Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Rip dg, mi már ennyiért nem veszünk, asszony is megissza már a rendes kávét sok tejjel. Ami olcsó kompatibilis az meg hulladék.
-
fradi81
veterán
Egy helyi kisboltban volt akciós áron 800ft. Az egyik mintha egyszerű kakaót innék a mogyorós az egy fokkal jobb, 3 in 1 szintű cuccok így ennyit épp megért többet nem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz
salytmasztor #2782 üzenetére
Ja 'válogatás' csomag az kimaradt
Igen olyan lehetne tényleg, ahol vagy 10 féle kapszula bent lenne.
-
fradi81
veterán
válasz
salytmasztor #2777 üzenetére
Ez mondjuk nem is elvárható, kávébabot sem kapni 20 grammos kiszerelésben hogy kóstolgassam
Vettem olcsón bravost, olyan is volt de elfogyott. Azért nem olyan ihatatlanok ezek a kapszulák hogy ki kelljen dobni.
-
fradi81
veterán
válasz
salytmasztor #2772 üzenetére
Igen ez egy ismert oldal, yt videósok szokták megosztani a linkjeit, eddig 1 cuccot rendeltem onnan azzal nem volt gond.
-
fradi81
veterán
válasz
salytmasztor #2761 üzenetére
Akkor ha jól értem inkább kávés italokat akarsz inni, úgy tudom erre inkább a dolce gusto jó, a nespressonál inkább sima kávék vannak az abban jó. Hát én a helyedben akkor vennék egy automata mini me gépet és annyi. Szerintem felesleges drágábbat, így is már szinte dupla áron kapni mint pár éve. Nem hinném hogy a drágább jobb végeredményt ad(csak átnyomja a vizet a kapszulán), inkább csak más a dizájn. Ha bátor vagy próbálkozhatsz ilyen mindenes géppel is
[link]
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz
salytmasztor #2758 üzenetére
Hali
Első kérdés milyen kávét/tejes italokat akarsz inni, mennyit akarsz költeni a gépre, meg a kávézásra? Eredeti kapszulák 100Ft felett vannak már csak, de viszont nincs vele munka. Rendes kávé jóval olcsóbbra jön ki, de ott már van vele meló. -
fradi81
veterán
Nálunk már csak a régebbi akciókból van pár doboz, a mostani árakon már nem vicces a kapszula, főleg tea és 3 in 1 amire használva van a mini me. Kávéra meg ott a karos gép.
-
fradi81
veterán
Hali
Nekem van de én már felraktam apróra mert lett közben egy karos gép is. Végig rosszul használtam mert nem nyomkodtam le a kávét benneMűködik a dolog csak lecsukásnál néha ha nem pontosan úgy áll mint kellene akkor nem megy bele rendesen a tű, lehetnek gondok olyankor újra kinyitni stb. de ennyi talán belefér. Amit nézni kell hogy kompatibilis-e a géppel a fém kapszula.
-
fradi81
veterán
MiniMe-nél ha időnként nem ugrik vissza középállásba a kar és pirosan villog az mire utal, vagy nem lényeges?
-
fradi81
veterán
válasz
Viktor0610 #2577 üzenetére
Az szuper köszi
A dolcecaffe kapszulákat próbáltátok?
-
fradi81
veterán
A teveszednél mennyi a kiszállítási idő postapontra?
-
fradi81
veterán
SPAR: Mini me gép 15000Ft ez most jó ár ha valaki épp venne.
Tesco: 5 csomag 1279/db[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Vajon lehet előrelépés egy minime+fém kapszula saját kávé után egy blitzwolf karos főző? Vagy egykutya?
-
fradi81
veterán
Én már csak lidlbe veszem a 4x30-as akcióban a cortadot.
-
fradi81
veterán
'Ugyanez a probléma a többi műanyaggal, amivel találkozunk a mindennapi életünk során.'
Akkor nem csak kávét de mást sem szabad műanyagban tárolni.
-
fradi81
veterán
válasz
szaniszlokar #2355 üzenetére
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Holnaptól tesco 1049/ 4 doboztól
-
fradi81
veterán
pepco árkádba nem volt semmi, mömaxól lett ilyen kávésbögre, a lattéspohár nem állt kézre. Tejhabosító is van 600ért.
-
fradi81
veterán
Holnap árkádba megnézem mi a felhozatal. Youtube-on írta az emberke már egy éve használja a fém tölthető kapszulákat, akkor az is megérhet egy próbát.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Az normális hogy a tejporos kapszulába gyakorlatilag megmarad az összeállt tejpor a végén?
-
fradi81
veterán
Mini me-t rendeltem, ezzel lehet helyettesíteni egy vízforralót? Mert akkor azt kivonnám a forgalomból. Tehát a cél hogy bögrébe tudjak engedni kb 1 dl meleg vizet a 3 in 1-hez.
-
fradi81
veterán
Szeged cserepes soron van dg kapszula jobb áron?
-
fradi81
veterán
Hali gondolkodom egy kapszulás gépen, csak hét 2-3 szor lenne használva, van ajánlott készülék ami sokáig bírja? A másik a kapszulákat honnan veszitek, amikor 'akciós a spárba' , vagy vannak webáruházak ahonnan alapból olcsóbb ugyanaz, nagytételben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest