Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Client
tag
válasz Bjørgersson #3 üzenetére
Én csak motorháztető nézetből játszok, belső nézetből kicsi a látótér, külső nézetből meg nem érzem, merre megy az autó.
Ex - WaterLo
-
Low Noise
senior tag
Graf tekintetében szerintem is előnytelen ez a videó, de nagyon. Etőől az első részben jobbak voltak az éjszakai pályák.[link]
-
- = Zk = -
félisten
\o
hasonlít a G1-re grafikailag (is)?.. helyes!.. ezért IS fogom megvenni (Y)
(#11) kpal
ohhohhóóó.. big fcken +1[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kpal
nagyúr
Nekem csak az irányíthatóság számít és az online móka ezek nekem szuper akkor már megéri az árát
-
Csapoati
nagyúr
válasz Tankos5672 #9 üzenetére
Hogyne lenne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Tankos5672
tag
Hát nem tudom. Nem nagy szám ez a gameplay.. Hátsó nézet nem lesz benne? Tudjátok, mikor az egész autót látod csak hátulról..
Nekem dudálsz, kisautó?
-
wednesday
őstag
A műszerfalas vezetésből tényleg nem a legjobb a kilátás, mondjuk ha van trackIR akkor már mindjárt más a helyzet.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bjørgersson #5 üzenetére
Igen..jobban rálátok az előttem lévő verdákra, és nem futok rá a lassításoknál..
Végigpróbáltam és eleinte szokatlan volt nekem is, de később meg juppidejóómephi666 Az amikor csak az aszfaltot látod? Mert az is jó..azzal is mentem sokáig, de idővel erre váltottam és bejött
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #4 üzenetére
nekem a lökhárítónézet jön be legjobban, valahogy abból érzem legjobban a kanyarokat és a sebességérzet is onnan a legjobb
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bjørgersson
félisten
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Még a belső nézetnél is jobban?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Sirandrish
legenda
Jelen..
Pl az elsőbe is így éreztem a legjobban a kanyarokat, meg így jobban rálátok az útra is, és a sebességérzet is jobb mint ha kívülről nézném a kocsit..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bjørgersson
félisten
Komolyan vannak olyan perverzek, akik motorháztető nézetből szoktak játszani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gianni85
veterán
Hát kövezzetek meg, de szerintem 3:36-ig elmenne Grid 1-nek is (szigorúan ez a youtube videó alapján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra