Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Huu mennyi ilyen sosem ismert jó játék van, ami nagyon jó volt, de valahogy nem ismerték az emberek. Az Infernal, szerintem nagyon jó volt, akkoriban a grafikai is jónakl számított, sztori ok mégsem ismerte egyetlen ismerősöm se. A magyarítók is komolyan vették a dolgot, akkoriban olyan komoly magyarítást csináltak hogy le a kalappal. Belenyúltak a grafikába rendesen, így volt Simphonia cigi a játékban, valamilyen magyar pizza stb.
Másik személyes kedvencem meg az Advent Rising. Tudom hogy hasonló mint másik ilyesmi hiresebb játék, meg ha valakit nem fogta meg az első perctől az nem értette. Iszonyat jó sztorija volt (az akkori játékokhoz képest) nagyon szép grafikálya volt, és a befejezés is csattanó volt. Úgy fejeződött be hogy a sztori folytatódik, de sajnos a gyenge eladások miatt sosem lett folytatása....Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Frigo
őstag
Arkane studio dolgozott az egyik Half-life 2 epizódon (Return to Ravenholm) amit Valve később törölt , sok volt HL-es programozó és designer dolgozik most az Arkane-nel , nem véletlen a HL-es áthallás.
-
ribizly
veterán
Mert csúsztak vele nagyon sokat. Az első trailer-eknek kb közük nem volt ahhoz ami végül lett belőle. Kb csak a teleport kapuk ötlete maradt onnan.
Viszont amikor kijött nem volt meg már körülötte a hype, meg nagyon pörgött akkor az FPS piac. Szóval kb elvesztett a tömegben.
Viszont aki játszott vele az tudja, hogy az nem csupán egy volt a sok közül.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Angelo69
senior tag
Soha nem értettem, hogy miért nem lett nagy siker.
Pedig olyan eredeti, és egyedi ötletekkel volt tele, nem utolsósorban pedig jó története volt. Érthetetlen..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Ghandi
aktív tag
A régi nekem is jobban bejött,de lehet csak azért mert azzal már játszotam,ez megcsak egy videó Abban a gravitáciős "ösvények" vitték a prímet! Na meg indián volt a főszereplő,és ha meghalt akkor jött az indián szellemvilág és ujraszülettünk. Itt az ilyesmiről szó sincs ha jól vettem észre,na meg a videóbol nézve annyira nem is izgalmas mint a régi. Ott egyik pillanatról a másikra azt se tudja az ember hogy hol van és most mi is fog történni,néha tiszta para.
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
félisten
Mit műveltek ezzel a címmel, te jó isten... Persze ma már semmiről nem lehet meg az embernek a véleménye egy fórumon, mert az rögtön "fikázás". Itt eladnak valami szart Prey címen.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Duck663
őstag
Nekem az eredeti jobban bejött, sokkal eredetibb volt mint ez. Ez nekem kicsit a HL + a holnap határa című film, az idegeneket nézve mindenképpen. Én inkább újra végigjátszom a régit.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
ribizly
veterán
Várós.
De engem már semmilyen videó nem győz meg. Majd leárazáskor (~1 év múlva) bezsebelem.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Redneck
nagyúr
válasz papamaci791 #5 üzenetére
Nekem is a Bioshock jutott eszembe leginkább, szerintem jó lesz. Egy ideje már nincs rendes story orientált single fps ami megfogott. Ha nem is veszem meg egyből, karácsonyi akcióban biztos bezsákolom!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tikakukac
titán
HL nekem is beugrott plusz Bioshock. De ritka játékok egyike ami tetszik.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
VinoRosso
veterán
nem ártana már megtanulni a különbséget a technika és a technológia közt. Egyébként miért is nem kiemelkedő bármelyik szempontból ?
-
Fred23
nagyúr
Half Life + Deus Ex. Meglepett, hogy bejött, eddig ignoráltam a Prey-t, a híreket se néztem, miután egyszer valamiért lemondtam róla. Jó, hogy most elindítottam ezt a videót!
Szóval feltettem a listámra, várósnak ígérkezik!
-
papamaci791
tag
Half Life + Bioshock modern környezetben - sztori és dizájn alapján. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Jó ideje nincs olyan single fps ami tetszene, de ez bejön!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
Nekem is a Half Life jutott róla eszembe. Még a hangok is hasonlítanak egy kicsit.
De ez egyáltalán nem baj, egy ideig nem valószínű, hogy jön a Half Life 3, tehát szerintem sokan örülnek neki.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Angelo69
senior tag
Szép, szép.
De valahogy, olyan "Half-Life remake" érzésem van tőle."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest