint egy tigrisbukfenc. És nem is igazán olyan, mint amit az "igazi régészek" csinálnak. Egyébként kipróbáltam a régiek közül 2-3-at, de a megjelenésük után néhány évvel, akkor már nem igazán tudtak megfogni. Annyi a különbség, hogy ott a puzzle elemekre volt nagy hangsúly fektetve, itt meg az akcióra van.
Egyébként mindenkinek lehetősége van milliónyi puzzle/gondolkodtató játék közül választani, ha erre van igény. Witness, Talos Principle, Portal, Swapper, Braid, Lara Croft Go (a Lara adag is megvan vele ) stb.
Soha nem értem, hogy miért van ez minden játék kapcsán, hogy "miért nem ilyen?", mikor ott van másik 100 játék, ami olyan. Aztán azokban meg az akciót hiányolják.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #24077056 #46 üzenetére
Erre csak azt tudom neked mondani, hogy UC így mutatkozott be, ugyan az a játékmenet csak csiszoltak rajta minden szempontból.
Most akkor képzeljük el, hogy Drake bácsi a 7. résztől mondjuk összesen 2 embert fog hidegre tenni és sok mászkálás , felfedezés és rejtvények sora vár rá. Mit szólna a sorozat rajongótábora ?Én szerintem jó játék ez, nincs vele gond, csak jó lenne ha ki lenne szolgálva a régi vonalas rajongótábor is. ÉN mindkettőt szeretem a maga módján, de reboot második részét kb fél úton abbahagytam, mert érdektelen lett számomra. Az elsőt végigtoltam.
Megértem ha valakinek így jó,( mint a statisztikák mutatják erre van ma igény) nincs vele gondom, de nekem személy szerint ez nem az a Tomb Raider és nem az a Lara Croft, ami megalapozta anno a hírnevét a játéknak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
És az hihetetlen egy egyetemista tornász bajnokság győztesétől hogy lenyom egy tigrisbukfencet és van 2 pisztolya? Ha kimaradt 1996 ban az első vagy utána a második rész akkor lehet nem tudod miről beszélek.
-
kwzatz
addikt
Sokan írják, hogy ez a Lara egy tömeggyilkos, hogy lehet ez, miért stb... Ha megnézitek a trailert, nekem olyan érzésem van, hogy a készítők ezt ügyesen használják ki és pont erről fog szólni.
"What will I become?""Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Tian66
senior tag
válasz hombre[EU] #47 üzenetére
Hát ebben azért van valami, annak ellenére hogy a reboot első részét vagy négyszer kimaxoltam.
-
hombre[EU]
veterán
Nálam az ultimate TombRaider a Chronicles. A nehézségi szint, a játszhatóság és a változatosság is nagyon jó balanszban van számomra. Évente elōveszem és még mindig fun. A reboot elsō részét sajnos túl sokáig játszottam és nem értettem hol van Lara? Ki ez a nōstény JohnWick? Miért az a játék célja,hogy minél halálosabb fegyvert szerezzek? Egy idō után azon kaptam magam,hogy az 50 headshot achievmentet hajszolom. Na itt fejeztem be. Arra sem emlékszem mirōl szól. Egy butuska lány legyilkol egy komplett szigetet,talán
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Érdekes ez. Azt el tudom fogadni, hogy valakinek a régi TR-ek jobban tetszettek. Aztán jött egy reboot és onnantól nem.
Viszont az nem fér a fejembe, hogy a kisasszonyt gyakran bántják, hogy miként ölhet ennyi embert. (Nekem annyi a problémám vele, hogy több lopakódós elemet lehetne belevinni. Ne legyen erőltetve a géppityu használata.)
Nathan felfedéző bácsi is kiírt egy falura való embert és ott az mégsem baj.A TR-ből csináltak egy multiplatform Uncharted-et, ahol nő a főszereplő. Ennyiről van szó, nem többről.
-
Peat;)
veterán
Nekem elég sötét a képi világa amire nem tudom miért van szükség. Gondolom hatás vadász action movie ahogy eddig részek is csak továbbtekernek rajta...hát jó lenne ha nem ilyen irányba tekernének hanem kevesebb gyűjtögetős baromság és inkább story és rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Tisztára már Lara Creed !
nothing is true everything is permitted..
-
janeszgol
félisten
Az a múlté. Itt egy marha nagy szablyával vagy mivel szúrja le az ellent, szarvasokat kell megnyúzni és megenni, természetesen fröcsög a vér, az a jó. Van nyíl, hogy robbanjon a fej, anélkül élvezhetetlen ez kalandjáték(?). Ja és elevenen égnek el az emberek, ez kell a fiatalok fejlődéséhez...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt hiszem még egy cím ,amiről lemondatok. Nem a játékról, a névről. 50 kilós halálosztó.A Játék jó lesz, a látvány jó lesz. Csak más cím kellene neki,(Far-Charted 5) és csinálni egy játékot valódi Tomb Raider-ként,amiben a felfedezés, a logikai feladványok, a látvány adta azt a feelinget, amitől elittűk, hogy Lara egy régész kalandornő aki felfedezi az elveszett kincseket, helyeket,a múltunkat+ néha megfűszerezve hihető akcióval is, amiben például alig tudtuk legyőzni a bengáli tigriseket.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Jó lesz ez!
Illetve az előző részt remélem meg tudom majd venni akciósanA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Fred23
nagyúr
A fő szálon van automatikus mentés, ami teljesen jó szerintem; ha valaki meg 5 percenként meghal, vegye alacsonyabbra a nehézségi szintet! Az extra küldik valóban kegyetlenek, de a játék teljesíthető ezek nélkül is. Így legalább van kihívás, nem? Szerintem a Blacklist kegyetlenül jó játék, és nagyon alul lett értékelve.
-
sTERNI
senior tag
Hova jutottunk a logikai-feladvány megoldástól (megtűzdelve némi denevérlövöldözéssel). Persze az igényeket ki kell elégíteni. Ha a nép ölni akar gondolkozás helyett, akkor azt kell neki adni.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
csongi
veterán
Kint van az elozetes is, nem csak kepek.
Remelem ra tudnak tenni egy lapattal az elso reszre...
varos ez a resz is -
addikt
Végre lesz ps4-re is.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Kr/\toS
senior tag
Várós.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz laceszgamer #23 üzenetére
Jaja , nyilvánvaló haladni kell nekik a karakterfejlesztésben na meg "drámában.." trailer alapján igéretes kis story lesz , meg ugye beszél is benne magáról villant egy kis komorságot főleg a vége az a döbbenet és sokk az arcán .. ^^ ennél több vér meg már nem tudom hova folyhatna több..
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
laceszgamer
addikt
Valószínű ez a rész alapból is sokkal komorabb hangvételű lesz, ahhoz meg már szinte hozzá jár, hogy több vér is fog folyni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Xarina
aktív tag
Nagyon jol sikerult a trailer. A mexikoi helyszin is nagyon bejon.
-
Badlof2k
senior tag
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Nekem is ez ugrott be egyből .. átment predátorba kicsit Miss Croft..
Város nagyon GoW után talán ez lesz amit még preorderbe behúzok .. első kettő rész után úgy látszik jót fognak guritani megint csak a dilema ps4 vagy pc
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
törölt tag
Várjuk. Kezdetek óta játszom Larával, ez sem maradhat ki.
-
félisten
-
laceszgamer
addikt
Ja most nézem itt nincs is a galériában a borító, én máshol néztem:
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Régen volt játék aminek a borítója ennyire tetszett, már az nagyon hangulatos.
-
Fred23
nagyúr
Ez és az új Splinter Cell egészen biztosan kihagyhatatlan lesz számomra!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
lofagi
addikt
Nagyon úgy néz ki,hogy a látványra most se lehet panasz.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
félisten
-
wjbhbdux
veterán
itt a 3 perces trailer [link] (ha nem bakiztak és törlik gyorsan)
/s
-
Manbal
senior tag
A Rise of Tomb Raider még mindig büntet! Ez még arra is rátesz egy lapáttal! Várós!
-
GodGamer5
addikt
Képek alapján egy átskinezett 2. rész.Egynek jó lesz.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hú, de várós!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
TBT
addikt
Változatosnak, részletgazdagnak és hangulatosnak tűnik a képek alapján, jöhet! Lara még mindig/most is gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sowi
őstag
elorendeles lesz ebbol mar latom, az elozo ketto is nagyon bejott
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest