Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
És nem nevezném a BGS utódjának, egyrész a színvonal miatt, másrészt a BGS ingyenes rendezvény volt, egész más ideológiával....
-
GeryFlash
veterán
Na itt az átverés: a jegy levásároltható... Igen... ha 10k feletti játékot veszel... Az őszi play it is mocsok sz*r volt, semmi leárazás vagy normális ajándék, gs-esek dobáltak vagy papír tasakos konzolgamet vagy old of republic 2napos trial versiot... Ritka nagy csalódás volt.... ÉS nem vágom hogy a Pcguru miért nem szerepelt színpadon, szvsz Miquel Bate és többiek nagyobb arcok mitn a GS szerkesztők.... És a rednezvény is oylan röhejes volt, zárás előtt 5perccel már oszlatták a népet...
wikings2: +1
-
Helmoras
őstag
Gyenge volt az előző, én kihagyom...
-
james001
veterán
Megint lesz anime találka mint tavaly? De jó...
-
wikings2
őstag
Tavalyi nem ütötte meg a szintemet. Valahogy nagyon el volt csépelve. Azt se tudtam kb hogy mit keresek ott. Környezetemben én vagyok a nagy kocka gyerek aki napi több órát játszik... hát ott voltak alakok az biztos...
-
Apika
addikt
Egész kellemes hétvégi családi programnak ígérkezik. Legfeljebb a belépők árából veszünk egy LEGO-t, így nem vész kárba...
-
Elmennék, de a belépőt tuti nem vásárolom le, így 1000 ft-ot kidobni az ablakon...
-
Ocarina
aktív tag
BGS'10 nagyon tetszett, a tavalyi PlayIT nem annyira, de azért lehet, hogy elmegyek.
-
GegeWarrior
senior tag
Lehet kinézek, ha már végre szombaton lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Idén is megrendezésre kerül a BGS utódja, a PlayIT, ráadásul már áprilisban.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest