Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tison
tag
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Azért most a Forzaval is van gond. Ok.: Split Screen hasznalhatatlan, nincs hangja a kocsinak, hibás grafikai reszek, bevillan a palyaiv holott ki van kapcsolva.. A driveatarokorl meg ne is beszéljünk .. Szóval vannak gondok itt is, komoly patchekenk kell még jönnie.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:! Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
gyurica úr
tag
Minden relatív.
Én egy ilyen adatot találtam a GT6-ról, miszerint több mint 5 millió példányt adtak el belőle
: https://www.gamestar.hu/uzlet/gran-turismo-eladasok-sony-playstation-polyphony-digital-215285.htmlA Forza-ra nem találtam ilyen adatot, de érdekelne mennyi fogyott el belőle.
-
busman
veterán
Arra lennék kíváncsi,hogy honnan lőtték ezeket a magas pontszámokat.
Max 5 pontot adnék rá. Az összes GT megvolt eddig,de ezt lehet ki kellene hagyni.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
plejik
addikt
A PS nek ez van, Xbox nak pedig amaz. Én Forzás vagyok, anno vettem csak is a GT miatt még PS3 -at és sajnos nem jött be, el is adtam a gépet. Pedig a régebbi GT-at még haver PS1-PS2 es gépén toltuk sokat. Én a videók alapján nem mondanám, hogy rossz lett ez a rész, talán ez javít a széria elmúlt időszoks sikertelenségén. A Forza 7 sem lett egy egetrengető alkotás, csak halkan jegyzem meg.. Bár lehet majd OneX en más lesz a véleményem, és itt inkább a látványra gondolok nem az irányításra.
Ui.: Az a jó ha két konzolon vannak egymás ellen "versenyző" játékok a piacon, mert ha van rivális a másikon, akkor a fejlesztések is jobb irányba haladnak, mert egymás főlé szeretnének nőni. Ha az egyik széria rossz , akkor az az eladásokon is meglátszik (konzol.), mert van aki csak ilyenek miatt veszi meg az adott márka gépét.. És az elmúlt pár évbe a Gt fejére nőtt a Forza. Ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát én itt láthatóan a reciproka vagyok többeknek Az FH3-at imádtam, a fiammal több száz órát toltunk bele. Szerettem a vizualitását is, csodásan fut 4Kban, stb. Az F7-et olyan minőségben láthatom, ahogy tippre XOX-en sem fog kinézni várhatóan, és pont a vizualitás taszít benne a legfőképp. Olyan szinten műanyag az egész, hogy nekem ezt nem jó nézni. Mondjuk a forza sorozat mindig is jó volt az atomvillanás-fényekben, meg a jégpályaként csillogó aszfaltban, de nekem ezt itt a 7-el már túltolták az elviselhetőségen. Az apex nagyságrendekkel jobban fest. Sajnos az meg csak egy kvázi demó.
-
krx21
nagyúr
Hát a GTS demó után én is a F7-el kacsingatok. Valahogy nekem sem jött be.
-
lbandi777
aktív tag
A beta-ban kb 3 fajta fizika volt,nem is igazán értettem hogy pár megás patch hogy tudja úgy megváltoztatni,és a demó-ban megint más lett,mostmár kíváncsi vagyok a véglegesre,de nem rossz a vezetési élmény.Viszont az f7 igaz pc-n próbáltam az inkább a horizon féle"fizika" felé hajlik erősen,kormányt nem is érdemes használni benne.Szerintem.
-
Raysen623
addikt
Én meg Pro-ra fogok váltani és nem érdekel az F7. Na ki folytatja a listát?
GTS azoknak való, akik nem az árkád megoldásokat szeretik, ennyi. Ha neked ez túl nehéz, akkor tényleg jó hogy eladtad a PS4-ed és átmentél Forzázni. Remélem jókat fogsz vele játszani és a továbbiakban megkímélsz mindenkit az ilyen jellegű beszólásoktól.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
dunc
nagyúr
válasz ollochances #1 üzenetére
jól teszed, én a gt s miatt adtam el a pro gépem.......f7 viszont levett a lábamról
-
XuChi
addikt
Van ott még pár igencsak jónak igérkezö cím. Inkàbb a gagyi VR vackodat add el, és élvezd a többi
jó jàtèkot.Lou part 2, GoW, Detroit, Days Gone, Death Stranding, ....etc.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ollochances #3 üzenetére
Mióta hiszünk annak amit mondanak a VR-ról?
Amúgy nyilván lehetetlen ezt a grafikát és fizikát átvinni a PSVR-ra ezzel a számítási teljesítménnyel. (Esetleg a PRO de azért az sem egy erőgép)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
D.Va
senior tag
Nehogy már egy játék értékelését az befolyásolja hogy támogat-e egy VR headsetet. A legtöbb konzol tulajnak amúgy sincs VR-je. Sem konzolon, sem PC-n. Egy nem VR ONLY játéknál ez nem lehet negatívum szerintem, akkor sem ha te neked van headseted. Egyéni szoc problem. Vagy minden játék kapjon -10%-ot az értékelésnél ha nincs, nem tökéletes a VR?
Aki nem VR-el játszik annak tökmindegy... Attól nem lesz rosszabb maga a játék.
PC-s címeket sem húzzák le azért mert nincs vagy nem jó az Oculus/HTC support... -
ollochances
csendes tag
Jó nagy csalódás a PSVR minimális támogatása, ezt szerintem nagyon elkottázták, e témát kerülik az említett értékelések. Jó kis játék lenne, de a VR-autózás után a 2D-s vizuál élmény nem annyira csúszik. Erősen fontolgatom, hogy eladom az egész Sony platformot és mégis nekivágok egy PC építésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest