Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
SONIC ADVENTURE 2 in my hand?,?
cool
De jó lenne"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
copin
őstag
Mindenképp különleges darabok. De azért ezeket handheldnek nevezni...
-
PHM
addikt
Mindegyiket elfogadnám.
Zsoccc: Nem lenne a topic jobb helyen a konzol játékok közt?[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
én elfoigadnám mindet..de az meg az N64 tényleg tetszik
Egyébként tetszik ez a fajta leleményességEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Nem mondom, hogy nem tetszik, csak óvatosan használnám.
-
Sirandrish
legenda
-
Zsoccc
senior tag
Valóban nem túl szépek, de bármelyiket elfogadnám, vagy inkább mindet elfogadnám. Bár attól az első DC-s kiviteltől félnék, hogy leviszi az ujjam.
-
juliabrilke
veterán
Nagyon rusnyák szegények!
-
Sirandrish
legenda
a 2. Dreamcast és a PS-en kivül szerintem kurvajólett mind..a első DC és 64es még kifejezetten tetszik is...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Solten
őstag
Azt a mindenit! Snes-en de komoly az a billenőkapcsoló
Saor Alba
-
Breki's
tag
Valakiknek k.sok idejük lehet mostanság hogy ilyeneket rakosgatnak össze. Mellesleg egy ügyesebb elektroműszerész is össze tud ilyeneket hegeszteni, csak ugye nem bassza el erre az időt, ha már létezik egyszer a PSP, amihez szintén vannak emulátorok.
Breki's
-
Quiksilver
aktív tag
Ejha.. ezek aztán a gépek!
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Boorgi
csendes tag
hja, képzeljétek el, egyik szebetekbe berakjátok azt a darth64-et, másikba meg 5-6 nintendo játékot és biztos jol fogtok kinézni. mint akinek ki akarna nőni még két lába
amugy lesz olyan hogy openpandora, az is ilyen hordozható cumó, open source handheld, azis jó randa, de valszeg birni fogja n64-et és psx-et, leglaábbis szerintem. snes 100%, hisz elődje is viszi.
-
fekeandras
őstag
Aztamindenit! Nekem nagyon bejön mind.Különösen a snes és a psx.
Hm... Zelda, MegamanX, Mario stb... Vagy Crash Bandicoot ...
Áhh de király lenne egy ilyen![ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
Elég ronda lett mind, de nagyon kreatív ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest