Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Engem ebből az egészből csak az Overlord 2 érdekel.
Wáááá, de jó lesz megint gonosszal lenni!
Igazán felkarolhatná már valaki a Dungeon Keeper 3-at, hiányzik Horny.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
konas
senior tag
Nagyon gaz hogy a FUEL kimaradt a szorasbol...Biztos jon azert Juniusban
-
Findzs
addikt
nem ugy volt hogy jön a wolfenstein is a nyáron ? juniba ?
a red faction is jön pc -re nem ?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
puttputt
őstag
1. VTennis
2. Ghostbusters
(3. Esetleg, Call of...)Nekem így...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
konas
senior tag
Szerintem hiaba jon Prototype,mert a jatekmenete nem fog utni...
Agyon van hype-olva csak...
Bar remeljuk nem igy lessz -
Sirandrish
legenda
bitang hónap elé nézünk..már vártam egy ilyen dömpinget..és végre nem csak év végén..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #6 üzenetére
Most olvastam el, hogy mekkora baromságot írtam...de szerintem érthető azért. Sry...
-
robert104
csendes tag
lehet rosszul tudom,de a Star Ocean X360-ra juniba jön!
-
nrgia
őstag
1. prototyp
2. ghostbusters
3.call of juarez...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
konas
senior tag
Ugy mutatta be ez a video a Call of Juarez-t mintha csak xbox360,PS3 lenne a celplatform.
A PC nem volt kiirva,ez persze lehetetlen,mert jon Pc-re is..
En a COJ eggyet,nem tudtam vegigvinni valami bug miatt nem birtam tovabbmenni sajna...?
Lehet megegyszer meg kene probalni[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
1: call of juarez - bound in blood (most végeztem az első résszel 1-2 hete és nagyon tetszett...)
2: overlord2 (végig kellene vinni az első részét, vga-hoz kaptam még ajándékba vagy bő fél éve)
3: transformers (nem rosszak most az adaptációk... talán jó lesz ez is)"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest