Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
GTA IV topic, ott tedd fel a kérdésedet.
-
kaposi1
tag
Sziasztok !
Lenne egy kis problémám a játék legutolsó küldetésével!
Sehogy sem boldogulok vele.
A leírásban az van hogy
" ... Roman már felettünk is van a helikopterrel amire rá kell ugranunk.
Ha azt jól csináljuk ,Niko elkapja a helikopter alját.
Ekkor az X és az A gomb ( X-Box) nyomogatásával húzhatjuk fel magunkat.
Mikor ez megvan már mi irányítjuk a helikoptert......."Nos ez az ami nem megy.
Hiába nyomkodom az A gombot nem történik semmi.
Ugyan ez A és X együttes nyomkodásánál is igaz.Szóval légyszi ha valaki tud valami okosságot megköszönném ha leírná.
Sg-n már enyhén szólva se foglalkoztak a kérésemmel.
-
Tomics
addikt
Miért mindig akkor adják ki mikor már valaki megvette drága pénzért a dlc-ket?
PH! addikt since 2004
-
szombatitomi
senior tag
válasz talpalavalo #19 üzenetére
A PC-s GTA IV "rajongók".
-
talpalavalo
aktív tag
válasz szombatitomi #3 üzenetére
De azt ki fogja kivárni???
-
kommunism
aktív tag
válasz afterburner_ #10 üzenetére
Van benne free aim,ha félig behuzod a ravaszt, és végigvittem játszogattam is az alapjátékkal ,és kb ha 2 szer szaggatott be 1 másopercre, mig a legendák szerint ha fullon akarod játszani pc-n kell 2 giga videómemória,4 mag minimmum, 2,6 ghz proci és 8 giga ram, persze itt a patcheletlen játékról beszélek, és úgy hogy 1 pillanatra se szagasson be.Persze ez csak legenda.
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
törölt tag
válasz afterburner_ #8 üzenetére
anno az alapjátékot még pc-re vettem meg, mert halasztgattam össze-vissza és mikor már rászántam magam a vásárra pc-re is kijött olcsóbban. középkategóriás gépen az égadta világon semmi problémám nem volt vele (nemtom hányas patchel), sőt a tesztekben is egész jól szerepelt (az egész felhajtás csak humbuk a gépigény körül, más nyitott világú játékok sokkal szarabbul vannak portolva - jc2, sw2, mégsem szidják folyton, mert nem gta a neve).
A két dlc-t kölcsön tudtam kérni boxra és érdekes módon néhány érezhető belassulást leszámítva azzal sem volt gond. A körülményekhez képest szerintem a 360-as verzióra egy szó sem lehet, a bibi ott kezdődik, hogy 100 millás költségvetésből nem voltak képesek előrukkolni egy normális multiplatform megoldással - ami a gta-nál még hagyján, de még két évvel később az rdr ps3-as verziója is elbújhat szégyenében. egy ekkora csapattól ez kínos.[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
"ha jobban optimalizaltak volna lehet nem lett volna ilyen szép, mondjatok egy hasonló stílusú, jobb grafikájú, de 5 évvel ezelőtti gépeken is siman futó alkotast.."
mert a GTA IV szép játék? ez nekem új. meg hogy 5 éves gépeken is fut? az adatlapomon szereplő konfiggal is csak döcög (1.0.7.0 patch-el), monszta memóriaigénye van, 5 perc játék után felzabálja az összes memóriát a gépben (512 mega a videokártyán alapból nem elég neki, de a 2 giga ram is édeskevés). vagy visszabutitod és akkor horrorisztikusan ronda lesz (így is az, ha nem használsz commandline-t). a GTA IV technikailag egy trash játék, a content az, ami eladta.
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk ez a játék oly mind1 hogy pc vagy box, mind2-ön tud szarul futni, az irányítás is jó mind2-ön, szóval egyértelmű hogy megint csak a pénz a fő szempont, bár így utólag max az veszi meg aki most vesz boxot vagy ps-t, nemtudom milyen bevételre számítanak ilyenkor.
-
bpx
őstag
PC-re majd megvesszük a karácsonyi steam leárazásban külön-külön
az alapjáték már többször is le volt árazva 7.5€-ra
az EFLC is volt már 10€ (de lehet 12 vagy akörül, nem emlékszem pontosan), eléggé valószínűnek tartom, hogy idén is lesz majd akcióban
és így még olcsóbb is, mint 40 zöldhasú(és most látom magam előtt, ahogy felhördültek a PC-s lemez/doboz-hívők )
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Sőt! Nekem fagyasztotta is meg a Jaspert, szóval...
Egyébként ennyiért be is lehetett szerezni a játékokat ha nagyon akarta az ember. Főleg PC-re, a ~€8 Steam akciókkal. Mondjuk én még mindig nem játszottam végig, szóval a kiegészítőktől még messze vagyok
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
BiP
nagyúr
Pont a kezdeti optimalizálás miatt, amikor hozzájutottam a játékhoz, egyből felpakoltam a patcheket. Így csak az 1.0.6.0-val felpatchelt verziót láttam, az nem volt rossz, rohadt jól ment (8800gt).
Ha konzolon akad, az tényleg gáz.
[ Szerkesztve ]
-
afterburner_
őstag
-
Morden24
nagyúr
Na, az meg a Rockstar szégyene, ha annyira gagyi csapat, hogy még egy egységes hardverre sem tudnak optimalizálni...
Sectumsempra - For Enemies
-
afterburner_
őstag
ha jobban optimalizaltak volna lehet nem lett volna ilyen szép, mondjatok egy hasonló stílusú, jobb grafikájú, de 5 évvel ezelőtti gépeken is siman futó alkotast... mert ugye akkor az jól lenne optimalizálva:-)
mellesleg nekem x360-on is be-be akadt, főleg tömeges gázoláskor, akkor dobtam ki , és vettem egy normalis pc-t alá, és valahogy a mai napig nincs ellenfele, pedig már eltelt 2 év.
Mafia 2-t vártam mint a messiást, és bizony nem véletlenül kapott sok újságban 80 % körül, míg nézd meg a gta-kat...
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Morden24
nagyúr
ha jobban optimalizálják akkor sem fogyott volna sokkal jobban
Ha igaz az, amit a warezosok szoktak mondani (azért töltöm le, hogy kipróbáljam), akkor ez nem igaz
Amúgy viccet félretéve, valszeg a mérsékelt sikernek elég sok köze van az erősen negatív visszhanghoz, amit kapott a játék az online médiában, fórumokon stb.Sectumsempra - For Enemies
-
CptMisi
őstag
válasz szombatitomi #3 üzenetére
Egy f*s port volt alapból a pc verzió, szóval nem meglepő....
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
misx
senior tag
Az, hogy PC-re nincs, már meg sem lepődök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VoIP telefonálás
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Anbernic RG405M
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest