Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nekem nem nagyon volt még PS-em így más címeket mondok: Dante's Inferno, Castlevania: The Lord Of Shadows, Brütal Legend
X360-on ezeket nagyon szerettem. PC-n még régen gamepaddal PoP:SOT trilógiát játszottam ki, de mostanában billentyűzettel is el vagyok DMC4, DarkSiders és a tegnapi kivégzettem a W40K: SpaceMarine.
Idén már többnyire BF3, reméljük Diablo 3 és Mass Effect 3 lesz. Más nem vonz valahogy, talán még a DarkSiders2 még.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Neked, de sokan úgy néznek a kontrollerre mintha a pokol teremtménye lenne. Nekem is volt nem egy kontrollerem, de a PC-s játékosok nagy része nem rendelkezik ezzel a kiegészítővel. Egy ideje már én sem, igaz sokáig volt X360-am, de mivel a játékok nagyon leredukálódtak 1-2 címre amikkel játszom/játszani fogok így már az sincs.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Jah mindjárt beindul a ősi háború
Sok PC-s ősellenségét a kontrollert nem lehet kikerülni ennél a játéknál, mert az analóg karoknak nagyon sok szerepe van mind álló, mind földharc esetén is amiket még 10ujjal is lehetetlen lenne kivitelezni billentyűzeten.
-
Xaels
félisten
válasz
Sixkiller6 #3 üzenetére
Nincs.
-
Apika
addikt
Letaszították a Fifát a trónról...
-
Xaels
félisten
Jó kis játék is az UFC
Új hozzászólás Aktív témák
gp Meglepetésre a THQ UFC Undisputed 3 játéka került a brit játékeladási lista élére.
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest