Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
& heihachi: köszönöm az infókat, érdekesebbnek tűnik a játék, mint gondoltam!
Ránéztem a FAQ-jára, és néhány dolog azért elég zavaró, pl. állandó gravitáció minden bolygón, vagy hogy a -163,4 C-n állatok mászkálnak; -milyen állatok ezek, hogyan lehet ezt megmagyarázni?! De egyre jobban tetszik azért, még utána fogok nézni alaposabban...
-
heihachi
addikt
Van fent youtube-on videó, ahol robottal találkozik a player, meg építményt néz meg, lezuhant hajót, stb. Az NPC-k is procedurálisak lesznek, de lesznek, saját nyelve lesz mindnek (szintén proc), amit neked kell megtanulni / megfejteni. Szerintem kipattanhat ebből egy robot civilizáció, meg akár városok is.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Phobion
őstag
azért az korrekt, hogy egy páran zsákbamacskáznak meg "mit lehet ebben csinálni" szöveget nyomatják, ahogy látom senki nem járt utána, hogy mit lehet és mit nem
(#3) HáGé - Felfedezés, Harc, Kereskedés, űrhajó fejlesztés, "ruha" fejlesztés, felfedezés során tervrajzok megtalálása, ősi civilizációk által hagyott nyomok felfedezése, stb-stb.
(#5) Fred23 - lesznek értelmesebb lények, csak utána kellene járni, ha érdekel a dolog, ha nem, és elsőre találkozol ezzel a játékkal, akkor nem egy ilyen cikkből kellene következtetést levonni
Forrás:
" NPCs with dialogue
Languages can be learned in greater detail from Monoliths
Before a language is learned, only a few human words are translated in subtitles
There are "correct" responses, which implies consequences for "wrong" choices
These dialogues can reward equipment "(#7) ldave - Is, de a lényeg tényleg a felfedezésben rejlik
(#9) Beri78 - Story nincs, ami van, az ködös, de a játék egyik fő "lényege", hogy eljussunk a galaxis(ami picit nagyobb lesz mint egy átlag galaxis...) központjába, ott vár ránk valami.. (egyelőre ennyit tudni)
minden infót megtaláltok itt, akit érdekel:
Gyakran ismételt kérdések, reddit, angolul
[új infók - reddit - no man's sky][ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nekem elsőre a Spore ugrott be, amikor a videót néztem, de aztán rájöttem, hogy teljesen másról szól. itt csak felfedezni lehet majd, építeni (eddigiek alapján) sajnos nem.
valószínűleg csak azért "láttam bele" annyira a Spore-t, mert már nagyon várnék egy hasonló kaliberű - de nyilván továbbfejlesztett - játékot, ahol kb megcsinálhatod a saját kis univerzumodat╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Chapel
addikt
i3 8gb ram, 480as nvidia. Végre valaki aki nem 16gb ramot meg i7 + Titant ad meg.
Én várom, ha jó a kritika, meg is veszem.Egyedi színfolt szerintem az ilyennek örülni kell, ráadásul senkit nem köteleznek vásárlásra, így sok negatív előhangot amit olvasok nem is értek. Persze hogy nem rendelem elő, megvárja az ember, hogy milyen aztán dönt.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
haxiboy
veterán
Én várok még vele egy darabig. Engem az érdekelne igazán hogy mivel "made for Playstation" a pc-s változatot csak később jelentették be. Hogy vajon mekkora lesz a szakadék a PS és PC változat között.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
szupermacs
veterán
Azt majd megveszed DLC-ben később.
Haverom nagyon sokat mutatta ezt a játékot, hogy milyen fantasztikus, hogy egyik bolygóról a másikra repked az ember, de mi lesz a cél? És mi lesz az értelme? Miért fedezzek fel bármit is, ha nincs vele célom? Lesz benne multi? Lesz fejlődés, építkezés, kereskedelem, co-op, vagy esetleg competitive játékmód? Nem tudom.Tök jó, de tök üres.
-
Soybex
őstag
Régóta várom, remélem nem okoz csalódást
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
törölt tag
Egyenlőre kimarad. 60 euró egy zsákbamacskáért nagyon sok.
-
Beri78
őstag
Én remélem, hogy nagyon jó kis story lesz körülötte, és akkor egy igazi időrabló játék lesz
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
rodrigez
senior tag
Az a durva, hogy én magam minden játékban a kimaxolós típus vagyok. Ezért nekem a Last of us is volt vagy 26 óra a DLC nélkül is. Mert bejártam az elhagyatott kiváros minden szegletét, kihúztam minden fiókot, stb-stb. Még a Mass Effect 1 halál unalmas bolygón kocsikázásait is, hogy legyen összegyűjtve minden, meg hátha rálelek valami spéci tárgyra, amivel előrébb tudok lépni. És itt jön a problémám ezzel a játékkal, procedurális világ, igazából végtelen és az előbb említett játékokkal ellentétben egyelőre nem látom azt, ami engem rávenne arra, hogy 10-15 bolygónézegetés után elmenjek a 16.-ra is. Mert tudom, hogy ennek úgysem lesz vége, pont ezért nem várhatom el, hogy az egész gyűjtögetés valami nagy dolognak a rész legyen.
-
Fred23
nagyúr
"ez procedurálisan kreált világ igen sivár"
Sajnos szerintem is, pedig amúgy lenne benne fantázia. Ha áldoznának néhány millát arra, hogy sok emberileg tervezett dolog is legyen benne, sokkal jobb lehetne. Az is zavar, hogy procedurálisan generált értelmesebb lények nem hiszem, hogy lesznek. Mondjuk egy cyborg- vagy robot-civilizáció városokkal; kizárt.
-
rodrigez
senior tag
Hát nem igazán, legalábbis én is csak kb. ennyit vettem ki a videókból. Felfedezünk, megnézzük a dínót, elfutunk a dínó elől, hipertérugrunk, megnézzük a csigát, meg a tyúklábú mókust, aztán megint nyersanyagot keresünk, hogy tudjunk ugrani. Remélem nem csak ennyi, mert ez akkor kevesebb lesz mint a Bungie Destiny-je, ahol azért még volt valami sztori is.
-
rodrigez
senior tag
El nem tudom képzelni, hogy ez engem 2-3 óránál tovább lekössön. Ha valakinek hát nekem nincs grafika fétisem, de ez procedurálisan kreált világ igen sivár, sőt szerintem csúnyácska. Sok a fű meg minden, de azok a borzalmas textúrák és szögletes domboldalak... Hát ilyesmi volt 2001-ben a Giants: Citizen Kabuto. de ugye az egy jó játék volt, itt ezt még nem tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest