Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem nagyon volt még PS-em így más címeket mondok: Dante's Inferno, Castlevania: The Lord Of Shadows, Brütal Legend X360-on ezeket nagyon szerettem. PC-n még régen gamepaddal PoP:SOT trilógiát játszottam ki, de mostanában billentyűzettel is el vagyok DMC4, DarkSiders és a tegnapi kivégzettem a W40K: SpaceMarine.
Idén már többnyire BF3, reméljük Diablo 3 és Mass Effect 3 lesz. Más nem vonz valahogy, talán még a DarkSiders2 még.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Neked, de sokan úgy néznek a kontrollerre mintha a pokol teremtménye lenne. Nekem is volt nem egy kontrollerem, de a PC-s játékosok nagy része nem rendelkezik ezzel a kiegészítővel. Egy ideje már én sem, igaz sokáig volt X360-am, de mivel a játékok nagyon leredukálódtak 1-2 címre amikkel játszom/játszani fogok így már az sincs.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Enton
addikt
Ez megint hülyeség komolyan.
Nekem mióta van pc-m játékra alkalmas azóta van mellé analógkaros gamepad."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Jah mindjárt beindul a ősi háború
Sok PC-s ősellenségét a kontrollert nem lehet kikerülni ennél a játéknál, mert az analóg karoknak nagyon sok szerepe van mind álló, mind földharc esetén is amiket még 10ujjal is lehetetlen lenne kivitelezni billentyűzeten.
-
válasz Sixkiller6 #3 üzenetére
Nincs.
-
Apika
addikt
Letaszították a Fifát a trónról...
-
Jó kis játék is az UFC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest