Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem se kánon a Smallville.
On several occasions, the Flash has raced against Superman, either to determine who is faster or as part of a mutual effort to thwart some type of threat; these races, however, often resulted in ties because of outside circumstances. Writer Jim Shooter and artist Curt Swan crafted the story "Superman's Race With the Flash!" in Superman #199 (Aug. 1967) which featured the first race between the Flash and Superman. Writer E. Nelson Bridwell and artist Ross Andru produced "The Race to the End of the Universe", a follow-up story four months later in The Flash #175 (Dec. 1967). However, after the DC Universe revision after Crisis on Infinite Earths, The Flash does successfully beat Superman in a race in Adventures of Superman #463 with the explanation that Superman is not accustomed to running at high speed for extended periods of time since flying is more versatile and less strenuous, which means the far more practiced Flash has the advantage. After Final Crisis in Flash: Rebirth #3 the Flash is shown as being much faster than Superman, easily outstripping him as Superman tries to keep up with him. He claims that those times that the races between them that were close were "for charity".
-
Hintalow
senior tag
Másképp egy verekedős játékot nem lehet megcsinálni, csak úgy hogy figyelmen kívül hagyják az ilyen dolgokat.
Ha nem vonatkoztatunk el a karakterek erejétől, kb olyan lenne, mintha egy hangya akarna bunyózni egy jobb kiállású férfival
Ha superman elengedi magát, kb azzal megölné Bruce-t, ha tapsol egy nagyobbat a közelében, vagy ha gondol egyet, és egy töredék másodperc alatt elszalad mellette többszörös hangsebességgel (egyedül Flash gyorsabb nála, ha jól emlékszem, az egész földön) -
Kanczy
veterán
Az okoskodóknak mondom, hogy Batman nem egyszer megverte Supermant...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát eléggé kapott szegény Superman, de én azt mondom, ha nem a játékot vesszük, két ütés szegény Batman
-
AS
félisten
De ha már ott tartunk hogy lehet Mortalban legyőzni raident?
Vagy Shaokant hiszen ök fél istenek..)
-
janos1988
addikt
Ekkora baromságot, mint ez a videó és játék. A bunyós gamek maradjanak meg a mortal meg stree f. vonalon.
-
Scoobyka
addikt
Leirom miert birja ilyen jol Batman!
Spoiler!!!!!
Az alternativ dimenzioban kifejlesztettek egy kapszulat aminek koszonhetoen a sima emberek is erosebbek lesznek. Ezt veszi be Batman es mas karakter is a story alatt
Spolier vege!!!
Szoval ennyi az annyi! Have fun!
-
-
A karakterek jellegzetességei megvannak (értsd: stílus), én sem preferálom ezt a vonalat, hogy mindenki egyforma erős, de egy verekedős játékot csak így lehet összehozni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Vagy lehet hogy a kocsiban volt csomó kriptonit
-
mightymo3
tag
Na azt hittem egyedül leszek a videó megnézése után hogy mi a francnak kell berakni egy superman karaktert mikor a sebezhetetlen vagy mi, csak is a kriptonittal elviekben lehetséges legyőzni
De megnyugodtam
Amúgy biztos a barlang kriptonitból van vagy a ruhája szálai közé van spékelve. -
-
AS
félisten
Na ez már hülyeség Batmanak kb 2% esélye lenne SuperMan ellen az biztos. De hát ez csak egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új videóban Batman és Superman összecsapását láthatjuk.
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest