Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Sosem tagadtam, hogy üzletileg sikeresek a játékaik, én csak a túlsztárolást nem értettem soha. Én pölö nagyon szeretem a Starcraft-ot (a Blackthorne is jó volt anno millió éve), kedveltem az első Warcraftot, de kettő és a három a maga csicsás grafikájával és műanyagszínes mesevilágával nekem nem bejövős. A WoW sem, hasonló dolgok miatt, a Diablo meg egyszerűen nem az én műfajom... még soha nem untam annyira játékot, mint az alatt a pár óra alatt, ameddig toltam vele.
(#17) tiv83us: Ott van pl. a Bully, ami szerintem szintén nem egy nagy eresztés. Amúgy hát ja, nem értünk egyet, szerintem a Bioware játékok (pölö Kotor) jóval magasabb élvezeti szinten állnak, mint egy Diablo, de ofkorsz ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Igazsag szerint a Rockstar-t masrol nem is ismerem, csak a GTA-rol
Blizzard jatekai kozul en csakis a Diablo II-vel toltam sokat, soha nem voltam nagy stratega, Warcraft, WoW, Starcraft satobbi valahogy soha nem kotottek le, meg bena is voltam bennuk
Szamomra a Bioware a real shit -
Morden24
nagyúr
-
tiv83us
veterán
En mar csak konzolon jatszok, a Fallout 3-al meg nekem nem volt gond.
A GTA-val egyetertek, bar az elso 3D-s kiadast nyuztam egy-ket hetig, mert ujdonsag volt a 3D, meg ugye akkor jottek be az elso 3DFX kartyak, a Voodoo2, TNT...stb es szepen csillogott. De utana broaff... -
Morden24
nagyúr
Egyebkent biztos olvastal/hallottal rola, hogy konzolon is volt vele eleg problema, pop-upolas, bugolas.
Abszolút nem, nincsen konzolom (bár valszeg hamarosan befigyel egy X), meg a GTA-val nem is foglalkoztam, csak annyit, amennyit egyéb topikokban lehetett olvasni, az meg leginkább a PC-s bugságra vonatkozott. A GTA az 1 meg a 2 idejében jó móka volt, a többi nekem nem volt túl szimpi, az SA-féle "gyúrjunk a nigával" baromságtól meg kijött a belem, szóval számomra ez a sorozat nem túl érdekes.
Amúgy a világbéke szentségéért azért megemlítendő, hogy a Fallout 3 is bugzik, nekem pl. ha nem is gyakran, de szokott visszalépni a desktopra. Ami mondjuk nem meglepő, tudván, hogy a Bethesda csinálta
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
En meg sem vettem, pedig altalaban a "nagy klasszikusok" mind itt figyelnek a polcon, Fallout 3, Fable II, Rock Band II, de ezzel a GTA-val volt valami kemeny ellenerzesem...es orulok is, hogy nem vettem meg...
Egyebkent biztos olvastal/hallottal rola, hogy konzolon is volt vele eleg problema, pop-upolas, bugolas. -
törölt tag
válasz
Markoka1993 #8 üzenetére
Es az hogyan hat a jatekelmenyre, ha elsem indul vagy 10mp mulva vakaciora megy?
[ Szerkesztve ]
-
Markoka1993
tag
Jó télleg van egy csomó hiba stb,de a játék élmény a lényeg
-
L|zsidoboz
őstag
Igaz nem játszottam sok játékkal, de én a Fable 2-t előrébb vártam.
GTA IV-nél jobban tetszett. -
Morden24
nagyúr
válasz
Markoka1993 #1 üzenetére
Az év PC-s játékától elvárható, hogy működjön, nem igaz?
Mondhatnám egyébként én is, hogy GTA4? Úristen... csak akkor megütném a te 15 éves szintedet, ami azért már gáz lenne.
(#5) tiv83us: Bevallom, meg sem néztem a GTA4-et, mert a San Andreas sem tetszett. De valami hihetetlen, hogy minden ilyen toplistánál van valami ilyen poén, hogy "de ezmegaz miért van ott, és amit én szeretek az méééééneeem?"... beszarás
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Érdekes eredmények születtek.. Rengeteg nagy név hiányzik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Markoka1993 #1 üzenetére
Miért debil az akinek nem tetszik valami? mondjuk az 1% tényleg brutál kevés de annyi az egész hogy aki szavazott azoknak nem tetszik..ennyi
-
Markoka1993
tag
LOL .A fallout 3 az év játéka?A GTA IV 1% alatt?Mennyi debil ember van istenem x)
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szavazás sajnos már lezárult, ezért csak a végeredményekről tudunk tájékoztatást adni.
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest