- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nekem nem nagyon volt még PS-em így más címeket mondok: Dante's Inferno, Castlevania: The Lord Of Shadows, Brütal Legend
X360-on ezeket nagyon szerettem. PC-n még régen gamepaddal PoP:SOT trilógiát játszottam ki, de mostanában billentyűzettel is el vagyok DMC4, DarkSiders és a tegnapi kivégzettem a W40K: SpaceMarine.
Idén már többnyire BF3, reméljük Diablo 3 és Mass Effect 3 lesz. Más nem vonz valahogy, talán még a DarkSiders2 még.
-
Xaels
félisten
Neked, de sokan úgy néznek a kontrollerre mintha a pokol teremtménye lenne. Nekem is volt nem egy kontrollerem, de a PC-s játékosok nagy része nem rendelkezik ezzel a kiegészítővel. Egy ideje már én sem, igaz sokáig volt X360-am, de mivel a játékok nagyon leredukálódtak 1-2 címre amikkel játszom/játszani fogok így már az sincs.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Sixkiller6 #3 üzenetére
Nincs.
-
Apika
addikt
Letaszították a Fifát a trónról...
-
Xaels
félisten
Jó kis játék is az UFC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest