Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Én nem játszottam még egy jakuzával sem, szóval egyelőre nem igazán van fogalmam, miről is van itt szó.
A gameplay videókból nekem egy sandboxos - verekedős játék jött le, de a bunyók nagyon gagyinak tűntek.
Valaki beavathatna, hogy pontosan mi is itt a szitu. Úgy értem a verekedés egy dolog, de mondjuk tanul új technikákat a karakter? Vagy később lesznek lőfegyverek, van fedezékrendszer? Szóval mitől jó ez a játék?"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kraptor
őstag
Én a Japán demóval játszottam, nem volt rossz mondjuk nem sokat értettem belölle és ehhez a játékhoz elég sokat kell érteni, hogy élvezetes is legyen. Angol subnak nagyon örülök Végre nem csak porfogónak fogom a PS3-at használni.
-
wolruf
őstag
Ez az egyetlen játék, ami miatt bánom hogy x360-at vettem. Annó ps2-n a Yakuza 1 hihetetlen élményeket nyújtott
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Ps3 Játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)