Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Cyberpunk 2077
- Old Skies teszt
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintem ezeknek a DLC-nek köze nincs a plothole-okhoz.
Megírták a történetet és kész. Ezek a DLC-k sokat nem fognak hozzátenni vagy elvenni, mivel alapvető probléma nem az, hogy nem tudjuk mi lett a haverokkal.Engem legjobban a timeskip zavart meg, hogy Luna keveset szerepel. Az meg ugyanúgy marad.
¯\_(ツ)_/¯
-
Jigoku
tag
Hajj, ha egy rendes, teljes játékot adtak volna ki, most nem azt kellene tervezgetnie a SE-nek, hogy milyen DLC-ket adjon ki olyan történetekkel, amiket alapból be kellett volna tenni a játékba, hogy ne egy félkész forgatókönyvnek tűnjön nyomorult FFXV, amiben így próbálják betömni a lyukakat...
-
NandorHUN
addikt
Gondolom PC verzióban már benne lesz az összes DLC.
Nekem egyetlen bajom ezekkel, hogy történethez nem sokat tesznek hozzá. Spoilerezni nem akarok de nekem a Luna- Noctis vonal elég nagy csalódás volt
Esetleg egy Final Fantasy XIII Versus desing és karakter vonalon elindulva még XV-2 néven feltámaszthatnák a sorozatot. SE amúgy is imád folytatásokat csinálni olyan játékokból amiknek a története már "tökéletesen" le van zárva (FF X, FF XIII, FF VII.... ) és nem igazán kéne hozzányulni. -
GodGamer5
addikt
Jöhetne már pc-re is.
-
XuChi
addikt
+1. De félek jövö év vége felé lesz GOTY. Màrha lesz ugye
-
Jó, akkor addig a GOTY/Ultimate Edition változatra spórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők bejelentették, hogy jövőre három új epizód kiegészítőt kapunk, ennek első állomása az Ardyn-ra fókuszáló bővítmény.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- PS5 Original Disc Driveval
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest