- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
LinogeOW
aktív tag
Ez, hogy maradhatott ki ?
-
deathtania
senior tag
ezazzz, végre a gamepodra is betörnek a flash játékok. nem nevezem magam nagy gamernek, de flasheket főleg vizsgaidőszakban szoktam nyomni, éves átlagban pedig többet játszok flashjátékokkal, mint normál pc-sekkel.
remélem jó játékok jönnek majd az ajánlóban!!!
-
fasirTTT
őstag
válasz Necroman_Mk2 #21 üzenetére
bazz nekem ez nem megy
-
Lossfer2
tag
http://www.miniclip.com/games/table-tennis/en/
Forrest Gump a király. -
HXY
addikt
Nagyon jó cikksorozatnak ígérkezik!
Nekem az volt a kedvencem, amiben egy szálloda igazgatója voltunk, és nekünk kellett irányítani az egész szállodát, a személyzetet. Az összetettségét tekintve az szerintem már túlmutat a flash játékokon.
-
bartucc
addikt
válasz scott_free #31 üzenetére
Age of War jó játék
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DriderG
tag
Az egyik legjobb:
Sydney Shark
és a Miami Shark.De a Mirror's Edge 2D se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
én az armorgames.com-on szoktam elütni az időt.
néhány kedvenc:
Infectonator World Dominator - zombifertőzős
(a Jacko-zombi nagyon büntet! nagyobb tömeg esetén hajlamos a belassulásra - legalábbis nálam)Civilizations Wars - területfoglalós
Cyclomaniacs - vicces, biciklizős, ügyességi
Age of War és Age of War 2 - fejlesztgetős, harcolós
Learn to Fly - pingvines, repülős
[ Szerkesztve ]
-
FlashFan
csendes tag
Ami a bevezetőből kimaradt:
Az összefoglalók péntek, szombat, de legkésőbb vasárnap kerülnek fel.Emiatt kis névmódosítást eszközöltem rajta, mivel a bejegyzések nem Hétvégi, hanem Heti ajánlóként fognak futni
(UI: az első bejegyzés hamarosan kikerül)bigadam94, Zack Fair, Necroman Mk2
-
Taranti
senior tag
Úgy vélem, hasonlóan a PC-világhoz, itt is vannak nagyon jók és rettenet gagyik (gondolok itt ötlet, grafika, zene, stb. szóval "overall"). Csak mivel ebben a műfajban nagyságrendileg több játék születik, több jót is lehet találni.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Necroman_Mk2 #20 üzenetére
Farmville pl. Természetesen túloztam, de sajnos ezek a játékok olyan csúnyán vannak megírva, hogy a kellőnél sokszor több erőforrást igényelnek.
-
wolfman
veterán
Egyik kedvencem. Már vagy 3x kitoltam!
Ez meg mindig előkerül valahogy!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Necroman_Mk2
őstag
A böngészős változatban a teljes játék első és fél epizódját nyomhatod ki, plusz van végtelenített éjszakai túlélő és vázatörő mód. PopCap plugin szükséges hozzá!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz WonderCSabo #9 üzenetére
Ööö, tudnál egyet mutatni?
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy tetszik a kezdeményezés!
Ha minden jól alakul, akkor most hétvégén jön is az első adag.
-
-
ghostmat
tag
a legjobb
ROBOT UNICORN ATTACK!!!!!!
Tessék kipróbálni!
-
fasirTTT
őstag
válasz WonderCSabo #11 üzenetére
-
fasirTTT
őstag
-
WonderCSabo
félisten
Nagy előnyük, hogy a(z utóbbit leszámítva) technológiailag alacsony gépigényűek
Amilyen szarul egyes Flashjátékok megvannak írva, nagyobb a gépigényük, mint a Crysisé.
Az idézett részben van egy gépelési hiba is.
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Az alacsony színvonalt képviselő napiszar oldal játékai között szoktunk haverokkal keresgélni az ügyességi és logikai játékok közül(meglepően jó és szórakoztató játékok vannak!) és azokat ventrin dumálva minél gyorsabban végigjátszani
UPDATE: vmiért most nem elérhető az oldal
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
H0lySh1t
csendes tag
Nekem most hirtelen kettő jut eszembe, ezek sajna fizetősek (persze van kipróbálható rész), viszont szerintem megéri. Főleg aki odavan a felülnézetes-majdnemGTAs-hentelös-fejlödös játékokért
Egyik versenyzöm:
Robokill 1 - Titan Prime és a párja
Robokill 2 - Leviathan FiveMásik versenyzö (ő már sajna nem egészen flash):
CrimsonlandNemrég elfüstölt a videokarim, úgyhogy most a jó öreg S3 Trio64V2 duruzsol a gépben, egyetlen örömforrásom így csak a flash alapú játék
"Man is free at the moment he wishes to be"
-
Ifju
aktív tag
Hát igen, a Gemcraft Chapter 0 nálam két hónapig non-stop ment, annyira addiktív, és addig tartott tökéletsen kiismernem... Pedig nagyon ritkán fog meg valami. És ráadásul magyar fejlesztés! ;-)
-
Ehh, limit lejárt. Én az armorgamesen játszom szívesen, anno a bubbe tank nagyon beszippantott..
-
"és ti is kipróbáljátok a PC játékok e kissé hanyagolt területét!"
Azért ez nem egészen így van. Ez ugye simán benne van a casual game kategóriában, ami az elmúlt néhány évben hatalmasat fejlődött és fejlődni is fog. Éppen azért, amit említettem is. Mert casual game. Nem mindenkinek van ideje 1 órás single, vagy netes hentekhez. Viszont az ilyen flash gémek rövidek, és kellőképpen jók is lehetnek. Sőt. Az addiktívitásuk sok mai, nagy játékét felülmúlja. Lsd: Plaint's vs. Zombies (igen igazából webre készült és ott is játszható a mai napig is), gamecraft..etc. Szerintem ezért nem igaz az állítás, miszerint hanyagolt lenne.
G.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jó a kép.
Én még nem találtam olyan flasht ami hosszabb ideig, hosszú távon le tudna kötni.
-
RootRulez
félisten
Van egy-két ilyen játék, amivel el szoktam szórakozni...
Barátnőmnek ez a kedvence[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest