Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Nem kapcsolódik szorosan de találtam egy jó kis IL-2 videót.
A készítőket valószínűleg egy régi 69 -es Battle of Britain film ihlete meg.
Nagyon hangulatos, aki még nem ismerné annak kötelezővé teszem.
Battle of Britain v2.0 - SimFilm (HD)nem vagyok tökéletes
-
edward2
addikt
egy kérdésem lenne még miután kiderült, hogy ez a storm of war...
SU-26 LESZ-E???????????? ahogy igérték...
-
Tökmindegy
senior tag
Gyerekek! Tisztázzunk valamit . A wings of prey egy konzolra készített Il2 ,grafikailag felturbózott átirata. Itt olvashttok róla miröl is van szó. Konzolra nem lehet szimet csinálni legalábbis rep szimet nem. De nem mindenki olyan elborult ,hogy éveket öljön bele egy játék elsajátításába ezért kell a könnyedebb megvalósítás is.Azért ez üzlet ,ha nem szélesítik ki a vásárló réteget akkor le is húzhatnák a rolót.
A lobbyn most is a 46 ban vannak 100 fős szerverek. Hibátlanul futnak !
Ja és még valami. Az IL2 ugyan a legkomolyabb 2.VH-s rep"szim" de azért elég messze van azttól,hogy szimulátornak hívjuk. Bár a 4.10 es patc ben már hajlik a gép szerkezete ha nem vigyázol stb stb. De még mindig csak egy I betűvel indítod[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
menalcas
őstag
válasz Tökmindegy #15 üzenetére
Egy szóval nem mondtam hogy full arcade lesz, olvasd vissza
Szerk.: Na pill kicsit visszatúrok mert lehet benéztem akkor valamit, de a wings of prey is úgy volt hogy szimulátor lesz aztán..., na de tényleg vissza olvasok[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
wednesday
őstag
Én se tudom honnan vetted, hogy arcade lesz. Azt hittem minden szimulátoros ismeri ezt a játékot és várja mint a messiást már évek óta. Persze lesz egy rakat beállítási lehetőség és részletes kiképző, oktató mód. Ami nagyon jól fog jönni olyanoknak mint én (arcade-szimes játékos) segítsenek áttérni a komolyabb szimulátor felé. De minimum olyan, de inkább "szimulátorosabb" lesz mint az előző IL-2-es játékok.
A multiban 128 játékos nyomulhat egyszerre, az meg hab a tortán. Ott már harci kötelékekben lehet majd akciózni. Persze ahhoz majd olyan netkód kell, hogy ihaj...
A fejlesztők nagyon sok mindent ígértek. Várom a megjelenést és kiderül, mi vált valóra, mi a gépigény, mennyire bugos. A kiállításon azért elég kemény gépigénye volt a játéknak.
(#17) menalcas: De full arcade se lesz. Illetve mégis lesz. Olyanra lövöd be arcade-tól szimulátorig amilyenre akarod. A wings of preyt eleve konzolról portolták el, az egy oldalhajtás volt. Ez teljesen más.
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Szép a belső, de inkább maradok az 1946-nál fel patch-elve be moddal, mint hogy egy szép grafikájú félig arcade félig szimulátor féleséggel nyomjam, de majd talán kipróbálom bár az 1 tucat gép elég elkeserítő mennyiség
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Tökmindegy
senior tag
Lesz benne élsimítás.
Ezek a képek hónapokkal ezelőtt készültek,és a fejlesztés közben nem szokták bekapcsolni az élsimítást.. Az még kérdéses,hogy milyen élsimítási módot fognak alkalmazni tegyük hozzá.
Minden esetre maga a játék egy új dimenziót nyit meg a szimulátorok világában.
Még a motor dugattyúinak a mozgása is le van modellezve, az összes elektromos vezeték ,az irányító kábelek stb. A sérülések kihatnak a rep tulajdonságokra ,használhatóságra,valamint ahogy használod a gépet úgy fog elhasználódni a motor is mondjuk egy bizonyos idő után veszít a teljesítményéből.
A fejlesztők nem véletlenül csinálják meg aprólékosan a földi objektumokat ,járműveket sem. Hosszú távon gondolkodnak ,reményeik szerint a jövőben egy multi platformot szeretnének kihozni belőle,ahol nem csak repülővel játszhat az ember. Állítólag a légvédelmi állásokba már most be lehet ülni (de ez csak pletyka szinten ment ,teszem hozzá)Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
_csocso_
senior tag
Jó kis cucc lesz, remélem holnap már működőképes joy-om lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
Beszélsz össze vissza butaságokat
Semmi köze az elődökhöz. De Google a barátod olvasgass Oleg fórumán .
Különben Strm of War néven készülgetett de gondolom az UBI ráhatására az Il2 "márkanevet" oda kellett tenniük. Így lett ez.
A játék neve pedig E dalnak köszönhető[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
wednesday
őstag
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
Én nem hiszem, hogy köze van a Wings of Prey-hez. Az tényleg csak a konzolra megjelent játék portja volt.
De ez a játék már nem is tudom mióta készül, 2006-ban mutattak róla először képeket, akkor lement mindenki hídba tőle. Ez a játék egészen idáig Storm of War: Battle of Britain néven futott éveken keresztül. Itt követtem mindig nyomon a játék fejlesztését. -
Stauffenberg
nagyúr
Bocs, de tényleg a Birds of Prey grafikus motorja ketyeg alatta! Csak úgy mondom, hogy az előbb megnevezett játék teljes címe IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, amely csak konzolra jelent meg. Majd később az IL-2 Sturmovik előtag nélkül 1:1-ben átportolták PC-re is Wings of Prey néven. Gondolom féltek tőle, hogy a tősgyökeres PC-s szimulátor rajongók gyomra nem venné be ezt a félig arcade félig szimulátor játékot, ezért sem lett teljes értékű IL-2 Sturmovik epizód PC-n.
Mellesleg az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (vagy PC-n Wings of Prey) grafikája elképesztően szép volt, de ezen a videón nem egészen jön át mit is tud ez a motor. Már csak az hiányzik, hogy a régi ős IL-2 szimulátor (!) részét átültessék erre a gyönyörűen szép grafikára és én le leszek kenyerezve évekig!
-
zazahoho
őstag
szerintem jó lesz ez,leporolom ,én is a joyt
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
wednesday
őstag
Ez a Strom of War csak most megjelenésnél átkeresztelték IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover-re. Kicsit hülyén hangzik a cím, de nyilván a kiadó nem akarta tök ismeretlen címen kihozni a játékot. Ezért maradtak a jól bevált IL-2 Sturmoviknál.
És úgy tudom lesz német kampány is, tehát nem csak az angolokkal szállhatunk harcba single résznél.
-
pmheros
őstag
ez a grafika gyanúsan pont olyan mint a Wings of Prey -é.
Youtube videók az érdeklődőkneknem vagyok tökéletes
-
kapeti07
senior tag
Újra elővehetem majd a régi joystick-emet. Nekem a legjobb 2 VHs repülő szimulátor volt az IL2. Szerettem a magyar légierő alakulataival lenni, és hallgatni a pilótákat a rádióban magyarul ( "Szedd le rólam a Ruszkit !").
Xbox: kapeti
-
edward2
addikt
Mivel ez a semmiből került elő és Ubisoft és Battle of Britain ezért arra merek következtetni, hogy a Storm of War: Battle of Britain úgy szimplán törlésre került...... az ezeréves csúszás után.
-
Jofi81
őstag
A trailer elég jól sikerült, remélem a játék is hasonlósan izgalmas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest