Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
KROK640 #19164 üzenetére
érdekes módon nem éreztem kényszernek. mondom, amire kellett arra tökéletes volt. oké, lassú de nem rohanok sehova (gondoltam akkor) amit kellett azt tudta futtatni.
Ha nagyon akartam volna igazából bármikor le tudtam volna cserélni, de nem éreztem szükségét.
most belegondolva, az első okostelefonom nagyjából hasonló kategóriában versenyzett, csak abban volt egy második kicsi mag ami leginkább a media processing dolgait csinálta. azzal se éreztem magam korlátozva, és azt se használtam enéél sokkal többre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / Gyári garancia
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 7 Pro 512GB / Fekete / Független / Újszerű állapot / Gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest