Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilota
tag
Helosztok segitség kéne olyan autos játékot keresek ami támogatja a kormány vezérlést /mert a need for speed már nem támogatja csak játékkonzolt támogat/ DE LEGYEN BENNE TÖRÉS SZIMULÁCIO MERT OLYAN A KORMÁNYOM SZERETNÉM ÉLVEZNI AHOGY A KORMÁNY VISSZARÁNT.
A kormány régi de müködik windows 8 alattis de a játék nem hiába a win 95-ös kompatibilitás.Töbet nemirok de ha valaki tud segiteni azt megköszönöm. -
AnginaP
aktív tag
-
XuChi
addikt
Nagyon szeretem az első részt a mai napig játszom vele. Megvan 2 féle kiadásban is csak hogy az egyik lemez sértetlen legyen. Ha kiadnák még egy változatban azt is megvenném mert imádom. Na de ez a grid 2 eddig nekem siralmas sajnos hatalmsat fogok csalódni az az érzésem
-
patex1983
őstag
A Grid első része valóban ütős volt, imádtam, imádom, de ez a trailer...
Nem mutat annyit, mint ahány éve már várunk rá...X
-
fondorlatos
aktív tag
Az első részét szerettem. A második remélem jobb lesz. Viszont ez a videó nekem valahogy nem jött be.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várós a dolog
kengyel
-
TOM-202
senior tag
Ezek az autók a kedvenceim viszont a játék maga nagyon úgy néz ki hogy nem lesz az.
-
Torry
addikt
Vérgagyik ezek a grid2 sajtóanyagok.
-
enginev3.0
félisten
Mire jók ezek a trailerek? Úgy mozognak benne az autók mintha nem is a földön járnának
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BiP
nagyúr
Nagyon várom én is, de ezen a videón nagyon furán csúszkálnak az autók. Úgy értem nem amikor szándékosan csúsztatja a kanyarban, hanem amikor simán megy, akkor nem tapad a kerék az aszfaltra, hanem csúszkál rajta, mint mondjuk egy multi játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Várós. Best autós játék ever!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- DIGI kábel TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest