Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Pont ma sétálgatva a városban látom,hogy 5 régi újságosból 4 bezárva,mindez forgalmas helyeken.Nyomtatott sajtó kuka mai világban.
Back to the future
-
wjbhbdux
veterán
én akkor hagytam abba az újság vásárlást, amikor lett netem és rájöttem hogy több hetes vagy hónapos lemaradásban vannak ezek a valósághoz képest
egy random (sokszor lefizetett) faszi véleménye meg végképp nem érdekel egy játékról, netes értékelőket se olvasok már soha, ha valami érdekel megnézem menet közben a twitch.tvn a megjelenés napján aztán döntök róla.
/s
-
AndrewBR
senior tag
Nem is hallottam még erről az újságról...
... meg is nézem magamnak.A.
-
Csapoati
nagyúr
Az ezrest kicsit sokallom, megmondom oszinten. Autos ujsagot szoktam meg venni, az Auto-motor meg szerintem megeri kethetente ~300 Ft-ert. De egy gamer ujsagnal, ahol csak a papir van... kisse draga.
Egyet azert megveszek probakepp.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
saelin
veterán
válasz Z a hangya #4 üzenetére
A többi ilyen újság azért tud sikeres lenni, mert pc hardverekkel is foglalkozik. Egy natur konzol magazin szimplán unalmas lesz egy idő után, kivéve, ha nem tudják valamivel feldobni - de kétlem. Lehet túl negatív vagyok vagy csak realista.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Csapoati
nagyúr
Tudjatok melyik volt jo formatumu es stilusu ujsag? A Gamepro 2005 tavaszan. Vicces cikkek, relative vekony es olcso magazin. Sajnaltam, hogy hamar megszunt. Erre a Controllerre lehet ranezek, mennyibe faj?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
saelin
veterán
2010-ben vettem utoljára nyomtatott magazint (gamestar, mondo - habár erre kár volt költeni). Nem hiszem, hogy valaha vennék még... Az interneten sokkal jobban utánna lehet járni egy-egy játéknak, nézhet az ember több tesztet, videót, akár videótesztet. Szvsz ezeknek nincs már értelmük a mai világban. Olcsóbban kijövök, ha én magam keresek rá egy címre és nem plusz száz , ezer forintot költök egy újságra, amit idővel nem tudok majd hova tenni. Magazinos éveim végefelé, már csak a DVD mellékletért vettem gamestar-t, végül teljesen visszamondtam az előfizetésem. Az már csak pláne, hogy nincs is DVD olvasó a gépemben, mert mindent online nézek és veszek. Kivétel ezek alól a könyvek, aminél alap a fizikai formátum a vele járó illattal, de ez már más téma, mert nem a DVD olvasóba kell betuszkolni.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
félisten
Grats a sikerekhez, de csak én nem találom az online felületet?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- XPEnology
- Adobe Photoshop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest