- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nem fussa PS3-ra, sry!
" Az viszont vicc, ha a billentyűzetet hiányolod autós játékhoz " valszeg mert a kormányom is olyan, hogy hello inkábbde szeretem...
na meg nfs1-et a megjelenésekor sem kormánnyal toltam havernál.
de ezt a pados véleményt nem csak az autós játékokra értem. úgy ámblokk az egészre. magára a joy-os irányításra....
szerk: off
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20 üzenetére
Na, én meg erre azt mondom, hogy a PS3-ra is rákötheted a kormányt, és ez így teljesen jó. Paddal én sem szívesen játszom, de legalább az is analóg, így finoman lehet kormányozni, gázt adagolni, fékezni. Az viszont vicc, ha a billentyűzetet hiányolod autós játékhoz.
-
- = Zk = -
félisten
ne bonyolítsuk
....
kezdem előről.
autóversenyes játékot nem tudok játszani joy pad-dal. billről leginkább. mert szerencsétlen Manta kormányom le van harcolva. öröm, hogy mÚkodik
és erre írtam még, hogy plusz amúgysem tudok joy-jal nyomulni. nemhoyg autóversenyes játékot játszak vele..... -
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
Mire vonatkozik a "nem"? Nem lehet USB-s kormánnyal játszani a gépen, vagy hogy nem a billentyűzetre gondoltál, hogy az autós játékokat is azzal játszod? Az elsőt nem hiszem, ha meg a második, akkor felmerül a kérdés, mivel játszod az autós játékokat PC-n? Joystickkal?
-
rycsyke
csendes tag
nekem előbb volt konzolom(ps2), hogy írni tudtam volna, én a gápet tartottam furának, a gt3 és gt4 eredetiben van meg, imádom, mai napig játszom vele
-
roliii
tag
Ez nagyon jó rész lessz, s páratlan játékélmény, a motorsport játék világában.
Én már GT 1-2-3-4 részét kivittem , szóval ismétlem magam,hogy ez nagyon jó rész lessz. -
HyP3b0y
senior tag
Én is azt hittem, hogy játszhatatlan, de pl amikor nyáron nem mentünk napra dél és 1 körül, mert kibírhatatlan+kissé egészségtelen volt, PS2-n toltuk a time splitters 2-t(FPS) és sikerült megtanulni, rászokik az ember(ettől függetlenül még mindig bill+egér kombó híve vagyok, online csak ez, de singlebe miért ne...)
Mindenesetre nem nehéz, GT4-t napokig csináltuk(de tényleg, 24órás verseny powa, 6óra játék, átad, 6óra alvás, átvesz, stb.
), azóta se tudom elfelejteni az a camarot amit nyertünk,kb. 40%-t a játéknak azzal teljesítettük. A lényeg, hogy igazából autósokhoz nagyon kézre áll, fps-hez tps-hez kicsi tanulás igényeltetik, stratégiát meg se próbáljátok
-
Viktor77
titán
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
Nyugi, az analóg karokkal én sem tudok, még szerencse, hogy a d-pad és gombok is analógok.
-
dezz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
"nameg amúgyse nekem találták ki azt a féle fajta irányítást"
Csodálkoznék, ha nem lehetne kvázi bármilyen USB-s kormánnyal játszani... (Remélem, nem a billentyűzetre gondoltál.
)
Egyébként van még egy sor jópofa játék.
-
aram01
nagyúr
na erre a játékra lehet mondani hogy:ez igen
-
v!ct0y
veterán
Nekem a Gran Turismo 4 annak idején hamarabb megvolt mint a ps2-m
Addig a borítót lestem minden nap
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Hasonlóképpen vélekedek.
De ezek azok a játékok, amiért azt mondom, hogy talán vennék...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen....
Ez a játék is, gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest