Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
És nem nevezném a BGS utódjának, egyrész a színvonal miatt, másrészt a BGS ingyenes rendezvény volt, egész más ideológiával....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Na itt az átverés: a jegy levásároltható... Igen... ha 10k feletti játékot veszel... Az őszi play it is mocsok sz*r volt, semmi leárazás vagy normális ajándék, gs-esek dobáltak vagy papír tasakos konzolgamet vagy old of republic 2napos trial versiot... Ritka nagy csalódás volt.... ÉS nem vágom hogy a Pcguru miért nem szerepelt színpadon, szvsz Miquel Bate és többiek nagyobb arcok mitn a GS szerkesztők.... És a rednezvény is oylan röhejes volt, zárás előtt 5perccel már oszlatták a népet...
wikings2: +1
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Helmoras
őstag
Gyenge volt az előző, én kihagyom...
-
james001
veterán
Megint lesz anime találka mint tavaly? De jó...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
wikings2
őstag
Tavalyi nem ütötte meg a szintemet. Valahogy nagyon el volt csépelve. Azt se tudtam kb hogy mit keresek ott. Környezetemben én vagyok a nagy kocka gyerek aki napi több órát játszik... hát ott voltak alakok az biztos...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Apika
addikt
Egész kellemes hétvégi családi programnak ígérkezik. Legfeljebb a belépők árából veszünk egy LEGO-t, így nem vész kárba...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Elmennék, de a belépőt tuti nem vásárolom le, így 1000 ft-ot kidobni az ablakon...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Ocarina
aktív tag
BGS'10 nagyon tetszett, a tavalyi PlayIT nem annyira, de azért lehet, hogy elmegyek.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
GegeWarrior
senior tag
Lehet kinézek, ha már végre szombaton lesz.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Dell G3 3500 Gamer Laptop, i5 10300H, GTX 1650, 512SSD, 8gb DDR4 Ram
- I5-7600 + ASUS PRIME H270-M PLUS + G.SKILL DDR4-2133MHz 16GB (4x4) + GIGABYTE RTX 1050 2GB
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265K + Új RX 7800 XT 16GB + 32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad L470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar