- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
sziasztok!nekem az a problémám van hogy ha lenézek a foldre vagy az eget nezem akkor stabil a 40fps de ha igy kozepre nezek akkor a jatek lemegy fps 24 re sajnos! mi lehet a baj? meg lehet oldani?
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #08052480 #36 üzenetére
Na jó, de mire megyek a csere játékkal, ha mondjuk amik érdekelnek már amúgy is megvannak (esetleg egyik sem érdekel közülük)? Váltsam be valamire ami nem izgat? Mi lesz azokkal, akik remélték a Season Pass DLC-ket? Akkor most a DLC-k is törölve vannak vele együtt (amiket persze előre beígértek), vagy lehet majd a kifizetett Season Pass ellenére külön megvenni őket, mert az Ubisoft inkább becserélte a Pass-t egy másik játékra?
Nekem ez az egész visszás. Ahelyett, hogy az Ubisoft korrekt módon (a fogyasztóvédelmi törvényeket betartva) visszatérítené a pénzt, inkább ad cseréket, nem törődve azzal, hogy mi van ha valaki a cserével rosszabbul jár.
Anno az EA is ezt csinálta a SimCity-vel és örülök, hogy nem vettem meg a játékot, mert momentán semmi nem volt Originen amit nyugodt szívvel választani tudtam volna. Ami érdekelt az már megvolt, ami meg nem érdekel az nem vigasztal. Nekem a csere még akkor is egy vitatható megoldás ha éppen tudok választani valamit ami érdekel.
Inkább arra kellene törekedni, hogy a játék a lehető legjobb minőségben kerüljön a boltokba. Bugok mindig vannak, régen is voltak, de azért nem ilyen mértékben. Ha valami mondjuk 2003-2005 körül jött volna ki ilyen minőségben, azt az összes szaklap besorolja bóvliba, bugos szartengerek közé... ma már sajnos ez teljesen hétköznapi, pont a legnagyobb kiadók játékainál, ahol feszített menetrendet kell tartani, nem lehet csúszni semmivel, mert akkor az a következő projekteket is tolja. Csakhogy a rendszer egészen biztosan nem jó ebben a formában, itt vállalati szinten van probléma. Tanultam vállalati minőségbiztosítást és ez így egy nagy nulla. Csak annak köszönhetik, hogy nem üt vissza ez am unkaminőség, mert elég erős marketing gépezet van mögöttük és így is fogynak a játékok, tehát a vásárlók nem akarják megmutatni a kiadóknak, hogy ez nem tetszik nekik (vagy épp ezen szocializálódtak és ez már nekik természetes).
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #35 üzenetére
Na de en sehol nem mondtam, hogy ez rendben van. En azt mondtam, hogy ezen nincs semmifele meglepo, ugyanis egy rakas jatek jon ki hasonlo, vagy rosszabb allapotban, es a vasarlok nem kapnak semmit, csak igeretet egy patchre.
Ebben az esetben engeszteles is jar (es nem is akarmilyen, ha az osszes AC vasarlo kivaltana FC4-re, az mar ket szamjegy hat nulla elott), szoval erdekes olyat olvasni, hogy jatszhatatlan (mikor minden cikk es forumos beszamolo tanusitja, hogy nem az) es, hogy ezert nem lehet bizalmat szavazni egy masik, az AC-s csapattol teljesen fuggetlen fejelsztoknek, mert azt is az Ubisoft penzelte.
Egyebkent nem tapsolok, engem nem erint, nem is fog mert nem erdekel a szeria es nem is azert irtam, mert mindenaron fenyezni kivanom a nevuket - de ha mar egyszer igy mukodik az ipar, es egy AC-nek percre pontosan meg kell jelennie evente, az engesztelo lepes mindenkepp szimpatikus.Tényleg ennyire gyorsan akarod a vitát odáig silányítani, hogy máris a mondatelemzéshez kell nyúlni?
Na es az jobb, hogy egyetlen jatek alapjan probalsz altalanositani? Egy bugos jatek utan trendet vizionalizalni meglehtosen pesszimista hozzaallas es tavolrol sem eletszeru.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #08052480 #34 üzenetére
Felőlem kiállhatsz harcosan egy nagyvállalat mellett, de én nem közöltem egyebet magánvéleménynél. Ha neked tetszik az, hogy ma már egyre több játékot adnak ki bugosan és félkészen, akkor legyen, nem mondtam, hogy nincs hozzá jogod. Vedd meg, várj a patchekre és tapsolj az engesztelésül kapott ingyen DLC-hez, aztán menj fel egy fórumra és ugasd le azt akinek ez nem tetszik.
"Szoval az iden megjelent 5 AAA jatekuk kozul egy bugos, ezert innet kezdve az osszes az lesz."
Tényleg ennyire gyorsan akarod a vitát odáig silányítani, hogy máris a mondatelemzéshez kell nyúlni? Idézet magamtól: "Az Ubisoft is kezd belecsúszni abba a trendbe, amit az EA művel." Az EA-től már megszoktuk, hogy egyetlen normálisan befejezett játékot sem tudnak kiadni. Ha az Ubisoft így folytatja, ugyan oda jut.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #33 üzenetére
Igazad van, adnak ingyen DLC-t
vs
itt kapnak ingyen dlc-ket es friss, teljes aru AAA jatekot.
Félkész, bugos, jóformán béta állapotú játékokat adnak ki
Szoval az iden megjelent 5 AAA jatekuk kozul egy bugos, ezert innet kezdve az osszes az lesz. Vaslogika...
Remélem azért megengeded, hogy jogom legyen nem megvenni valamit
Nekem edesmindegy mit veszel meg, de te meg azt engedd meg, hogy ha mar bedobtad a kozosbe a mesevel tarkitott siramodat, akkor reagaljak ra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #08052480 #32 üzenetére
"Nah, halalmadarak akadnak mindenhol, de ezt a karogast inkabb az elejen lett volna hiteles elsutni, nem akkor, amikor engesztelik ki a vasarlokat."
Igazad van, adnak ingyen DLC-t. Most aztán leborulok az Ubisoft elé és jól beka...
"Azt meg vegkepp nem ertem, milyen logikai utveszton keresztul sikerult a Unity alapjan megjosolnod, hogy a Division nem er penzt."
Nagyon egyszerű: Az Ubisoft is kezd belecsúszni abba a trendbe, amit az EA művel. Félkész, bugos, jóformán béta állapotú játékokat adnak ki és csak reménykednek benne, hogy nem lesz túl nagy a vásárlói elégedetlenség. Ha mégis, akkor adnak ajándékot engesztelésül és az olyanok, mint Te, ezzel megelégednek és lezártnak tekintik a dolgot. Gondolom te visszajársz a henteshez aki már sokadszorra adott el büdös húst, hiszen kiengesztel egy cserével.
Remélem azért megengeded, hogy jogom legyen nem megvenni valamit (vagy ha igen, akkor majd jóval később, egy Steam akcióban vagy ilyesmi), ha a kiadója bizonyítja, hogy nem képes megjelenésig rendesen összerakni a játékot. Köthetünk egyébként fogadást arra, hogy a Division is tengernyi buggal fog kijönni és én örülni fogok annak, hogy nem fárasztom magam vele.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #29 üzenetére
Nah, halalmadarak akadnak mindenhol, de ezt a karogast inkabb az elejen lett volna hiteles elsutni, nem akkor, amikor engesztelik ki a vasarlokat. Nem probaltam az aktualis Assassin's Cod-ot, de a beszamolok alapjan nagyon tavol van a jatszhatatlantol, bugos vagy rosszul futo jatekok pedig mindig is voltak es mindig is lesznek. A Unity uj hardverre jott es nem az a szeria ami megengedheti maganak a kesest az ambiciok meg tul nagyok voltak, hat nem lett az igazi. Csak szamtalan jatek jart igy az utobbi evekben - es az az elonye annak, hogy egy oriasceg a kiadoja, hogy meg pl egy Dark Souls-nal (na ott tenyleg akadtak jatszhatatlan reszek) nem tehet mast a user mint var a javitasra, itt kapnak ingyen dlc-ket es friss, teljes aru AAA jatekot. Igazad van, rohadt Ubisoft.
Azt meg vegkepp nem ertem, milyen logikai utveszton keresztul sikerult a Unity alapjan megjosolnod, hogy a Division nem er penzt. Az egyetlen kozos pontjuk, hogy az Ubi penzeli a fejlesztest - vagy attol felsz ott is eroltetni fogjak a minel korabbi megjelenest? Biztos ezert lett eltolva egy egesz evvel a megjelenese. -
BlackSoft
addikt
válasz Stauffenberg #29 üzenetére
FC4 optimalizált, szép, és bugot nem nagyon láttam még benne
Unity a 3. patch-el már nem bughalmaz (vannak vele gondok, de az npc-k nem úgy viselkednek, mint higgs boson-ok a részecskegyorsítóba), tűrhető szintű hibái vannak, amik a játékmenetet nem befolyásolják.
Emellett hiába álltam úgy hozzá, mint a világ legbugosabb játékához, a történet 2 perc alatt megfogott, és 3 órát játszottam egyhuzamban.Crew pedig egy érdekes játék, és az is elég optimalizált, bár nekem szvsz nem annyira jön be, legalábbis nem tudnék vele minden nap időt tölteni.
Division pedig előrendelés lesz
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezennel kijelenthetem, hogy az Ubisoft csatlakozott az EA mellé a suttyók listájára, akiktől többé nem vásárolok semmit.
Még jó, hogy a Unity-t nem vettem meg, még a Season Pass kiváltására szolgáló játékok sem érdekelnek.
Utálom ezt a baromarc kiadói mentalitást, hogy ma már egyáltalán nem számít, hogy egy bugos, játszhatatlan, optimalizálatlan szart adnak ki. Ha pedig elég nagy a felháborodás, akkor adnak valami koncot kiengesztelésül.
Azért azt a Division-t sajnálom. Azt szerettem volna megvenni, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jobban járok vele ha nem fárasztom magam és nem szavazok meg egy csepp bizalmat sem ennek a tetű bandának.
Vásároljon az, aki szerint rendben van ez így...
-
MortalVenoM
tag
watch dogs
-
ldave
félisten
Ebből a listából egyedül a Rayman Legends ér valamit, de az 10/10-et
A Slime draws near! Command?
-
gianni85
veterán
válasz ForRedGlory #25 üzenetére
Ubitól kaptam, ugyanaz volt benne amit Oric linkelt a kommentek között.
Kíváncsi leszek a fejleményekre
szerk. most indítottam el a játékot, downloadable content alatt ott a season pass installed. Innentől nem parázok[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Ebbol is latszik,hogy ha felaron is adnak a jatekokat,akkor se rokkannanak bele.
Give me your cum,bull!
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #21 üzenetére
Ott nézegettem amióta tudni lehet 1 perce is, hogy mi történt, de el van fogyva. Az orosz meg csak orosz kulccsal beaktivált játékhoz aktiválható be... (nem mintha abból sok lenne, van 1-2db)
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #18 üzenetére
Ja megvan. Egy moderator irta a forumon. Az minden csak nem hivatalos. A cikkben nem irtak, csak hogy rendelkezni kell vele. Na de ha nem kapok, balhezok par sort.
1. Nem mondtak hivatalos helyen, hogy van tovabbi feltetel
2. Felrevezettek
3. Bekaphatjak -
félisten
Korrekt. A patch "hatásosságáról" lehet tudni már valamit?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gianni85
veterán
válasz Bjørgersson #12 üzenetére
A Season Pass 30$ amiért megkapsz 4db 10$ értékű DLC-t. Mivel az elsőt mindenki megkapja ingyen, a többit egyenként is meg lehet venni 30$-ért, ergo a Season Pass értelmét vesztette.
(#11) orichalcos
ott rohadjanak meg. ha nem adják oda. Uplay accountomon láthatják hány játékukat vettem eddig meg. Lojális ügyfelük vagyok, és eddig meg is voltam elégedve a játékaikkal, bár mostanában kriminális amit művelnek.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem ertem ezt a season pass eltorlest. Aki eddig megvette, az megkap ugyanugy minden dlc-t, aki meg nem, annak kulon kell megvenni oket dragabban?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Duck663
őstag
Hurrá, egy bugos játék helyett kapnak a felhasználók még egyet! Remek ötlet!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
-
gianni85
veterán
Ezt tegnap megkaptam emailben. max harcolok a Support-tal. Mi van azokkal akik korábban megvették, de még nem váltották be? Miért engedte a rendszerük beváltani? Szerintem nem fognak szarakodni, látják majd, hogy aktiválva van (persze alapjátékkal együtt) a Uplay accountomon, így jár a játék.
-
gianni85
veterán
PC-re vettem meg, ott se direktben a disztribúciós felületekről, hanem külön kódot, amit sikerült beváltanom Uplay-en. Nem szokásom hantázni
(#4) Sirandrish
afelé hajlok, de a sztori kijátszása után menne a süllyesztőbe. Crew-val talán a későbbiekben is elkocsikáznék, bár ott meg rosszak az előérzeteim. Bár ha az is szar lesz, akkor UBI az után is ad egy ingyen játékot[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
A game-et megvettem, már egy dlc-t is kapok hozzá ... már csak 1 év és tudok is vele játszani ,mert lesz hozzá gépem
Next PC Upgrade: 2022
-
szupermacs
veterán
Durva, hogy mennyire mellényúltak...
-
gianni85
veterán
Ma gyorsan megvettem a Season Pass-t. Megvárom a user értékeléseit a Crew-nak. Ha jó, akkor jöhet, ha nem, akkor marad az FC4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest