Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Na, kéremszépen, tegnap este kipróbáltam. A tetszésemet nem nyerte el.
-
- = Zk = -
félisten
engem az ADS rendszer bosszant, csak az miatt nem megyek vissza, pedig már lassan 1-1,5 éve, hogy megvettem... videókon nekem is adta... mai napig tetszik.. de..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Feverke
tag
Nekem elso crash utan sikeresen ment a mm. Bedobott egyedul a palyara, megtalaltam a 3 cluet(?) a fogonoszhoz, kozbe megoltem egy jatekost, meg csomo szornyet. Vegul kinyirtam a pokot egyedul, es mikozben vartam hogy felszivodjon vagy mi, jott ket player egyiket megoltem, masik megolt... kb 35perc volt.
Lehet, hogy haverral jobb a helyzet, de nekem ez igy kb egy Battle royal szornyekkel.. Csomot "szenvedtem" azert, hogy utana kb 3mp alatt kinyirjanak. Nem igazan jott be. Az a masik fele hogy XPt sem kaptam meg semmi. Persze lehet csak mert EA, de na. Nem motivalt hogy ujraprobaljam, pedig videokon tetszett a jatek.
PS: zene meg hangulat viszont jo volt
[ Szerkesztve ]
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
mrzed
senior tag
Majdnem kipróbáltam...
Nagyon sokáig molyol az mm, mire végre indulna a játék, vagy crash-el a game, vagy újraindul. -
pomorski
őstag
Jaj de, köszi a hírt, kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest