Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz hematoma1 #1745 üzenetére
Működik tökéletesen az összes edzésem visszanézhető még a két évvel ezelőtti Huawei Watch gt órámról az adatok azok is ott vannak, csak a fizetős számlapok nem jelennek meg. Már kérdeztem itt, van olyan fórumozó akinek megjelent egy idő után. Az eddig letöltött, és megvásároltakkal el vagyok, de vannak újak.
-
tibike8
őstag
válasz hematoma1 #1180 üzenetére
Ha a telón állítasz be, akkor a teló ad értesítést. Az órán kell beállítani, hogy ha az órát szeretnéd, hogy jelezzen. Illetve attól függ mit szeretnél, hogy jelezzen az órán. A mobilon, ha jelez a naptár, jelez az óra is. Ha az ébresztő a telón jelez, akkor az óra nem jelez. Az ébresztőt az órára kell beállítani.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz hematoma1 #42 üzenetére
Hali! Igen, gördülékeny a rendszer. Tulajdonképpen ez egy Huawei Watch Gt2 vagyis ugyanaz a proci dolgozik benne, Kirin A1, 512Mb Ram/4Gb Rommal párosítva. Zenét sajnos csak Bluetooth-al tudsz az órára tenni ez picit lassú kár h emiatt legalább wifit nem tettek bele. Az üzenetkezelés is jó, bár hiányos. Arra gondolok h nem minden app ikonja jelenik meg az üzenet mellett, ezek az üzenetek amolyan általànos üzenet ikont kapnak. De pl a Messenger, WhatsApp, Gmail, Naptár alkalmazások ikonjait megjeleníti, a Viberét pl. nem. A Gps hozzávetőlegesen pontos, bár volt már h kb 100m-el arrébb rakott.. Én futópadon vettem észre hogy nem mindig mér "pontosan" . Vagyis a futópadhoz képest nagyjából ugyanazt. Tudom ez csak akkor lenne lehetséges ha össze lenne kötve a paddal és a pad értékeit mutatná, de voltár hogy másfél km-es eltérès, sőt majdnem dupla annyi értéket mutatott az óra. Szóval vannak anomáliák ezen a téren. Hozzáteszem ez eddig 2x fordúlt elő a kb. 30 alkalomból....
Egyébként a Bluetooth kapcsolat nagyon stabil (Xiaomi Mi8) és igen nagyobb a hatótáv mint pl watch gt-nél. Gond nélkül csatlakozik vissza.
A telefonhívás/beszélgetés is remek funkció ha nem tudja elővenni a telefonját az ember és tényleg nem volt eddig panasz a hangminőségre sőt nem is kérdezték h ki vannak-e hangosítva.
Én nem nézem az üzemidőt, nekem minden Vasárnap automatikusan megy a töltőre hogy a hét telljes akkuval kezdődjön. De az 1hetet tuti kibírja, bár estènként nincs rajtam az óra, így folyamatos értesítésekkel, pulzusmérésel és heti 3-4 edzéssel.Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdés, csak bátran!
-
őstag
válasz hematoma1 #37 üzenetére
Nagyon stabil a kapcsolat. Ha távol mész tőle, akkor levàllik, és ahogy ismét távolságon belül vagy egyből kapcsolódik. Nagyon jó és tökéletesen működik az óráról történő hívás fogadás, és hívás kezdeményezés is és nem kell hozzá semmi (plusz sim, vagy előtte a telefon nyomogatása).
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest