Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maszi99
őstag
válasz callmeakos #10 üzenetére
Igazán bejövős játék, bár kissé arkad jellegűnek érzem, de az igényes kivitelezés nagyon bejött
Kár hogy pc-n nincs
Neked bejön az első része úgy általánosságban ?
Lehet megér 1 próbáthttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
nrgia
őstag
Tökkééééletes!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Én most tolom az 1-et mert meg van PC-n eredetibe és istenemre mondom tényleg hiányzik hogy nem jött ki a 2 és nem fog kijönni a 3 pc-re. Ilyenkor sajnálom hogy nincs boxom
All→M8
-
mephi666
nagyúr
engem nem azért zavar, mert iskola van (lassan 5éve befejeztem ), hanem mert drágák az új címek és most jön vagy fél tucat AAA+ kategóriás és jó lenne mind
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
Uh fél perc után kinyomtam. Miért épp a legspoileresebb részeket adják ki?
-
Gergosz2
veterán
Engem sem rdekelne , hogy ősszel jönnének ki a játékok, ha még középiskolás lennék.
De így egyetem mellett muszály letenni őket.Mondjuk manapság úgysem játszom annyit , de azért egy két jobb játékot szívesen láttam volna a nyáron.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
olbaidhun
őstag
Elég ütős a pályaszerkesztés. Szép munka!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
mephi666
nagyúr
francba, hogy őszre ennyi jó játék jön forza4 előrendelve és elő kellene f1 2011-re is teremteni a zsetont, erre itt a geow3+rage is fájni fog, de pár cím csúszni fog vagy fél évet: addig meg ott az első 2 rész, amik azért ott vannak a top-on
ui: lelki szemeimmel 90-95% fölötti értékeléseket látok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kutya topik
- Robotporszívók
- Külpolitika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- További aktív témák...