Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Fantasztikusan néz ki. Grafika animáció álleejtős.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #19 üzenetére
Nekem is annyit ír, meg azt,hogy 27.én tölthető. Annyit már ki lehet bírni.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #19 üzenetére
A store-ban azt írták mikor előrendeltem, hogy a megjelenés előtt 2 nappal tölthetem a játékot. Mindjárt megnézem, hogy mennyit ír nekem.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #17 üzenetére
Igen, mikor előrendeltem aktív lett a visszaszámolás, e szerint hétfőn már tölthetem is.
"10/0.5-ös nettel le is jön szerdára "
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
TBT
addikt
Szuper a löncs tréler!
A 20 perces DF videóba belenézve elképesztő, amit ezek leműveltek.
Az a részletgazdag grafika, az a fény-árnyék kezelés, az a napszakváltás, az a művészi dizájn, azok az animációk, a 3D-s térkép, Aloy kidolgozottsága. Egyszerűen csodálatos.
Illetve csak most tűnt fel, hogy néha milyen kis feszülős barna bőrnaciban van Aloy!! Szuper ez az Outfit!Elképesztő, ahogy feszül/gyűrődik rajta az a részletgazdag ruha. Witcher 3-ban láttam hasonlót, azelőtt és azóta sem. Rise of the Tomb Raider igyekezett, de ott közelsem volt olyan jól megoldva, mint itt.
Túl jónak tűnik ez a játék, kíváncsi leszek a mellékküldetésekre, remélem nem Dragon Age Inquisition szintű loot farmolásról fog szólni a dolog.Már csak pár nap!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Gery9112
őstag
válasz ProEvoFan #10 üzenetére
Mert általában (én legalábbis) tőle származó kritikákat szoktam elsősorban elolvasni és mostanában a Sony exkluzív játékok rendre jól szerepelnek nála és ez is jól teljesített, sok játék nem teljesít ilyen jól azért írtam, hogy "még itt is". Az, hogy ez a tény nagy szám az csak szerintem az, nem kötelező egyetérteni vagy foglalkozni vele.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Scholes9
nagyúr
Majd havernál kipróbálom. Szegény Xboxnak most kb lőttek, esélye sincs, úgy belehúzott a Sony.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
Jöhet.
Lassan trailerekből meg lesz az egész játékélmény.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Kvelstadt
veterán
Ez az egy darab trailer nekem elég lett volna az összes eddigi helyett.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Gery9112
őstag
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Ger_man
senior tag
Amikor az ember azt hiszi kibírja, hogy majd leárazva/használtan vegye meg, és ne premierkor... akkor jön egy ilyen trailer
-
SH4D0W2011
őstag
Ez izgalmas, egyre jobban várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Napelem
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest