Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Áprilisi tréfa a multiplayer beta.
/s
-
sz.atesz89
tag
-
sz.atesz89
tag
Valaki játszik most vele? Mert érdekelne nekem feldob valami forum kódot, azt is be kéne írni valahova? Meg ami szerveren voltam nagy volt a ping lehet valahogy állítani valami ping korlátot?
PSN: szuhi
-
-
.LnB
titán
válasz Luck Dragon #38 üzenetére
Ez új neked?! 2005-ben jelent meg a Quake 4
Szerettem, muris volt az a surf movement. Csúsztál a földön mint aki szörfözik, jól látszik a videóban is.Sose fogom elfelejteni, hogy ki akartam próbálni a multit anno. Aztán !googliztam hozzá egy cd-key-t. hónapokig nyomtam vele. Marha jó volt. Azóta se volt akkora mákom.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Luck Dragon #36 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hm csak nem egy Quake 4 arena?!
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
.LnB
titán
Itt van, gyors megkerestem neked. Sőt itt már előre jelzi, hogy nemsoká oda spawnol a powerup.
#legalja.doom
És az az ikon bármerre fordulsz mutatja falon át, hogy hova kell menni.szerk.: Találtam neked videót is, időre linkeltem: [link]
Még valami. Azzal sincs ám gond ha valahova nem tudsz felmászni. Mert a karakter megkapaszkodik és felhúzódzkodik. Ahova kevés a dupla ugrás, ott felmászik.
Ahogy Marilyn Manson mondaná: "This Is The New Shit" (ja! nem vagyok Manson fan azért!)
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
A baj inkább az, hogy mikor megjelenik egy nagy powerup, akkor bemondja a announcer (azzal a homo hangvétellel) és egy baromi nagy ikon jelöli a térképen, hogy hol van!
HOGY MIT CSINÁL?!?!?!
szerk: Reménytelen, feladom.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
.LnB
titán
Jajj dehogy baj! Én csak azt mondom, hogy nem Quake. Nem kell rögtön a Quake-hez hasonlítani. Ennyi. Szerintem sem DooM.
(#29) bunfi Csak a miheztartás végett, én ezen a véleményen vagyok még mindig: [link]
Csak mikor ezt írtam akkor is elég sokat kaptam miatta, és most próbáltam finomabban fogalmazni, hogy ne legyen felháborodás.
Ami neked (és nekem sem) tetszik az a casualosodás. Ezt valaki úgy fogalmazta meg a minap egy másik topikban, hogy "újkori játékok" finoman fogalmazva nevezhetjük így is őket.
-az, hogy kiírja a sebzést az nem jó, de már a QL-be is benne van. Ettől a noob úgy se fogja tudni, hogy mi van, mert fejben a páncéllal nem tud számolni. A profik tudnak, de ők ezt a játékot messziről el fogják kerülni.
-A baj inkább az, hogy mikor megjelenik egy nagy powerup, akkor bemondja a announcer (azzal a homo hangvétellel) és egy baromi nagy ikon jelöli a térképen, hogy hol van!
-lesz olyan powerup ami megjeleníti, hogy a pajzs, és egyébb nagyobb powerupok mikor spawnolnak. Bakker Quake-be az 1v1 duel lényege pont ezen alapszik, a timming-on. Ez meg ki fogja írni..Aki rendes arenaFPS-sel akar játszani azoknak újabbak közül ott a Reflex, vagy visszamegy Quake Live-ozni. Nekem a reflex annyira nem fekszik a CPM movement miatt. A Quake Live meg szép lassan haldoklik sajnos. Szinte az egész QL pro scene átáll Overwatch-ra.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
...És ez nem feltétlen baj...
De. PONT ez a baj. Kövezzetek meg érte, de én kifejezetten örülnék neki, ha elbukna, mert unom már ezt a trendet - ami a Halo óta nagy divat - a két fegyverrel. Ezt még megfejelték a döglassú, UT mozgással, meg a zoomolgatással, ez egyszerűen szégyen. Tényleg eljutottunk oda 2016-ban, hogy ki KELL írni, hogy mennyit sebeztél, mert akkora nyomorék lett az átlagjátékos, hogy nem képes megtanulni, hogy mivel mennyit sebezhet vagy érezni, hogy az a raksi vagy shoti mennyire talált be? Soha nem voltam jobb q3-ban a alsó-középszernél, meg igazából másból sem, de az, hogy ennyire aranytálcán kínálni mindent... Értem én, hogy legyen szórakoztató, meg fun, mert az a lényeg. OK. De akkor ne fájjon a kritika sem a kazuároknak, hogy úgy nem nehéz nyulat lőni, mint Döbrögi nagyságos úr.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
atike
nagyúr
Igen.
De miért baj az, hogy leírtuk, hogy ez így nem Doom, mert nem is emlékeztet rá? Az ettől sokkal komorabb, sötétebb volt.Ez egy csilli-villi effekt és fényorgia lett így.
Igen, ma már más szelek fújnak, de pont ezért lett volna az egy jó húzás, hogy ha a csillámgyönyör ArenaFPS-ek után a régi névhez "méltóan", annak a sötét komor hangulatát áthozva csináltak volna valami "újat".
Én például már csak a név miatt is arra számítottam, de nem azt kaptam.
Ennyi.
-
wolfman
veterán
Eleve azt nem értem, hogy Doom multiplayer. Volt benne eddig is, de sohasem az vitte el a hátán, hanem a single játékmenet.
Nekem mindegy is hogy mire hasonlít a multi, egyszerűen hülyeségnek tartom ilyet beletenni. Eléggé tucat terméknek hat, amit hamar megunnak, bár nekem mindegy, ne így legyen.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
.LnB
titán
Tegyük már helyre kicsit a dolgokat!
Az, hogy mindenkinek a Quake ugrott be az azért van mert a Quake a legismertebb ArenaFPS (az UT mellett).
De ha szigorúan csak az ArenaFPS-eket nézzük. És valakinek van tapasztalata bennük azok azért meg tudják különböztetni a játékokat. Nem minden arenaFPS quake klón. Persze az alapok ugyan azok. A különbségek kicsik. Kivéve azoknak akik sokat játszanak ezzel a műfajjal, azoknak nagyon a különbségek.Nos, ez a Doom olyan mint a Quake? Részben. Persze. De milyen lenne? Gondoljunk csak vissza az eredeti Doom 1 és 2 multiplayer módjára. Megállná ma az a helyét? Nem! Hangulatában tükrözi ez a mai játék azoknak a hangulatát? Igen.
Szóval ne az legyen már, hogy azért mert ArenaFPS, attól már Quake.
(#25) Easyl0ver
"A mozgás szerintem inkább Quake."
Még videók alapján sem Quake. És én próbáltam a Doom-ot. Ez sokkal inkább UT movement.
Itt van három videó, mindhárom videóból jól látható a movement.Quake Live: [link]
Quake CPM (Reflex): [link]
Unreal Tournament (2015): [link]Szerintem elég jól megkülönböztethető a három mozgás. Látszik, hogy reflex-ben sima, lágy movement van, iszonyat gyors az egész játékmenet. Szépen le lehet fűzni a mozdulatokat.
QuakeLive-ban valamelyest kevesebb az ugrálást és lassabb a CPM (reflex)-hez képest, de borzasztó hamar el lehet jutni A-ból B-be így is.
De az UT-ben vajmi kevés az ugrálás. Érzésre a karekter nehéz mint egy kanna kő, oldalra lehet gyorsan ugrálni, lehet falon futni, és van dupla ugrás is.Doom nagyon hasonlít az UT-ra azt mondom. Egyedül azt nem tudom lehet e falon futni?
És ez nem feltétlen baj. (mondjuk én nem szeretem az UT movement-et, sose tudtam megszokni). Abból a szempontból gáz, hogy a Quake, Quake CPM (Reflex) mindkettő egy motorra épül. Ős Id játék, és alapjaiban a DOOM is az, a mozgás a játékban még is a nagy konkurencia játékából merít. :/ Ez érdekes számomra.[ Szerkesztve ]
-
Easyl0ver
tag
- Quake környezet
- UT fegyverek (többnyire).
A mozgás szerintem inkább Quake.
Szerintem aki Quake hentre vágyott új köntösben az megkapja. Az, hogy a Single t nem mutatja szerintem annyira nem is baj.. nehogy az legyen mint a Tomb Raidernél, hogy még 1 órát nem játszottam vele és már egy pár pályát kívülről fújtam a rengeteg Teaser video miatt.Legyen csak meglepetés. Aztán vagy bejön vagy nem. Változtatni úgy sem tudunk
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
Az UT- nekem kicsit kimaradt de ezen videók alatt azonnal a Quake Arena ugrott be. Mitől doom ez?
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
PrometheusX
aktív tag
Nem értem hogy miért csak a multi folyik a csapból.. miért nem lehet valamit a Single-ből kiadni?
Amúgy szerintem is a Quake felé húz a multi, de nem érzem teljesen annak. Kíváncsi vagyok hogy mivel fogják megfogni a népet hogy stabilan népszerű legyen (mint pl. CS:GO).
-
myckey
veterán
válasz antikomcsi #20 üzenetére
szintén zenész
nem igazán jön át a feeling
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
antikomcsi
veterán
Ez mega gagyi.
-
Dé
aktív tag
Ha valakinek kellene xbox one-ra beta kod, odaadom szivesen.
Már 17 éve itt :)
-
nextman
aktív tag
Szerintem unreal tournament.
-
.LnB
titán
Ezt viccnek szánom, és nehogy magadra vedd! De ezt a dolgot én mindig így szoktam összefoglalni.
Single Player: [link]
Multiplayer: [link]
Ui: Persze tudom, hogy nem egyforma az ízlése minden embernek, megértem ha te Single playert szereted. (A fenti képektől elvonatkoztatva persze!)
[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
Így elsőre nézve számomra csalódásnak tűnik...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
atike
nagyúr
Na ne már.... Ebben mi a Doom? A neve... Ez inkább UT vagy Quake. Sajnos.
-
Dare2Live
félisten
eltalálták...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kutga
nagyúr
Jó kis hent lesz ez.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Meridian
senior tag
Ez nem is DOOM, hanem ez QUAKE!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Epson nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest