- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jajj dehogy baj! Én csak azt mondom, hogy nem Quake. Nem kell rögtön a Quake-hez hasonlítani. Ennyi. Szerintem sem DooM.
(#29) bunfi Csak a miheztartás végett, én ezen a véleményen vagyok még mindig: [link]
Csak mikor ezt írtam akkor is elég sokat kaptam miatta, és most próbáltam finomabban fogalmazni, hogy ne legyen felháborodás.
Ami neked (és nekem sem) tetszik az a casualosodás. Ezt valaki úgy fogalmazta meg a minap egy másik topikban, hogy "újkori játékok" finoman fogalmazva nevezhetjük így is őket.
-az, hogy kiírja a sebzést az nem jó, de már a QL-be is benne van. Ettől a noob úgy se fogja tudni, hogy mi van, mert fejben a páncéllal nem tud számolni. A profik tudnak, de ők ezt a játékot messziről el fogják kerülni.
-A baj inkább az, hogy mikor megjelenik egy nagy powerup, akkor bemondja a announcer (azzal a homo hangvétellel) és egy baromi nagy ikon jelöli a térképen, hogy hol van!
-lesz olyan powerup ami megjeleníti, hogy a pajzs, és egyébb nagyobb powerupok mikor spawnolnak. Bakker Quake-be az 1v1 duel lényege pont ezen alapszik, a timming-on. Ez meg ki fogja írni..Aki rendes arenaFPS-sel akar játszani azoknak újabbak közül ott a Reflex, vagy visszamegy Quake Live-ozni. Nekem a reflex annyira nem fekszik a CPM movement miatt. A Quake Live meg szép lassan haldoklik sajnos. Szinte az egész QL pro scene átáll Overwatch-ra.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest