Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Maga a DOOM és a Quake széria nekem nagyon tetszett eddig, de talán pont azért hogy a konzolos "bénázást" kihagyták eddig belőle mivel mindig is a pc volt a célplatform. Ha itt is lesz autoaim, autosave és natív konzolkontroller támogatás az egér+billentyűzet kombón kívül akkor ezt is kihagyom és inkább végigtolom az előzőt kiadást valami aktuális grafikai moddal tucatszorra is mintsem hogy egy újabb konzolport játékkal játszak pc-n, abból biztos hogy nem kérek (még ingyen sem kell).
Ha viszont "rendes" pc-re fejlesztett játék lesz HC pc-sek szájíze szerint elkészítve és behangolva akkor az első napon fogom megvenni. Én bízok benne hogy az utóbbi lesz! -
Scholes9
nagyúr
Én elő is rendeltem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #20 üzenetére
En nem egeszen ertem a logikadat, ha ugyanaz a agyatlan daralda lesz mint anno, akkor miert ne tudna hozni huen azt a hangulatot? Vagy megforditva: mi hazna jobban az eredetiek hangulatat, ha nem az a jatek, amit azokhoz merten keszitenek?
Azt szinten nem ertem, hogy egy buta shooter miert ne mukodne manapsag. A buta shootereke a piac, zabaljak oket a nepek, mert latvanyosak, konnyen tanulhatoak es ket agysejt kell hozzajuk.
Azt viszont meg tudom erteni, mi a gondod vele - ez a jatekmenet max alsotagozatos koromban tudott volna lekotni, a bemutaton is kis hijan bealudtam. -
fordfairlane
veterán
... de az eddig látottak alapján minden bizonnyal érdemes lesz majd beruházni a játékra.
Egy játékprogramot megvásárolni nem "beruházás", semmi köze semmiféle beruházáshoz, ez szimpla fogyasztási termék megvásárlása. Nem értem, minek használják ezt a szót ebben a hibás formában "beruházok egy alaplapra, beruházok egy videokártáyba". Akkor lenne beruházás, ha jövedelemhez juttatná azt, aki megvásárolta az adott terméket, ha termelésre fogja. Az nem beruházás, ha veszek magamnak egy kiflit vagy előfizetek a Private Goldra.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
D.Va
senior tag
válasz FoxiestFox #20 üzenetére
Ha nem tettszik a játék vidd végig becsukott szemmel!
Egy ujj a W-n másik a bal egérgombon. Maradj így pár óráigAm ha már doom és pörgés.., lehetne bele valami nagyon fain player-mazgás fizikát tenni a "quickdone" playereknek
-
félisten
Számodra. Pont.
Annyiból oké részemről is, hogy én nem vártam semmit ettől a játéktól.
Az az éra, amiben a Doom I-II született, egy rendkívül egyedi környezet volt, egy új korszak, olyan körülmények, amiket nem lehetne megismételni ma ezen a szinten.
Pár őrült srác, aki rohadtul értett ahhoz, amit csinált, összeállt, és teremtettek egy műfajt.
Ehhez nem lehet felnőni. Az egész franchise-dolgot ökörségnek tartom, egy eredeti fejlesztő sem tolja már az ID-nél, nem értem, ennek fényében, az eredeti után 20 évvel, a gigakiadók korában hogy várhat akárki egy akkora hangulatbombát, mint az volt.
Mert a Doom csak egy buta shooter, mégis imádtuk, mert újat mutatott, a hangulat, a zene, a vér, stb.. ma ez alá a koncepció alá hiába dobnak egy jó motort... kevés lesz. Mert azóta már láttunk sok mást.
Aki pedig akkor volt gyerek, mikor kijött az első (mint én is), annak nem nagyon lehet lenyomni a torkán egy rebootot, mert ha mi Doomozni akarunk, csak leporoljuk a régit.Alacsonyan volt a mérce a Doom 3 miatt, szerintem azért vannak ettől most ilyen sokan elájulva.. pedig fps-ként a Doom 3 is adta, zsír fény-árnyék kezelése volt, remek klausztrofób atmoszférája, és zseniális hangrendszert írtak hozzá.
Meg kéne érteni, hogy egy korszak elmúlt, a játék, ami 20 éve működött, ma nem több egy ostoba csőshooternél, és hogy a hangulatot nem lehet maxos költségvetéssel megteremteni.
Újra írom, ez az én véleményem, ellenérveket szívesen meghallgatok, hátha nekem is kicsit több hitem lesz a játékban.
-
GeryFlash
veterán
Írtam, ez még régebbi gameplayekre vonatkozott az állításom, azóta revideáltam az álláspontom. Amúgy meg szerintem az igazi doom az a doom 1, reméljük a 4 is felnő hozzá, de hogy olyan korszakalkotó nem lesz az biztos
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Hmm, most néztem a júniusi E3 gamepalyeket, ez már rendben van, csak nekem egy 2014-es hivatalos bemutató rémlik, ahol ilyen rikítóan színes pályán tesztelték mutatták be a játékot, az Istennek se találom de biztos hogy nem keverem, elég nagy felháborodás is volt kommentszekcióban még akkor. Ezek az új gameplayek valóban darkos-horroros Doom kinézetet adnak
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
a_dog
csendes tag
válasz FoxiestFox #15 üzenetére
De.ez doom hangulat.pont.
-
félisten
-
D.Va
senior tag
-
GeryFlash
veterán
Ez a játék 1% Doom feelinget nem tartalmaz, szégyen az egész ahogy van.
-
kpal
nagyúr
Mi lesz ebből , várom nagyon. Jó volna nem csalódni.
-
D.Va
senior tag
válasz FoxiestFox #8 üzenetére
Azt nem ismerem... de az előbbi hsz-nél látható képnél.. azon a mapon több mint 500 órát dolgoztam...
-
félisten
-
félisten
Kontrollerrel... Doomot... hová jutott a világ, baszki.
Az autoaim nagyon mókás, szinte játszik helyette a gép.
Nagyon nem győztek meg eddig.
Ha Doom, akkor tolok egy kis Brutal Doomot, erre nem hiszem, hogy lesz igényem. -
Def26
félisten
Doom név ide vagy oda nekem ez se tetszik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest