Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Annyira nem kell sztem tartani ezektől a hivatalos gépigényektől,ha csak arra alapoznék akkor sok játékkal nem tudtam volna játszani i 3 al.
Csak értelmesen lejebb kell venni 1-2 dolgot maxrol high/mediumra és annyi.Probléma inkább a gány optimalizálás szokot lenni de azzal úgyse lehet mit tenni
-
SaGaIn
senior tag
Én a 6-8 órát sajnálom reméltem lesz egy jó Witcher szintű RPG, de ezek szerint ez ilyen egy napos szórakozás lesz... kár....
-
Televan74
nagyúr
i3/Pentiumok meg egyéb kétmagos csodák kilőve.És egy még csak a 720P minimum.Mi lesz a 1080p minimum Core i7 -t?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A játék Steam oldalán feltűnt a minimum hardverigény, amely a hírek szerint a 720p felbontású futtatáshoz szükséges.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest