Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én sajnáltam, hogy az első rész nem jött PC-re, kipróbáltam egyszer konzolon és tetszett. De csak rövid ideig játszottam vele. Ezért vártam a 2. részt, örültem is, hogy jön PC-re..nagyjából az első két iszonyat gagyi és fárasztó trailerig tartott a lelkesedésem.
Sokan akik játszottak vele konzolon nem is értik miért kell ez a rész? Annyi újdonság állítólag nincs, és gyanúsnak tartják, hogy csak a PC-sek miatt jelenik meg. Ezzel csak az a baj, hogy az első rész vérszegény tartalma, és némi logikai átgondolatlansága édes kevés lesz a PC-seknek. Főleg azoknak akik ne adj isten WoW-oztak. PC-n a mérce magasan van. Nem beszélve a multiról. Ami az előző multis trailer alapján nevetséges.
Szal' ja, lehet megveszem, minden adott egy rossz játékhoz, vagy sikertelen játékhoz. És én ezeket vonzom manapság.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
29.-én ez is és a The Amazing Eternals is kap 30-30percet (max 1órát), hogy meggyőzzön. Bár könnyen el tudom képzelni, hogy úgy járnak majd mint a Battlefront 2.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #10 üzenetére
Ize, a konzolos is open beta volt, csak koddal 2 nappal korabban kezdhettunk.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
a PC-és openbéta, de a konzolos nem?!...
akkor minek vettem kódot a bétához boxra?! nemáár Urak.. ." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Scholes9
nagyúr
Jó lesz ez majd apróról 3 ezerért...egy forinttal nem adnék többet érte.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #2 üzenetére
A koddal csak annyit ersz, hogy egy nappal korabban kezdesz. Amugy open beta lesz.
Live-Die-Respawn
-
duvi
nagyúr
válasz - = Zk = - #2 üzenetére
"A Blizzard Battle.net-en érkező játék nyílt bétája augusztus 29-től augusztus 31-ig tart" - Open bétához minek kód
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ugyan volt kódom, de azt elhasználtam boxra... hogyan próbálhatom ki PC-én? ugyan ezzel a kóddal, vagy vennem kell másikat és erre a felhasználónevemre mehet, vagy abból is másik kell?!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
duvi
nagyúr
Úgy látom, hogy "hatalmas érdeklődés" övezi az érkező bétát és a játékot. Ezek szerint nem csak nekem ment el a kedvem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest