Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
freemanone #13768 üzenetére
A szerk.-edet csak most láttam.
Sem a munkahelyem, sem a munkaköröm nem olyan, hogy a HDD lenne a legnagyobb kerékkötő. A szó szoros értelmében nem IT-s munkakörben vagyok, hanem olyan (ügyfélszolgálati) munkám van, aminek vannak IT-s aspektusai is.
Általában hálózati, illetve szerveroldali problémák (amikor vannak) sokkal pusztítóbban haza tudják vágni nálunk az érdemi munkavégzést, mint az, hogy HDD vagy SSD van a gépben. 4 GB RAM mellett az is számított, 8 GB mellett kevésbé, most nem az a szűk keresztmetszet.
A munkahelyemmel inkább az infrastruktúrán spórolás és munkaszervezési problémák a bajok, de ennél többet nem fogok leírni publikus fórumon.
Másrészt viszont - korábbi munkahelyeimhez képest - nem keresek rosszul és nagyon-nagyon sok hasznos dolgot tanultam, ami sokat nyom a latban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest