- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
én is vizuális típus vagyok ! ám haljak meg , de nekem a régi játékok sokkal játszhatóbbak voltak ! pl. nekem DOSBOX-on most is meg van a Heretic/Hexen/DOOM1-2 és társai , sokkal jobbak mint egy mai FPS , igaz a grafika elég kezdetleges 3D de az élmény mindent kárpótol! a GTA 1-2-3-VC is egy kultusz játék , mindenki imádja ! de a SA és az 5 már közel sem hozza azt amit régen nyújtottak !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Puma K
nagyúr
Nekem meg van az összes GTA eredetiben. Imádtam mindegyikkel játszani. De valamiért a GTA IV után egyiket sem tudtam újra végig vinni mert annyira röhögtem a grafikán, hogy egyszerűen képtelen voltam irányítani a kartert és a kocsit majd ki is léptem és indítottam a IV-et. Másnap próbálkoztam a VC-vel de nem sikerült mert megint csak fakadás lett a vége
Várom nagyon az V. részét"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Quan-Chi
őstag
na hát minden esetre várjuk meg mi lesz belőle , az ingyen van
-
Robi86
senior tag
Egy Vice City ugyanazzal a hangulattal, csak új köntösben (modernebb grafika, nagyobb bejárható város) szerény véleményem szerint mindent vinne...de úgysem lesz, mert a "roksztárosok" nem értenek hozzá főleg a pc-re optimalizáláshoz nem, de ez már mástészta
-
JetiRulez
őstag
Félek, hogy már nem lesz annyi ötlete a Rockstarosoknak ennyi GTA rész után, de ha mégis jól sülne el a dolog, akkor szívesen játszanék vele. Nem lenne rossz, ha a pletykák valóra válnának és tényleg London lenne a következő város. Más részről pedig azt mondom, hogy várni kéne még az új rész elkészítésével (ha elkezték már). Hadd hozzák be a népek a technikai lemaradásukat hardver szinten (pl. én is).
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Quan-Chi
őstag
nekem már a 4 -se tetszett! a Vice City mindennél jobb élményt nyújtott
-
Stiky
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #21 üzenetére
jah... meg a 4es metróval lehet átmenni az egyik városrészből a másikba... mondjuk a gta8 kiegben addigra talán meglesz...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
iZed
aktív tag
mind fiktiv varos hacsak nem talalsz ilyen nevut a terkepen ien berendezessel. mas kerdes h mindet mintaztak valamirol. nico bellic is mintazva lett a szerb mesterloveszrol az egyik filmbol, cikk is volt rola de megis fiktiv karakter. mint ahogy a kocsi se chrysler 300c csak fiktiv verda, de arrol lett mintazva.
-
South Velen
addikt
Azért vicces, hogy jó másfél évvel az előző megjelenése után kezdenek el azon gondolkodni, hogy egyáltalán mi legyen a helyszín.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
soka lesz meg ez sajna....
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
sheriff.crib
tag
válasz Shrike7973 #14 üzenetére
ÁÁÁ NEEE:-DD
Először csirkék, malacok, tehenek, pulykák...és mennénk egyre feljebb szintről szintre[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
Stiky
senior tag
válasz BloodyEddie #11 üzenetére
Kész. Sírok!
(#2) Ice!?
Feltételezte bárki is, hogy jövőre jön? Nemigazán... Így nem értem minek ez a gondolat.Azért egy Budapest ihlette rész ütős lenne a régió játékosai körében. Más kérdés, hogy senkinek még fogalma sem lenne a világ többi részén, hogy eredetileg mi akarna lenni. A város neve meg Bukarest lenne... hasonló de mégsem az
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Shrike7973
senior tag
Mi is középkori témán gondolkodtunk haverral csak CoD témán belül. Tolvaj kiskésesek lennének a spec ops lopakodók, kardal felszerelt egyéniségek az assault egységek, íjász távolsági egység, szerszámíjas meg csipás. És akkor lennének a falu emberei, meg a támadok. A falunak mi az érték, amit meg kéne védeni? Hát a csirkék! Ne hogy ellopják már a napi betevőt. Search and Steal .. 5v5 parasztok egymásnak esnek.. támadóknak el kell lopni a csirkéket, védőknek visszaverni a támadást, ha meg már egyedül van szerencsétlen védő paraszt, beordibálja bátorításnak a gép, hogy ok soldier, you're the last one, defend the chickens!!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz South Velen #3 üzenetére
Mivel ez volt a tendencia eddig is, én is ezt tartom valószínűnek, vagyis, hogy nem írnak új motort a játékhoz. Persze kérdéses, hogy tényleg GTA 5 lesz-e, mert akkor új motor dukál. A számozottak eddig mindig új motorral jelentkeztek.
-
sheriff.crib
tag
"szekér hijack"
[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
BloodyEddie
őstag
Vicces lenne egy középkori GTA... leütheted a lovakról az embereket, vagy "szekér hijack"
-
sbai
tag
back to the vice city
de jó is lenne....
-
hemaka
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Az biztosan nem lesz a mostani orosz balhé után.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kommunism
aktív tag
Könyörgöm budapest legyen az új helyszin
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
hejesírásó
senior tag
Kiev! ott van mocsok, meg bünelkövetés.
vagy vmi indonéz nagyváros, ott is nagy a fertő a kedvezőtlen környékeken.
Mexicocity?
-
South Velen
addikt
Mint már egy másik topikban elmondtam, szerintem ugyanarra a motorra fog épülni, így nem fog olyan sokáig tartani a fejlesztés, a gépigény pedig nagyjából ugyanolyan lesz. (ami kb 1,5 év múlva már nem is lesz vészes, azt hiszem.) Ma nagy a a gépigénye, de nem véletlenül, az euphoria engine adja az érzést.
Különben is, csak proci kell alá, meg ram, 3870-nel CPU limitem van, igaz látótávolságokat 10/10-ra tettem az 512MB VRAM miatt. -
Ice!?
őstag
Szerintem jövőre már nem tudják elkészíteni, hacsak össze nem dobják, ami nem lenne valami jó ötlet..
A másik dolog meg a gépigény. A IV se azzal büszkélkedhetett, hogy egy 486oson bőven jól fut, (vagyis nem tudom. Lehet, hogy bacsis alkotott valamit, amiről nem tudok.) úgyhogy az 5-re nagyon kíváncsi leszek ilyen téren is. -
Mr.Csizmás
titán
új helyszín
moszkva?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest